viesnīcu konkurss
Es ļoti gribētu redzēt, kā noslēgsies viesnīcu konkurss Marbella Rezidencei, kura atklāti maldina klientus. SĪkāk - raksts VB un arī šeit https://skaties.lv/beztabu/sudzibu-delis/dazadi/viesnica-ventspili-par-1-eiro/
Vējš 0.51 m/s
Es ļoti gribētu redzēt, kā noslēgsies viesnīcu konkurss Marbella Rezidencei, kura atklāti maldina klientus. SĪkāk - raksts VB un arī šeit https://skaties.lv/beztabu/sudzibu-delis/dazadi/viesnica-ventspili-par-1-eiro/
Komentāri (24)
Uzticēšos draugiem, Aivar, ja tādas rūpes par mani!
Tēmas autorei.
Kā tad būs ar 8.decembri,tad salidojums 1.vidusskolā/ģimnāzijā,kurā hotelī tad rezervēt?
Nu ja, atruna tāda dīvaina. Gudrs viesnīcnieks zaudētu vienreiz tos padsmit eiro, bet uztaisītu sev labu reklāmu.
Izlsīju un nesapratu, kāds bija/nebija nodoms. Man lika maksāt 18 -20 eur, nevis 1 eur kā norādīts rezervācijā. Tas, ka paziņojums bija 2 h neatbilst patiesībai, jo vienā dienā rezervēju un nākamajā dienā kopā ar kolēģi vēlreiz bookingā paskatījāmies to pašu pied'vājumu un tas tur bija.
Skaidrojot radušos situāciju par naktsmītnes rezervāciju par 1 eiro, informējam, ka tiešām vietnē Booking šāda cena viesim bija pieejama 2 stundas. Konstatējot šādu sistēmas kļūdu un sazinoties ar Booking kompāniju, kļūdu cenu politikā apartamentiem Marbella Rezidence nekavējoties tika novērsta. Tāpat vēršam uzmanību, ka naktsmītnes vadībai nebūt nav bijis nodoms viesim lūgt atcelt rezervāciju vai lūgt maksāt lielāku summu, par kādu veikta tā brīža rezervācija.
Marbella Rezidence vadība vēlas atvainoties Ludes kundzei par sagādātajām neērtībām!
Nevis Preobraženskis, bet riktīgs Šarikovs...
Cik esmu dzirdējusi,tad arī profesori slimo ar garīga rakstura slimībām un alkoholismu,un tieši pēc tāda jūs arī profesor preobraženski izskatāties šeit VB-forumā.
izguliet dzērumu un tad rakstiet pa tēmu un sakarīgi.
Mana rezidence mīļais -ir netālu tepat pie jūras,vasarnīcas ielas rajonā, bet viesiem tomēr jāguļ augstas klases viesnīcā,tā ērtāk būs visiem.
Aknīstē nav ne jūras,nedz arī "vasarnīcas" ielas!
Lūk tava adrese:
Alejas, Kraujas, Gārsenes pagasts, Aknīstes novads, LV-5208
krustmāmiņ,nevajag tērēties,savus ciemiņus vari itin labi izguldīt stipri tuvāk Rīgai. Pieņemsim,pie sevis-Puzē.
Ventspilī ir ļoti nepieciešama 5. zvaigžņu viesnīca, jo skaitāmies taču kūrortpilsēta .
Savādāk man savi ciemiņi jāizgulda Rīgā vai Jūrmalā.