Izglītības pārvaldei - bērnudārza gaitu uzsākšana
Jautājums par bērniņiem ,kuri dzimuši 2016.gada septembrī/oktobrī, pēc vairākkārtējas trobelēšanas,atbilde viena - dārziņā tiksiet nākamgad septembrī ! Jautāju ,kādēļ, ja pilsētā ir grupiņas arī no pusotra gada , nē! Grupas formē maijā ,jums pusotrs martā , līgstiet aukli !
Nu normāli vai ne ? Man jau maijā jāatgriežas darbā , auklei pluss mīnuss minimālo jamaksā ,beigās man pat mīnusos sanāk ! Ko gribat lai mammas sēž uz pabalstiem vai bezdarbniekiem? Kas notiek ar jums tur izglītības pārvaldē,liekas laiks mainīt vadību !

Komentāri (22)
Un, kā ar novadu bērnu dārziem? Kāpēc jāraksta iesniegums, ja pienākot 1.5 gadi bērniņam,bērnu dārzā atbild, ka nav vietas.. Kur likt bērnu, tādā gadījumā? Ņemt aukli? - piedodiet, lv parastajiem mirstīgajiem nav ap 1000€alga..vienigais variants iet prom no darba.
Kā nu steidzas bērnus dabūt prom no acīm...
un cik tas prieks izmaksās mēnesī!! Neatmaksājas jau strādāt ja aukle vajadzīga!
Oho...
Par ko oho?
Sertificēta aukle ar četru bērnu un četru mazbērnu audzināšanas pieredzi labprāt parūpēsies par jūsu mazuļiem. Ja esat ieinteresēti, rakstiet uz ingalei.2601@gmail com.
Nez parasti 1.5un 3 kopā neliek jo vini navā attīstībā ir stipri dažādi!!
Nu, es saviem gadu aukli algoju, jo dārziņā ņēma no 2-2,5 gadiem. Nebija jau citu variantu.
Nē nu viss pareizi,bērnam jau gads,maijā jāatsāk darbs,jo kā gan savādāk savilkt galus mūsu ,veiksmes stāsta,valstī.Pat labāk būtu ja būtu divi darbi,tas tā smaidam,bet realitāte-bērnu dārza grupiņā18 bērniņu 1.5-3 gadus veci bērni vienai audzinātājai,vai 15 bērniņu vienam trenerim basēnā.Un vēl vissi mēs prasam tik to pašu labāko,Jūs maz saprotat,ka šī sistēma ir salaista dēlī?Drīz mēs bērnus no 5gadiem vienus laidīsim uz skolu,jo būs tak jāstrādā.
Man kad pieregistrēju bērnudarzā skaidri un gaisi pateica ka nesola ka būs vieta bērnudarzā. Man jāsak vest no janvāra. Kad nāks tuvāk laiks lai zvanu tas arī viss. Neesmu nekad gājusi ar domu ka obligāti tikšu. Protams ka gribās lai vieta būs bet ja nebūs naksies domāt alternatīvu. Iestāde jau nav zīlēšanas kantoris, kas var izzīlēt vai būs vai nebūs vietas!!!
Man saja jautajuma nav komentaru,nenostajos neviena puse