Urrrāā Lembergs jau 32 gadi !!!!
Man par pārsteigumu šodien paskatoties internetu secināju kad manu pilsētu jau 32 !!! Trīsdesmit divi gadi !!!!! Karl !! 32 !! Tas nozīmē piedzimis , un teoretiski , tēvs , vectēvs !!!!! B@z%& !!! Esmu bijis Kuldīgā , Liepājā , Valmierā ......! Un nesaprotu kāpēc !!??

Komentāri (23)
Labs saimnieks māk būvēt un radīt, nevis tikai tērēt. Ar to visam vajadzētu būt izteiktam
Mums tomēr ir kāda nekāda demokrātija un brīvība un чистить kā Staļinlaikos galīgi nav nepieciešams.
Jau ieteicu vērtēt caur personisko prizmu - kādus konkrētus zaudējumus TEV nodarījusi dome esošajā sastāvā un vadībā, arī - ko TEV personīgi noderīgu dome ir īstenojusi.
Citādi noriebies ar konkrētu realitāti maz saistītais, bet konkurentu propagandētais politiskais abstrakcionisms - minējumi, kas nebūtu, ja nebūtu, kas būtu, ja būtu...
Всю Вентспискую думу надо чистить от чиновников, там давно застой. А начинать надо с Лембергса, ее маслянную слащавую улубку не возможно видеть. Кот и сметана, где сметана это порт.
Cik jau var? Miroņiši - nevajag putot n9 mutes netīrumus...
Jā,malacis!
Nevienam citam vairs neļāva zagt..
Lembergs ir malacis!
Neļāva citiem apzagt pilsētu..! Malacis..!
Lembergs ir malacis! Neļāva pilsētu apzagt visādiem klaunu aktieriem un viņa ārzemju saimniekiem.
Tagad klauni sāk zaudēt savējo uzpūsto krimināllietas un viņiem sākas liekme un drudzis )))
Mjā, mani gan neviens Latvijā negribētu par savu bērnu krusttēvu aicināt, kaut gan nez cik miljonus te esmu iegrūdis caur savu fondu!
a es grib lai Aivars ir man bērn krustēvs.. Jūs domāt ka man slikt vēlēšanās?
pārāk ilgi -aligators -no ringlas saimes valda, miljoni tagad iet garām... .
Vēl viena debīlā. Ja nepatīk konkrētais personāžs, tad lasies uz savām ārzemēm.
''Par Ventspili-brīvu no Lemberga1'-tāds varētu būt lozungs.
Ko viņš tev , konkrēti tev ir izdarījis sliktu? Vēlreiz atkārtoju,- ja nepatīk Ventspils, laidiet uz preiļiem, vai vēl kautkur.