Domes darbinieki vakcinējas āpus rindas!
Pilsētā runā, ka dome tik aktīvi piedalījās vakcinācijas centra izveidē, lai varētu ārpus rindas vakcinēt savējos. Tā diena esot pienākusi - savējie ir dabūjuši potes apejot visus. Būtu labi šo informāciju papētīt tuvāk.

Komentāri (27)
AĻO DOME- NU NOMIERINIET SAKARSUŠOS VENTSPILNIEKU PRĀTUS-DARIET TAUTAI ZINĀMU PATIESĪBU PAR TO DOMES DARBINIEKU VAKCINĒŠANOS? GAIDĀM KO TEIKSIET.....
Par vakcīnām-pazvaniet pa tel.8989 un gaidiet.Mana ōme gaidīja gandrīz 30 minūtes pirms atbrīvojās operators, kas atbildēja par vakcinēšanos- kad, kur, cikos.Var pieteikties un reģistrēties - manavakcina.lv vai pa augstāk minēto telefonu.
JĀMEKLĒ, TIKAI MAN TO NEUZKRAUJAT,ES NEPOTĒJU,,,PAŠVALDĪBAI TAGAD UZDEVUMS-NODEVĒJI,UN KĀ VIŅI BALSOS-nevar pārbaudīt,vot skāde....vajadzēja parakstu par neizpaušanu paņemt,,,
keda -esi aizgulējies? talka jau bija sestdien. bet vispār 365 dienas gadā,jo ne visi var par brīvu saņemt tīrīsanu-tā stāvēja rakstīts -,,halo vb,,-22.04 21.uzvārds arī nav slēpts///////likums pārkāpts =-lai mūsu tautas kalpi sniedz atbildi,,,varbūt mūs vergus sadzirdēs šoreiz -apmēram tā...
neko nesapratu. Meklēsi to informatoru vai ne, suns?
bet kurš nenovaldīja muti un pastāstīja to visai ventspilij? junge+ komanda davai visus uz paklāja un izdibināt nodevēju.....un šitie pašu cilvēki-tie tad nu balsos par cietumnieku? ha- ha- ha...........
Tev acīmredzami nav ko darīt, tā kā, maršs, sakop piemājas teritoriju un tad meklēt nodevēju! Neguli! Ošņā gaisu!
Es nu neparko neietu laist iekšā bīstamus šķidrumus, pat ja piedāvātu prioritāri.
Tad kad izveidoja tos centrus,domes darbinieki sen jau bija paspējuši savakcinēties
Pilnīgas muļķības. Droši zinu, ka tā nav.
https://vaccineimpact.com./2021/mass-murder-3486-deaths-in-the-u-s-following-covid-injections-in-4-months-more-vaccine-deaths-recorded-than-the-past-15-years-combined/
Kas prot angļu mēli, izlasiet!
K. fakcīnu nāvju Nekropole.
un ja kāds domā ka šis ir vienīgais grēciņš ,ka viņi neizmanto visu kur tiek klāt, maldāties...
un atbrīvoties no viņiem vienkārši -neievēlēt....domājiet paši..