17.maijā Baznīcu naktī atvērtas 3 baznīcas!
Paldies Ventas balsij, kas vakar publicēja ziņu par to, ka 17.maijā kopā ar Muzeju nakti ir arī Baznīcu nakts. Ventasbalss.lv te vēl neatrodu ne ziņu, ne info afišā, tāpēc mīļi aicinu- atvērtas līdz pat pusnaktij būs gan katoļu, gan luterāņu baznīcas, gan baptistu baznīca. Ekskursijas, koncerti, slavēšana! Ir vērts ielūkoties tur, kur varbūt ikdienā kāju nesperat.
Komentāri (17)
Sektantu baptistu lūgšanu namu par baznīcu saukt gan nebūtu īsti pareizi,bet lai jau...Tur savulaik laulāts rūdītais ateists lembergs.
Pareizi Ļēnins teica reliģija opijs tautai , precizēšu bizness bizness un bizness
Viņi tur izskalo smadzenes tā,ka visus, kas netic Bībelei, uzskata par zemākstāvošiem. Jo tālāk no kristiešiem,jo labāk.
Aija Volka par kuru partiju jābalso, lai tā vairs neatkārtojas?
Vai šo tēmu nevajag ieskaitīt kā priekšvēlēšanu reklāmu? Tēmas autore minēta kā trešā vienā vēlēšanu sarakstā
cien. Covid 19-25.ventspils.lv
Paldies,ka atsaucies!
Neesi vienaldzīgs,tātad-tevī vēl ir dzīvības sula!
Un piesauc Mani bēdu laikā, tad Es izglābšu tevi, un tev būs Mani godāt!"
Psalmi 50:15 RT65
cien. Mihelsons Kondrāts Karlovičš
Vai esi aizdomājies: kādēļ interneta Bībeles nepieprasa apstiprinājumu,vai neesi robots?
Robotiem nav dvēsele.
Tiem nerūp glābšana.
Tev ir dvēsele!
Kamēr tu saldi dusi-cīņa notiek par tavu dvēseli!
cien. kaktuss
Seko Omes lūgšanām!
cien, Pilsēta
Nobalso par savu dvēseli mūžībā!
cien. sranskis
Paies pavisam mazs laika sprīdis,
un tavas veselības likstas sāks dominēt tavā dzīvē.
Proletarius, tavi proletārieši slepkavoja ar sarkanu zvaigzni pierē apmuļķoja miljonus cilvēkus , un tu izmanto slepkavu pseidonīmu
и говоря, что исполнилось время и приблизилось Царствие Божие: покайтесь и веруйте в Евангелие.
От Марка святое благовествование 1:15
Proletarius raksta krievu valodā, un pierāda, ka proletārieši ir par pasaules iekarošanu un , kas nav ar viņiem , nošaut ...
Tā kā esi Karlovičš,bet ne Kārļa dēls,
tad rakstu tev arī krievu valodā.
Pieļauju,ka tā ir tava dzimtā valoda.
Par to nav jākaunās,jo katra valoda ir no Dieva,un
ir neizmērojama bagātība!
proletarius(darbaļaudis) bija arī Jēzus mācekļi,arī apustulis Pēteris.
Jo viņi bija vienkārši darba cilvēki.
Tavi apvainojumi proletāriešiem ir nevietā un ir balstīti uz
izglītības trūkuma,jo tev trūkst patiesa informācija par darbaļaudīm.
proletārieši,jeb darbaļaudis tiek minēti arī Bībelē:
Salds ir darbinieka miegs, vienalga, vai tas daudz vai maz ko ēdis; bet bagātais, kas spēcīgi pieēdies, nereti netiek pie miega.
Salamans mācītājs 5:11
Kā teiktu Māris Zanders, es te nosapņoju, ka kāds nokāpj ellē un tur velni katlos vāra grēciniekus. Cits grēcinieks lielākā katlā, cits mazākā, citā katlā vairāki grēcinieki, citā pa vienam. Un atsevišķā elles sadaļā zem īpašu velnu uzraudzības speciāls katls vārās. Un tajā katlā vārās viens klients un zākājās nelabiem vārdiem. Un šis viesis jautā kas tas tāds? Un viņam atbild- tas mūsu speciālais grēcinieks. Dievs esot piezvanījis no paradīzes un palūdzis šim izdarīt pakalpojumu, ka esot viens klients- proletarius, kurš virs zemes esot nevietā Dieva vārdu lietojis, spamojis Ventas Balsī un vēlējis turieniešiem sliktu. Lai pievēršot īpašu uzmanību un vērību!
Tā tāda īsā versija.