DOKTORĀTS “ELITE”!!!!
Kas atkal notiek tajā sasodītajā doktorā??? Cilvēkam vajag pie ārsta, bet pie ārsta taču jāpierakstās, a kā lai pierakstās ja tur neviena acīmredzot velna pilna dvēsele neceļ telefonu??? Nu kas tas ir??? mūžīgi tā johaidī!!!!
Vējš 4.63 m/s
Kas atkal notiek tajā sasodītajā doktorā??? Cilvēkam vajag pie ārsta, bet pie ārsta taču jāpierakstās, a kā lai pierakstās ja tur neviena acīmredzot velna pilna dvēsele neceļ telefonu??? Nu kas tas ir??? mūžīgi tā johaidī!!!!
Komentāri (29)
Es savam ārstam ( vai māsiņai) rakstu īsziņu ar lūgumu pierakstīt. Pēc kāda laika man atsūt datumu un laiku . Un tas paliek man telefonā
Vēlu veselīgāku attieksmi pret ilūzijām!
Atvainojos, par komentāriem nevietā. Par ko domāju , to laikam izlasīju. Un paspēju sadusmoties, ka apmelo Bini. Par Eliti neko nezinu.
Beidziet apmelot. 25 gadu laikā nekad nav bijis, ka nevaru sazvanīt doktorātu Bini. Tikai ņemiet vērā, ka neesmu psihopāte kam vajag ,lai atbild uz sekundi un momentā. Uz otro reizi parasti sazvanu.
Vai tad runa nav par doktorātu " Elite " ? Ne jau par Bini ...
Bini ir ļoti zems līmenis. Īpaši attieksme.
Miesu izārstēs, dvēsele sapūs. Nespried par citiem pēc sevis.
Novērots, ka tā ir vispārzināma pieeja ārstniecību iestādēs strādājošiem reģistratūrās visā valstī. Gan valsts apmaksātajās, gan uzņēmējdarbības medicīnas jomās. Novērots, ka reģistratūrās parasti nestrādā ļaudis ar ārsta grādu.
Tārps , tavā vieta mājā ar restēm , lai tu nevarētu aizmukt , un tur būs laipns dakteris ar divmetrīgiem apsargiem , māsiņas , kas taisīs klizmu , un iepazīsies ar Napoleonu un Brežņevu..
Bet viennalga
Vajadzētu pamēģināt iemest doktorāta logā karlovica kungu..
Varbūt prātīgāks paliks.
Nu ja nē,tad nē
Bet droš paliek nedroš
Derētu pamēģināt
Toties mums ir skaista pilsēta! Un drīz arī pagalmi būs skaisti. Un nvispār viss ir ļoti puķaini! Tūristi nebeidz vien slavēt. A kādas bildes skaistas, bruģis kā mellenes izbārstīts.
Nezinu gan , man vienmēr ir izdevies sazvanīt , ja ne uz pirmo , tad otro reizi gan ....