Jautājums...
Sveicināti, vēlējos pajautāt vai tiešām augstāk stāvošie darbinieki (saucamie priekšnieki) drīkst publiski un arī ne publiski bļaut uz darbiniekiem? šorīt garām ejot Raiņa ielā pie sociālā dienesta dzirdēju kā sieviete skaļā balsī bļauj uz sētnieci.

Komentāri (13)
Visa tā ļaunuma sakne mīt pie Puzes ezera.
Lembergismā tā ir parasta lieta.
Sen zināms, ka jebkuru vardību veicina vardarbība.
Kad pie nopērtie pašvaldību iestàžu vadīji atgriežas no Domes savās iestādēs, tad tur strādājošie ko tik nedabū piedzīvot, pie kliegšanas jau visi pieraduši, tagad moderni draudēt ar atlaišanu, izteikt nepiedienīgas, aizskarošas, pazemojošas piezīmes.Liela daļa pašvaldības iestāžu vadītāju par tādu jēdzienu kā darbinieku labbūtība nav dzirdējuši, jo svarīgāk ir jebkādiem līdzekļiem izpildīt Domes pavēles.Un beidziet te zīmēt Laimes zemi, šeit tādas nav.
Vēl sliktāk būtu tad, ja cilvēks, kas nekad dzīvē nav neko smagāku turējis par pi...ldspalvu, sāktu rādīt, kā pareizi lāpsta turama.
Patiesībā man dziļi pajāt!
Ar šo tēmu liekulīgi izstellējos, ka man tas rūp, kaut gan īstenībā pārbaudu reakciju.
Varbūt pat esmu tas cilvēks, kas sabļāva...ja vispār tā bija...
Ja amatpersona publiski skaļi bļauj uz padomiem tas liecina par psihisko nestabilitāti
Domē Lembergs arī dusmās mēdz bļaut uz darbiniekiem.
Tas jau normāli gadu gadiem ka tā notiek Venstpils labiekārtošanas kombināta