Bērnu svētki
Vēlētos izteikt savas domas par vakardienas pasākumu. Kāpēc pasākums un gājiens sākās pirms izziņotā laika ? Ierados pat drusku pirms laika, bet svētku gājiens jau bija prom . Redzēju veselas bērnu grupas, kuras ieradās noteiktajā laikā, bet gājienā vairs nebija iespējas piedalīties, jo tas jau bija gabalā.
Skumji, ka mūsu pilsētas amat personu dēļ , kuri atbild par šo pasākumu, mūsu bērniem sirdī palika rūgtas emocijas !!!!

Komentāri (20)
saprotams ka nakamaja gada dalibnieku bus krietni mazak.
Pareizi, diez ko teiktu KC, ja ierastos autostacijā un izrādītos, ka autobuss jau aizgājis. Tā ir vienkārša bezatbildība no kultūras darbinieku puses !
Šo man arī grūti saprast, kā var sākt ātrāk, ja izziņots konkrēts laiks. Nav jau ciems, kur visi sanākuši divas stundas iepriekš.
Atnācām nedaudz ātrāk, līdz ar to arī visu paspējam! Paldies, KC! Svētki bija superīgi! :)
paldies ka nelavar citiem uzspet!
Pēc iepriekšēja aicinājuma, svētku dalībnieki Lielajā laukumā pulcējās jau laikus no plkst. 10.30. Svētku atklāšana Lielajā laukumā kā plānots notika plkst. 11.00. Šogad Bērnu svētku atklāšana notika raiti, bez garām uzrunām, tāpēc, domājot par mazo dalībnieku veselību un labsajūtu, lieki neuzkavējoties plkst. 11.20, (par desmit minūtēm ātrāk nekā plānots) tika uzsākts svētku gājiens. Atvainojamies, ja kāds nepaguva uz gājiena sākumu, taču to vērot varēja krietni ilgāku laiku nekā parasti, jo tā temps bija lēnāks, pielāgojoties pašiem mazākajiem dalībniekiem.
Nu pilcēšanas vietā visiem bija jābūt 11.00 un tad nebūtu nekādu problēmu!!! Svetki bernam nebija tikai deļ gajiena! Man liekās īstās svinības bija Bērnu pilsētiņā!
Visiem man zināmiem bija izziņots (man zināmajiem pulciņiem un skolām), ka 11.00 jau jāatrodas Lielajā laukumā, kur šis pasākums sākas. Attiecīgi uz to laiku arī vajadzēja ierasties.
Es arī gaidu Kultūras centra skaidrojumu par ti bezatbildīgu darbinieku rīcību.
Kur tad Kultūras Centra skaidrojums?