Obligātā veselības apdrošināšana
Interesanti būtu zināt cilveku viedokļus,vai tāda obligāta prasība tik tiešām ir vajadzīga,vai tā atkal ir kārtējā shēmotāju ideja,lai varētu kampt ar vēl lielāku vērienu.
Vējš 1.54 m/s
Vējš 1.54 m/s
Interesanti būtu zināt cilveku viedokļus,vai tāda obligāta prasība tik tiešām ir vajadzīga,vai tā atkal ir kārtējā shēmotāju ideja,lai varētu kampt ar vēl lielāku vērienu.
Komentāri (33)
Man nevajag obligāto apdrošināšanu! Tie,kuri neizmanto savas apdrošināšanas ,ko darba devējs dod, tā ir peļņa apdrošinātāju firmai.
Varam nebučot to rociņu un neliekt muguriņu,
bet tas neatrisina jautājumu, par kuru balsot.
Kurš tad jās tai stikla kalnā, modinās Saulcerīti.
Tas mielasts,tas jau daudziem tuvāks sirdij, un sunīši arī
ēd no kungu galda drusciņām.
Interesanti - nupat Armēnijā bija tāda kā mītiņu revolūcija,
kuras rezultātā no amata atkāpās korumpēts Armēnijas ex-prezidents, kurš bija sacerējies valdīt vēl tālāk kā premjers.
Un par premjeru ievēlēja mītiņotāju vadoni.
Pagaidām šķiet ka tur nav Ukrainas crazy variants,
bet tikai laiks rādīs ko šīs pārmaiņas dos armēņu tautai.
Un vēl,Kurzemniek,saka ka debesīs labāk būšot.
Tieši tā,Kurzemniek,labāk tā kā ir tagad,nevis tā kā krievijā.
Anita,
īpaši ar valdošajiem neesmu saistīts un ar viņu politiku apmierināts ne tik.
Bet labāk ir tā kā ir, nekā vēl sliktāk, vai ne!
Labāk lai jau ir tā kā ir , bet gribētos ,lai ir daudz labāk, jo dzīve iet uz norietu , bet gribas dzīvot nevis cīnīties no dienas dienā.
Ne Anitai,ne ??? florence ne piekrīt,man arī nē,jo ir vienā līmenī ar Pētersonu.
Pilnīgs -sviests atkal ... .
Anitas kundz?Ko tā tautas daļa kurai tas vis ir apriebies ir darījusi lietas labā?Kā vienīgi
Pacietīgi visiem bučot roku liegt savu muguru visu priekšā paciest pārdarījumus un nodzerties.Kaut ko vēl aizmirsu piebilst?
Te nu taisnība , lokamies pie visām varām ,kurš vairāk ,kurš mazāk.Laikam jau gēnos tas mums no gadu simteņiem ilgās paverdzināšanas. Kamēr lielākā tauta daļa nesapratīs ,ka nevar gadu gadiem vēlēt par vienām un tām pašām personām , kuras tikai maina partijas piederību , tikmēr tie ,kas ir sapratuši ,kas notiek , neko prātīgu neizmainīs ,jo balsu par maz. Kaut nu līdz rudenim kāda liela daļa atvērtu acis un nobalsotu par jauniem spēkiem, varbūt tad beidzot būtu prieks ,ka Latvijas pirmajai dzimšanai ir 100 gadi.
Gunar pasakiet lūdzu kapēc tad visi kas nedomā kā jūs tātad uzreiz trollis?Vai tad ja raksta 10 cilvēku tad nedrīkst būt 10 dažādu viedokļu.Ja nē.Tad jau tas velk uz kompartijas variantu.Tu ko bļ*ğ domā citādi tu 25 gadus negribi....utt.
Es arī neteicu, ka visi, kas nedomā kā es, ir troļļi. Visi, kas maļ sistemātiski konkrētos laikos vienas un tās pašas tēmas pašiem neanalizējot situāciju ir gribot vai negribot troļļi. Un, diemžēl, lielākā daļa veido vairākus profilus, lai radītu ilūziju, ka viņu gaudulīgais viedoklis pieder vairākumam sabiedrības. Tā nu tas ir.