Cerības stars

Tā viš i! | 07.04.2021, 14:09:57 | 474

Esam tikuši līdz stāvoklim, kad varam ieiet veikalā un nopirkt to, kas atrodas plauktā, pa vidu neizejot ārā un nepazvanot, lai pateiktu , ka to vēlamies.. Līdz ar to parādās cerību stars, ka varēsim aiziet arī uz kādu muzeju vai izstādi. Var būt pat izbraukt ar mazbānīti? Vai plānots, ka tuvāk vasarai varētu atsākt kursēt mazbānītis? Var būt būs apskatāmas arī kādas citas muzeja ekspozīcijas?

Komentāri (3)

  • -8
    Latvija pāri visām! 07.04.2021, 17:28:23

    Kamēr spiedīs nēsāt uzpurni, tikmēr nekas nav beidzies.
    Cerība gan, kad cilvēkiem pašiem -
    arī policistiem ( kas autiņos un uz ielas ar uzpurņiem izskatās pēc ķēmiem) , vertuhajiem un veikalniekiem, tas sāks apriebties un izbeigsies pats no sevis kā antikonstitucionāli uzspiesta lieta.

  • 0
    Ventspils muzejs 08.04.2021, 12:03:23

    Priecājamies par Jūsu interesi! Lai palīdzētu šajā grūtajā laikā Piejūras brīvdabas muzejs šogad pirms sezonas atklāšanas piedāvā iespēju izstaigāt brīvdabas ekspozīciju katru sestdienu un svētdienu no plkst.10-15. Muzeja teritorijā ir iespēja piedalīties brīvdabas piedzīvojumā – spēlē “Noķer savu zivi!”. Ventspils muzejs ir arī izstrādājis pastaigu ceļvežus "Muzejs pilsētā" un "Torņu ceļvedis", kas aicina uz pastaigām pilsētvidē. Saistībā ar epidemioloģisko situāciju valstī, iekštelpu ekspozīcijas un citas Ventspils muzeja struktūrvienības ir slēgtas līdz situācija kļūs drošāka un valdība atļaus muzeju apmeklējumu.
    Piejūras brīvdabas muzejā ierastā darba duna sākas no 1. maija, tad arī sāk kursēt Mazbānītis. Dotajā brīdi sekojam līdz valstī izsludinātajiem ierobežojumiem un attiecīgi situācijai aprīļa beigās zināsim, vai Piejūras brīvdabas muzejs un Mazbānītis varēs sākt sezonu pilnā apjomā vai daļēji un kādi ierobežojumi būs jāievēro. Uz tikšanos muzejā!

  • -4
    Soross 08.04.2021, 23:30:46

    Vajag ierīkot vakcinēšanās punktu uz mazbānīša: uzreiz nāks veselām ģimenēm!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: