JKP pārkāpj jau robežas
Nu ziniet visam ir savas robežas.
Mana paziņa, kura dzīvo Užavas ielā man atsūtīja bildi, ka viņas kāpņu telpā pielikta zīmīte, ka " Ja kāds balsos par Latvijai & Ventspilij , tad tas var meklēt citu dzīvesvietu. Un kā zīmītē norāda pats Māris Kalniņš tad viņš balsos par JKP . NU es viņai ieteicu griezties valsts policijā, par drauda izteikšanu.

Komentāri (41)
Neko nepārkāpj - vienkārši kriiminālnoziedznieka A.Lemberga pērkamās prostitūtas sāk gaudot !
Ak Priedīt, Priedīt. Paskat vēlreiz to avīzīti un padomā, ko esi sarakstījis. Izskatās ka Tu esi labi apmācīts B.J. un A.J. dibenlīža. Par V.K. kā AP deputātutur vispār nekas nav minēts. Kaunies, dēliņ, un proties goda.
Manās rokās patrāpījās laikraksta “Latvijas avīze” šā gada 25. maija numurs, kur Māras Lībekas rakstā “Gatavojas Ventspils “atbrīvošanai”” lasu, ka “Jurševicam (Bruno Jurševics, Jaunās Konservatīvās partijas Ventspils nodaļas vadītājs) ir pietiekami liela politiskā pieredze, jo viņš pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas, kandidējot pirmajās neatkarīgajās vēlēšanās no Latvijas Tautas Frontes, tika ievēlēts par Augstākās padomes deputātu un arī par Ventspils pilsētas padomes priekšsēdētāju”. Tātad vajadzētu secināt, ka Jurševica kungam būtu bijis jāpiedalās arī balsojumā par Latvijas neatkarību. Lai arī kā mēs necenstos, mēs neatradīsim Bruno Jurševica vārdu ne Latvijas Augstākās padomes deputātu, ne par Latvijas neatkarību balsojušo, sarakstos. Paliek jautājums, par kādas valsts Augstākās padomes deputātu no Latvijas Tautas Frontes Bruno Juršvics ticis ievēlēts.
Kādai partijai un kādiem cilvēkiem uzticēsim Ventspili.
Melot arī troļļiem jāmāk ar mēru.
Tikko apskatīja to pašu LA 25.05. laikrakstu, kur rakstīts: "Jurševicam ir pietiekami liela politiskā pieredze, viņš ir kandidējis pirmajās neatkarīgajās vēlēšanās no Latvijas Tautas frontes un bijis pirmais Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs.
Toreiz Lembergs bija izpildkomitejas priekšsēdētājs."
Par AP rakstīts par Kristovskis.
Nomelnotaju čempioni!
Labāk nagus iebāzt mēslu čupā nekā otra naudas makā. Ši vecā teicienā ir sava gudrība un vēstījums. Partijai "Latvijai un Ventspilij" uzticības vairs nav un ko tagad darīt?! Jānomelno un jāapmelo konkurentus!
Vienīgie, kas kaut kādā mērā nomelno JKP dalībniekus un darbus ir viņi paši!
Zilā kalna marta atkal atsākusi pareģot....
:))))
Informācija apstiprinājusies.
https://www.pietiek.com/raksti/_sunu_bende__draud_izlikt_no_dzivokliem_iedzivotajus,_ja_velesanas_balsos_nepareizi_/
Bet sekojot loģikai, ka slaveno melnā pr avīzi esot izdevuši tie, par kuriem tur rakstīts; tad tās zīmītes ir Māris Kalniņš rakstījis LunV uzdevumā :)))))
Kas tā par mistisko apgriezto psiholoģiju vai sazvērestības teorijām!? To, kas ir troļļi un kas cilvēki, kas vienkārši seko līdzi varēs manīt nākamnedēļ, kad jūs te , ļoti iespējams, vairs nekomentēsiet, jo nebūs vairs aldziņas! Bet turpinās komentēt ventspilnieki, kuriem interesē pilsētā notiekošais, jo šeit dzīvo, veido ģimenes un ikdienu pavada šeit. Tad, redziet, ir svarīga gan infrastruktūra, gan skolu un dārziņu tehniskais nodrošinājums un arī to stāvoklis. Tad redz un novērtē infrastruktūras uzlabojumus un notiekošos pasākumus, un to, ka domā par mūsu iespējām apmeklēt augstas kvalitātes kultūras pasākumus, jo arī tas mums ir vajadzīgs!
Varbūt ļaujiet nu Marta man pašai izlemt, kur būšu nākamnedēļ. Vispār jau tepat, jo es te dzīvoju ar jūsu atļauju. Un man vismaz pagaidām par nožēlu neviens par personīgā viedokļa paušanu nemaksā :D :D :D Kāds valdošās kompartijas melnā pr avīzēm ar skolām un infrastruktūru, un kultūras pasākumiem, nesapratu. Bet pieņemu, ka esat pastrādājusi.
Vai es jums liedzu ko izlemt!? Es tik izsaku savas prognozes, tas taču vēl nav aizliegts!? Vai jūs tomēr atbalstāt visa veida cenzūru, kur publicēt drīkst tikai vienas puses viedokli un komentāriem un viedokļiem būtu jāsaņem apstiprinājums??? Ja tā, tad ir skaidrs, kā viedokli jūs šeit pārstāvat! Gribētu strādāt pēc ierastām metodēm, kā Kristovska lapā, kur katrs komentārs tiek apstiprināts un tikai tad pieejams publiski.
Cienījamie LunV troļļi! Jūsu pārmešanos no Kristovska&Landmaņa uz JKP ļoti , ļoti var redzēt. Saprotu, ka ir dota komanda cīnīties pret lielāko konkurentu (itkā), bet nu kaut kādai gaumes sajūtai tak arī troļļu fermās jāvalda :)))
"Šodien pilnsabiedrība "JKP" Jelgavā sāks piegādāt atkritumu tvertnes ":)))
Savukārt Kompānija NA Mārupē ceļ ražošanas, noliktavu un biroju kompleksu, kurā paredzēts investēt 3 milj.
Man ir jautājums , kurš balsos par šo partiju? pēdējā laikā par šo partiju vien ir dzirdami skandāli, slepenās aģitācijas un šokolādes došanu nākotnes vēlētājiem, smieklīgi gan.
Interesanti, kurš jums maksā par šo melu izplatīšanu?
Tas jau būtu jautājums jums! Tiem, kas ir Ventspilī ir redzamas šīs pārspīlētās aģitēšanas. No malas izskatās traki izmisīgi, jo nu jau ar draudiem...nu tas nav normāli!
Diemžēl man neviens NEmaksā, bet es tikai izsaku savu subjektīvo viedokli , es pati nebalsošu par JKP un LuV , atklāti sakot es nezinu par ko balsošu...