H
H
HmmM
dziedniece/ieks

Kāds nevar ieteikt kādu labu dziednieku Ventspilī?

Comments
29
Views
3184
23.08.2019, 19:53
Komentāri (29)
Rādīt vispirms:
Ķitvainazīt
23.08.2019, 19:53:59

Pardon! Biju domājis Krasta ielu. Tev Kurzemniek neliekas,ka pats esi tumsonis? Tu pat jēgu tekstam neredzi,tikai maļ savu maļamo.

1
Ziņot redaktoram
Soross
23.08.2019, 15:46:15

Es, Dž. Soross, esmu nodzīvojis jau gandrīz 90 gadus un esmu miljardieris tāpēc, ka vienmēr esmu ārstējies pie īstiem mediķiem īstās slimnīcās! Nevis pie kaut kādiem šarlatāniem, kas vēža ārstēšanai liek apsmērēties ar medu un dziedāt tautasdziesmas.

1
Ziņot redaktoram
C.L.
23.08.2019, 09:50:26

Kam ticēt - tam IR nozīme. Nevajag būt tumsonim, ticot
dzieniekam, zīlniecei vai gaišreģim.
Tas ir tāpat kā lēkt bezdibenī, ticot ka nekas jau nenotiks.)(

2
Ziņot redaktoram
A.n.i.t.a
23.08.2019, 06:36:08

Galvenais lai cilvēks kaut kam patiesi tic, tas palīdz. Lētāk un labāk ticēt sev , bet kam neizdodas ar sevi sarunāt , lai tic dzieniekam, zīlniecei vai gaišreģim. Tā mana vārda māsa gan dzīvo Krasta ielas galā ,kur kādreiz "Ventspils koks" un 7. autobusa galapunkts bija, bet varbūt ir kāda Kaiju ielā , Pārventā.

1
Ziņot redaktoram
C.L.
22.08.2019, 23:46:09

Parasti jau ir tā - papriekš cilvēks tumsonīgais meklē t.s.dziednieku, ekstrasensu, tantiņu vai citu ārstniecības surogātu.
Kad tas nepalīdz ( jo palīdzēt vnk nevar), cilvēks meklē palīdzību baznīcā un ja nav sirds ļoti apcietināta, viņš top garīgi apgaismots un nāk pie Dieva.
Un tad arī no dakteriem nebaidās.)

3
Ziņot redaktoram
otrakeda .
22.08.2019, 21:07:39

nazīt
dziednieks nav jāmeklē,jo
dziednieks ir katra cilvēka sirdsapziņa,
ja vien tai paklausa..
Viss!

2
Ziņot redaktoram
Ķitvainazīt
22.08.2019, 20:17:58

Tā jau es domāju, utainais par pirti-Kurzemnieks par baznīcu. Vispār jau cilvēks neprasīja jūsu domas par dziedniekiem, bet gan informāciju,kur tādu atrast. Vienīgais, ko zinu ir Anita,dzīvo Kaiju ielas galā,praktiski Ventmalā (tel.29131726). Naudu neprasa, bet kaut ko iedot vajag,lai būtu enerģijas apmaiņa,kaut medus burciņu. Lai veicas!
P.S. Un nedod Dievs jums nonākt situācijā,kad jāmeklē dziednieks. Kad "būs uguns pie pakaļas" un nekas nelīdzēs,aizmirsīsiet gan par baznīcu, gan dakteriem, tāpēc nevajag liekuļot.

1
Ziņot redaktoram
reku
23.08.2019, 15:50:32

Kaiju iela (tā,kas Pārventā) ar Ventu gan nesaskaras...

0
Ziņot redaktoram
otrakeda .
22.08.2019, 19:04:14

Kurzemnieks
10/10 !!!

3
Ziņot redaktoram
C.L.
22.08.2019, 18:44:56

Griezties pie visādiem apšaubāmas izcelsmes ļautiņiem "ar spējām" ir arī garīgi bīstami - tāds naivais cilvēks atveras un nonāk tumsas spēku atkarībā.
Pat ja ir it kā palīdzēts kādā lietā, dzīvē sākas visādas problēmas.
Un cik no tiem, kurus šarlatāni izmanto pašreklāmai, jo neviens no šiem savā praksē neiztiek bez brīnumstāstiem, īstenībā nav nomiruši kādā reanimācijas nodaļā.
Tā kā šarlatāni ir gan tie, kas vnk tēlo dziedniekus, gan arī tie, kam "esot spējas".
Normāli ir smagos gadījumos lūgt baznīcā aizlūgumus, bet nebaidīties arī no medicīnas.
Ārstiem viņu darbs ir Dieva aicinājums un dāvana.

4
Ziņot redaktoram
Barons..
22.08.2019, 16:33:11

Neir vaidziks ne vien Dzied-niek,le zinat.
Ja ir kād vain,vaig paņemt tā krampig uz krūt,un viss Sāp un Kreņķ būs prom.
Ģeldig liet ir Špirkt,atšķaidit vai nešķaidit,to ir kater pašš gaums liet.
Ja nau,var iebrūķet Trīskārtig Odekolōn,un pa virss Užavniek.

3
Ziņot redaktoram
Dalīties