Tautai jāzin savi varoņi!
Šā gada 17. septembrī, pēc pusdienām Inženieru ielas veikala "top!" 2. stāva kafejnīcā, jaunietis nonāk Ventspils slimnīcas infekciju nodaļā ar pārtikas saindēšanos.
Vai šis veikalu/ēdināšanas iestāžu tīkls nebūs jau pietiekoši daudz indējis cilvēkus ar savām nelikumīgajām biznesa praksēm?

Komentāri (59)
Viņi taisa visu no veciem sūdiem. Reiz paņēmu mazo picu - pirmo un pēdējo reizi. Arī kaut kāds nelabums uznāca.. salāti viņiem vispār izskatās un garšo pēc vēmekļiem. Man tur agrāk strādājošs cilvēks teica, ka labāk nepirkt viņu tos salātus, bulkas utt., jo ir redzējis kā un no kā to visu taisa.
Jautājums tēmais aizsācējam? Ko jaunietis ēda tieši? Jo ir laikam vēl viens gadījums fiksēts! Nebija karbonāde (cūkgaļas)?
Cūkgaļa bija, bet ne karbonāde. Garša nedaudz īpatnēja, bet ne slikta, iespējams tāpēc, ka bija jūtami daudz garšvielu tieši gaļai.
Tā gāļ nav bij's būt no mān.
Le zinat.
B-kungs ir nobričkajis savus padotos ka jaliek mīnusiņi pie komentariem. tas ta vienmer kad tēma skar B-kunga saimniecibu
Tēmas autors ir atstājis tēmu pirms 2,5 dienām. Turpiniet,turpiniet!
um es zu sein
Paldies šašlik,uzrakstīji manā vietā! Cilvēkam ,vispirms,ir dots saprāts.Vārds,uzvārds,personas kods un tml. nāk pēc tam..
Gesundheit!
Ja cep nezināmas izcelsmes gaļu nekurienes nostūrī, tad neredzu problēmu. Civilizētā sabiedrībā gan tā nevajag darīt.
Par minēto ēstuvi, kā te kāds arī izteicās - pazīstami tur strādā. Informācija pārvietojas. Neticu, ka dzīvo tādā d*rsas gravā, ka neko neesi dzirdējusi.
Tas bija kā atbilde Skaidrītei par viņas žurku spiru rīvmaizi.
Apbrīnoju tādus cilvēkus kā Skaidrīte. Pusmūža pilnbrieds, bet naivuma vairāk kā bērnudārzā. Joprojām tic labajam cilvēkos, romantikai un laimīgām beigām. Acīmredzot nav neviens tevi mūžā tā kārtīgi iz...
Lai tik atklāti atdotu visus savus datus, ja ir tā, kā Matīss saka, ir jābūt vai nu neaizskaramam, vai sasodīti, nolādēti SLIMAM.
O, kas tad te! Neaizsargāti personas dati!
Snaiper,neesmu esi Mikess,par laimi.Saidriti zinu no skolas laikiem,viņa bija maziņa,bet es jau liels.
Nu labi labi,kā ir ,tas arī ir jāpieņem,Te gandrīz visi nav tie,par ko uzdodas.Tikai Mikes ar savām izcilām spējām ir izzondējis ka esmu Maigonis.