Porzingis-sak riebties
Es cienu porzingi labs sportists,jauks smaidigs puisis nav nekas pret vinu,bet cik var par vinu kladzinat ,sporta zinas citu notikumu nav,rita panorama utt laikam katru dienu izcina zelta medalu,mus taisa par ....
Vējš 6.17 m/s
Es cienu porzingi labs sportists,jauks smaidigs puisis nav nekas pret vinu,bet cik var par vinu kladzinat ,sporta zinas citu notikumu nav,rita panorama utt laikam katru dienu izcina zelta medalu,mus taisa par ....
Komentāri (32)
Mūsu Latvijas basketbolists Porziņģis ir daudz vairāk strādājis ,lai to sasniegtu , veiksme un talants, atrums- super, Lepojamies! Tāpat kā Portugāle lepojas ar futbolistu Ronaldo. Latvijai jāpiestrādā pie tā,lai izceltu vairāk pozitīvo,kas mums ir nevis negatīvo un nevajag visu laiku salīdzināt ar citām Valstīm.
To basketbol komand ieks ventspil nav vajadzig le zinat baroniem un tml,kam vajag lai uztur par saviem privatajiem lidzekliem
Nu bet tā tas Porziņģis riebjas,ka VB forumā par viņu,ar manu ieskaitot uz doto momentu ir 30 komentāri.
Lieciet mierā 'purva dziedātāju".Viņš ir primā puika!
Cepur nost priekš Porzing kung!
Ja iekš Ventspil basketboll klub maksat lielak alg,neka iekš to Amerikāner klub,tad varet nākt uz Ventspil un spēlet,le nebūt jaņem tie mell Mōr no Amērik.
http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/stils/kardinosi-foto-formas-kas-iespejams-iedvesmoja-porzingi.d?id=49549181
Nu piemēram šis.īsts zurnālistikas šedevrs.
Porziņģis malacis,viens no retajiem latviešiem,kas ir ticis līdz Amerikai.
Sākumā par šo tēmu es domāju wtf.Bet kad palasu portālos,tad tiešām ir wtf !
Tam piemiedzis instā,tai uzspiedis laiku,ar to patusē bārā vienādā vešā.
Izskatās,ka lielai daļai portālu žurnālistiem nav ko darīt.
Neviens nevar uzzināt kādas krāsas apenes valkā Porziņģis ?Baigi vaig zināt jopta.
Jūs cepaties vairāk par Porziņģi nekā par čigāniem...dīvaini..
DaceDucīte!!! Kur nu esi, roltonus rij??????
Skaudīgie idioti....skauž, ka jums jārij roltoni un viņam ikri. Apbrīnojami Jūs letiņi esat...
Piekrītu tam, ka par daudz medijos viņu slavē, jo Latviju viņš nepārstāv, bet malacis viņš ir. Latvijā viņa talants ir graša vērts..cilvēks grib dzīvot labi! Un patriotisms te ir lieks, ar patriotismu vēderu nepiepildīsi.