Zobu (protēžu) izgatavošana.
Nu pienācis laiks padomāt par tā sauktajiem trešajiem zobiem,jo no putriņām vien pārtikt tā kā negribas.
Sakiet,lūdzu,kurā zobārstniecībā par pieņemamām cenām uztaisīs izņemamās protēzes?Daudz to zobu kabinetu Ventspilī saradies,nav īsti saprašanas,kur iet.
Klīniku Zinta var nepiedāvāt.Tās cenas parastam cilvēkam nav pa kabatai.
Komentāri (41)
Zintas klīnikā man iedeva plastmasu cirkonija aizsegā. Atbildot uz manu sašutumu, viņi man draudēja, ja es pēkšņi sabojāšu viņu reputāciju. Kuru arī klīnika mēģināja iebiedēt, rakstiet man.
Paldies Margrieta, aizbraukt mātei uz Pārventu nav problēma, galvenais ir protēžu kvalitāte. Viņas jau savā pensionāru pulciņā par šo tēmu diskutē bieži un secinājums ir, ka Ģertrūdes ielā izgatavo vissliktākās protēzes, jo viesiem spiež un berzē smaganas visās vietās, daudzi nes atpakaļ tur slīpē un labo, bet tas lietas būtību nemaina. Laikam tās tehniķis tur ir zemas kvalitātes.
Manis norādītajā zobārstniecībā gan uz vietas neko netaisa,viss notiek zobu tehniskā laboratorijā,kur kādreiz bija vetaptieka (pa ceļam uz tirgu).
Bet šo konkrēto vietu der izvēlēties dēļ pieņemamas cenas.
Margrieta,man ar zobiem viss kārtībā,visi ir mani un ,,orģinālie,, .Protam esmu bijis pie zobārsta,bet ļoti reti.
To Mike vispār vajadzētu ne tikai paķert,bet noķert un kārtīgi noslānīt,lai ilgi pelna priekš zobu protēzēm.
Kādas tik jums te fantāzijas neuzpeld!
Jautājums par zobu protezēšanu, par to nepateikšu , nav pieredzes, bet nesen nācās mainīt zobārstu , nonācu Smaids A , iepretim Poliklīnikai . Super zobārsts , laipni, kvalitatīvi, pieņemama cena ar čekiem, tā kā varēs iesniegt VID un saņemt daļu atpakaļ.
Barona kungs taču laiku atpakaļ lika padomāt,ka orālam seksam protēzes nevajag.Nevajag lieki tērēties.Tas pats attiecas uz Mike,kurš ir lietas kursā par Dzirciema ielas dakteri (laikam ir bijis tur),kā jau (arī) rīdzinieks orālists.
Cien.snaiper!
Barona ieteikums taču bija adresēts krustmātei florencei!!!
Vai pašam visi zobi vēl oriģinālie,ka vari atļauties paķert citus?
Mana pazinja uz Kuldigu brauc.
Var jau būt,ka atmaksājas,ja bez čekiem,tad stingri lētāk un ceļa nauda kompensējas.Kas var atļauties pusi dienas ņemt brīvu darbā.
http://ventspils.pilseta24.lv/katalogs/info/dental-edem-sia
Pilsētas pusē dzīvojošiem gan nederēs.
Novērtējums-ilgi gan,bet labi.
Jautājums Margrietai, vai zobi jau mutē un kā, mana māte arī domā ka vajadzētu ko mainīt, bet nezin kur. Saka ka arī pie tās Bīdermanes ir gan šā, gan tā...
test
Dr .Platošķins patiesi lielisks ...
Pati apmeklēju speciālistu Rīgā,diplomātu poliklīnikā,bet ieteikt varu stomotoloģijas centru ,tur cenas visādai rocībai.
Krustmāt florenc kundz.
Kam tev vaidzik Zob iekš mutt,ko?
Kad tav Eskort puiš taisit vien Orāl seks,tad tav zob būs tig traucet.
Sakiet ludzu vai protezeshanai ir kas dod kreditu klinika?
http://www.smaids-a.lv/
Miljonāri vēl var pieteikties pie tādas sīkas dakterītes ar dubultuzvārdu.
Naudu kāš kā Sicīlijas mafija, un kādu laiciņu atpakaļ čekus no viņas izdabūt arī nevarēja; kā tagad, to nepateikšu, jo vairs tur savu kāju spert netaisos.
ZINTA TIKAI MILJONĀRI VAR IET!
Brauc uz Kuldīgu!
Tur divreiz lētāk uztaisīs.
Ja čekus neprasīsi.
Kā ar zobu raušanu?
Zobu raušana atstāta pašplūsmai.
Cits iecienījis zirņu zupu,cits skābos kāpostus.
Salieciet koka zobus no grābekļa!Priekš kam veciem vajag nezinko.Maizi var ar nazīti sagriest!
Vajag gan.
Suni es neturu,bet pastniekam iekost savu reizi vajadzīgs,lai nestūķē manā pastkastītē tik nebriesmīgi daudz tās reklāmas!
Ja jau runājam par zobārstiem tad , man arī jautājumiņš tikaij par sastībā ar zobu blombēšanu .un. pat nezin pie kura zobārsta tagad iet visu laiku gāju pie šteherkofas bet tagad viņa vairs tur nestrādā. Un pie cita zobārsta neesmu vispār gājusi. Pie kura zobārsta man iet? Ko iesakat ?
>>Mike
Dzirciema ielā?Tur nu gan cenas pieņemamas...
Nē.Dzirciema ielā ne,Taču ja būs vajadzība tad ārsts tur nosūtīs pie saviem kolēģiem un arī nebūs dārgi.Šis par kuru stāstīju atrodas Rīgas centrā.Tur ir daudz plusu ir un laba atmosfēra.
Paldies par informāciju.Tātad zobārstniecība Ģertrūdes ielā,bet ne pie Lapsiņas.
Ja Jums būtu ērti tad ir Rīgā ļoti superīgs zobārsts - sejas plastikas ķirurgs...Pie viņa ļoti daudzi populāri aktieri,TV sejas arī klienti...Cena pieņemama ir un ar garantiju.