Atkal jau Ventspils persona
Admin? Atkal dzēsīsiet laukā, jo raksts būs par Kausenieka kungu.
Kādēļ viņš atradās Vizium atklāšanā bez maskas?
Te citi noteikumi nekā valstī?
Ar ko viņš labāks par mani? Pēc būtības ir foto fiksācijas, viņam pienākas sods, kā policija tos liek mums, parastajiem iedzīvotājiem!

Komentāri (29)
Dažam gan problēma ar saturīgām replikām vai jautājumiem aizpildīt kaut vai vienu profilu.
Par sīkumiem labāk kasīties no viltus profila. Vismaz cilvēki nezinās, kas ir īstais kasīklis.
Ja nopietna tēma, tad gan laikam labāk no sava īstā profila.
Portāla lietošanas noteikumi taču nenosaka,cik profilu var būt vienam lietotājam?Kaut vai simts,cik saprotams.Tikai tad var rasties grūtības ar pieejas datu lielā apjoma iegaumēšanu.
Daudzi, mani tai skaitā, izvēlas palikt anonīmi, jo tādi lielie Ventspils pretinieki izrēķināsies ar visiem, kas pateiks ko labu par Ventspilī vispār, nedod Dievs par pašvaldības darbu. Viņi ir ļoti agresīvi un uzskata to pat par pietiekamu iemeslu, lai atlaistu.
Neesmu no citas planētas, man ir arī darbs, algots darbs un nav laika katru dienu pievērsties šim visam! Kam smieklīgas, kam aktuālas, to katrs pats vērtē cik viņam ir svarīga apkārt notiekošais.
Vismaz man nav jāslēpjas, varu rakstīt, kas es esmu un no tā nebaidos, rejiet cik gribiet! Sliktie jau ir tie, kas izsaka savu viedokli/ ierosinājumu. Padomju laiki acīmredzot nav beigušies
Viss labākais veids kā veicināt naidu pret kādu portālu ir sākt savu tekstu ar - atkal dzēsīsiet laukā?
Bet ja godīgi, tad liekas, ka tas Raitis ir kāds viltus tēls. Pāris reizes gadā uzpeld ar komiskām tēmām, bet tā kārtīgi - komentē visur, un katru dienu, tad atkal norimstas.
Raiti, man Tev slikta ziņa! Publicēts video, kur redzams, ka Kausenieks masku uzlika pēc savas runas teikšanas, kas mijās ar lentītes griešanu. Tā kā Tavi jautājumi ir atbildēti - noteikumus ievēroja, ne ar ko neatšķiras no citiem, un masku var, man un uzliek pats. Te video: https://www.facebook.com/770724973039012/posts/4245059768938831/
Marketinga nodaļa atkal ar savu PR :)
Pāvest, vai tie kuri seko Ventspils lapai (14k) uzreiz ir Ventspils PR speciālisti? Tad jau sanāk, ka tie kuri ikdienā nomelno savu pilsētu ir Landmanisti ar savu PR :) Ups, ceru, ka tas neesi tu Aivi!
Šis laikam ir mans augstākais novērtējums šajos komentāros, Pāvest! No tavas mutes Dieva ausī, var būt kādreiz darba ceļš aizvedīs arī domes virzienā.
Tu biji atklāšanā, bet aizkadrā?
Vēlreiz saku, šobrīd un arī pirms tam neatradu nevienu MK noteikumu, kurā pieminēts tas, ko man atbildēja A. Kausenieks! Viss. Šoreiz taisnība ir man, ne viņam. Es noteikumus ievēroju, kādēļ viņš to nevar darīt? Jo negrib? Kādēļ? Jo domā, ka ir augstāks par citiem.
smieklīgi skatīties, ka salikti mīnusi faktam,. ka pēc uzrunas tiek uzlikta maska :) Viss ir slikti : nav maskas- slikti, ir maska- atkal slikti :)
Raiti, ja tik labi orientējies likumdošanā, tad jāmaina sava nodarbošanās. Nu nezinu vai šobrīd jau nestrādā tieslietu sistēmā, bet spriežot pēc nespējas orientēties MK noteikumos, saprotu, ka tomēr tur nestrādā!
kurš tad to švonderu ielika postenī ja tagad iznāk ka viņš masku neprot nēsāt? kaut kāds kauns.
cietumā visus .
Skaudīgi rējieni no būdas?
Šie atklāšanas pasākumi vairumā gadījumu ir pašmērķīga izrādīšanās.
Tāpat visi nopirkuši sertifikātus, ja reāli domājat ka visi 100% aizgājuši potēties tad reāli melojat paši sev. Par labu blatu visu ko var sarunāt ja esi labā pozīcijā.
Par kuriem “visiem” runājat? Jums ir konkrēti pierādījumi, tad lūdzu – informējat policiju, ik pa laikam ziņās raksta, lai sniedz informāciju par šādiem gadījumiem!
"Bez Tabu" nokārtos šo jautājumu.