SIA "Ventspils reiss" autobusi kavējas
Šonedēļ sācies jaunais mācību gads. Sākās autobusu kavēšanās. Jau vairākas dienas pēc kārtas Pārventā autobusi neierodas laikā. Bērniem vajag uz skolu. Un skolotājus neinteresē, kāpēc bērns ir nokavējis. Braukšanas biļete derīga tikai autobusiem līdz 14.00. Jau vairākas dienas pēc kārtas man jādod nauda meitiņai mikroautobusam, lai gan viņai ir braukšanas karte. Kā tā? Izdariet tad, lai braukšanas biļete darbotos mikroautobusos, ja nav iespējas laikus aizbraukt uz skolu ar autobusu.
Komentāri (10)
Tikai tagad esat attapusies? Cienītā, kur līdz šim dzīvojāt, ja neesat pamanījusi, ka šobrīd daudzviet pilsētā uz ielām notiek remontdarbi un visbūtiskākie remontdarbi, kas bremzē transporta satiksmi ir uz tilta un viadukta, kur no rītiem ir sastrēgumi, jo visiem jānokļūst gan uz darbu, gan skolu. Tas nozīmē, ka lai pagūtu uz skolu, ir jāceļas agrāk un jābrauc savlaicīgi. Nav ko vainot te autobusu šoferus!
Maršrutnieki gan nekavē.
Un vispār: pirmkārt es dzīvoju un strādāju Pārventā, otrkārt - bija vasaras brīvdienas un meitai nebija jābrauc uz skolu pilsētā, treškārt - autobuss iet 1 reizi stundā. Cikos tad bērnam jāmostas, lai nāktu stundu agrāk uz pieturu, ja tagad viņa mostas plkst.6.30, plkst.5.30? Varbūt vienkārši autobusam vajag 10-15 minūtes agrāk izbraukt, ja ir zinams, ka notiek ceļu remonts? Esmu pārliecināta, ka mana meita nav viena tāda, kurai šobrīd ir līdzīgas problēmas.
Nataļja Baturinska , varbūt jautājiet ceļu remontdarbu plānotājiem un pasūtītājiem, kāpēc tie netika paveikti līdz septembrim, lai bērni laicīgi tiek uz skolu. Pasažieru pārvadātājs nevar zināt, kad un cikos būs sastrēgumi, lai izpildītu laicīgi maršruta grafiku un, lai to mainītu, cik zinu ir jāskaņo ar pasūtītāju - tātad pilsētas domi. Jautājiet domei!
Didzis_P, tā varbūt var vienkārši izdarīt tā, lai braukšanas biļetes darbotos arī uz mikroautobusiem, kas brauc viens pēc otra? Par ko es runāju pašā sākumā, vēl pirms jūs šeit izraisījāt diskusiju.
Vispār interesē Novada svētki Popē.
Vai rīt būs arī kāds spēciāls reiss?
Ventspils Reisa pārvadājumu daļā ir zināms par šādu pasākumu.
Iespējams, ap plkst. 21.oo (Pēc "Līvu" koncerta) varēs tikt mājās.
Ir tak universālā braucienu karte, papildinu internetā.
1.Maršruta autobusu kavēšanās pašlaik saistīta gan ar ceļa remontiem, gan satiksmes intenstitātes palielināšanos, kas raksturīga vasaras - rudens sezonas mijai. Ielu remonti rada vēl papildus sastrēgumus. Diemžēl nav iespējams tik viegli un ātri veikt izmaiņas autobusu kustībā, lai pielāgotu kustības grafiku īslaicīgiem satiksmes traucējumiem, jo autobusi kursē pēc grafika, ko iepriekš saskaņo un apstiprina pasūtītājs. 2.Sabiedriskā transporta pakalpojumus uz un no pasākumiem PSIA "Ventspils reiss" nodrošina pēc organizatora pieprasījuma. Uz novada svētkiem Popē šāds pasūtījums nav saņemts.
"Kavējas" Šodienas reiss Vpils - Tārgale no autoostas 19:30, ja nemaldos busa Nr. OB1885 brauca tik agresīvi!!! pa pilsētu visus dzen garām (ja plūsma pieļauju brauc 50-60km/h, tad mēs uz 60-70km/h), strauji bremzē, tad strauji paātrinās (tākā puišeļi pie krustojuma, kko mēģina pierādīt), likās ka mēs kautko ĻOTI, ĻOTI kavējam!!!! Bet labākais bija, kad uz šosejas apdzina mašinu pa labo pusi!!!! WOTT un te ir jautājums šoferim, KO TU DARI VENTSPILS REISĀ??? Gaļu ved??? Ieteiktu administrācijai parunāt ar šo "baļķvedēju"...