K
K
krustmateflorence
Ventspils nekad nebūs tāda,kā Jūrmala.

Man paziņa meklē dzīvokli īrēšanai Ventspilī, bet paskatoties uz dzīvokļu īres cenām,tā lielākas šeit,kā Jūrmalā un Rīgā.
Tas nav normāli,Ventspils nekad nespēs sniegt to servisu,ko sniedz Jūrmalas pilsēta.
Aferisti un spekulantu šeit kā redzams- Ventspilī netrūkst

Comments
53
Views
2358
19.06.2019, 15:26
Komentāri (53)
Rādīt vispirms:
Soross
19.06.2019, 15:26:09

Jūs tiešām gribētu, lai Ventspilī būtu tāds pats "serviss" iedzīvotājiem kā Jūrmalā? Kur pie varas sēž mērs ar kokaīna šļirci un regulāru atrašanos "atkačalkā"? Kur problēmas ar skolām, ar atkritumu saimniecību, kur nav nekāda ražošana pa visu pilsētu, kur tikai guļamrajons priekš rīdziniekiem, kur nonīkusi un neatjaunojas visa medicīniskā kūrorta industrija?

0
Ziņot redaktoram
A.n.i.t.a
16.06.2019, 14:19:35

Pārsauļojusies Ģintarmuižas parkā......

1
Ziņot redaktoram
K
krustmateflorence
16.06.2019, 12:22:55

es sauļojos parasti kādā no dienvidu valstīm ,un ar alkoholu esmu uz jūs, jūs Anita ar baronu laikam katru dienu pa litram šmigas ieraujat , ja tik traki murgojat savos komentāros, skaidrā prātā tas nav iespējams uzrakstīt.
Ventspils pilna ar dzērājiem,strādāt neko negrib,bet internetā visus izgāna un nomelno.

1
Ziņot redaktoram
A.n.i.t.a
15.06.2019, 15:26:16

P.S - apsaukājies...kļūdas labojums.

2
Ziņot redaktoram
A.n.i.t.a
15.06.2019, 15:24:43

Mazāk apsauājies, bet izlasi savu tekstu, tad ieraudzīsi ,ka neesi uzrakstījusi savu e-pasta adresi, tāpēc pafantazējām,. Ka tikai pati nebiji pamatīgi apreibusi no dārgiem konjakiem , ka nekontrolē ko raksti un ko dari .

2
Ziņot redaktoram
K
krustmateflorence
15.06.2019, 13:49:55

anita ar baronu no karstuma zaudējuši prātu,laikam vienā dzērumā dzīvo,jo murgo abi uz ne bēdu,droši vien arī bērni jums tikpat debīli ,kā esiet paši?

1
Ziņot redaktoram
A.n.i.t.a
12.06.2019, 13:40:48

E-pasta adrese laikam katram ir zināma, laikam: [email protected] .Būtu vismaz kaut kādu adresi ierakstījusi.

1
Ziņot redaktoram
Barons..
12.06.2019, 17:30:37

Anit kundz.
To Krustmāt Florenc iekš Ģintermuiž jau sen vairs neņem,le zinat.
Tagad ,ja uznāk saasinajum,tad ir vest prom uz Aknīst.Tur laikam Dakter kung labak un to Zāl stiprak.

[email protected]

2
Ziņot redaktoram
K
krustmateflorence
12.06.2019, 11:12:49

varbūt ir kāds normāls pāris,uz līgo svētkiem varu izīrēt pa sibolisku samaksu- savu rezidenci majoros.-rakstiet man e-pastā,mana sekretāre atlasīs pareizo kanditatūru.

3
Ziņot redaktoram
K
krustmateflorence
11.06.2019, 14:34:30

vienam otram no lielā karstuma, laikam ne tikai smadzenes pārkarsušas bet arī līdz arto domāšana nogājusi no pareizā viļņa.
Nēsmu īsta JŪRMALAS fane ,kaut man tur atrodas īpašums, tomēr šeit gribu forumā vienam, otram atgādināt to, ka JŪRMALU gada laikā apmeklē miljoniem tūristu, jo ir mizums daudz kultūras un dažen ,dažādu izklaidi izklaides pasākumu, kur piedalās pasaules slaveni mākslinieki.
Viesnīcas piedāvā augstas kategorijas apkalpošanu visām gaumēm ,lūk te ir pamats pacelt īres cenu tūristiem un katram pēc vajadzības.
Te Ventspilī daudz spekulantu ,kuri paši strādāt neko negrib ,bet tikai cer nopelnīt uz izīrētā dzīvokļa rēķina. Bet dzīvē tā tikai reti notiek.

3
Ziņot redaktoram
kalējs
08.06.2019, 17:21:16

pie jūras izīrē ..
smiekli nāk :)
florencei,protams,ir īpašumi pie jūras- sakaltušas fekālijas..

2
Ziņot redaktoram
Dalīties