atkritumu apsaimniekošana - šausmīgs troksnis
Diezgan smieklīgi liekas par ko tādu sūdzēties, bet katru rītu tieku pamodināta 5:00 ar to, ka pie logiem tiek savākti atkritumi no konteineriem.
Vai to nevar bez specefektiem un pīkstošām skaņām darīt? Vai arī desmitos vakarā? Tā nu ir sanācais, ka tieši zem logiem ir atkritumu sētiņa, ar vairākiem konteineriem.

Komentāri (22)
Mums gan ved par velti un ne agrāk par 7 no rīta, un pie trafikiem visi ir pieraduši ha ha ha
Šeit,Latvijā par velti pat nosprāgt nevar,jo ir mums tādi grupējumi,kuri par to vien tik domā,kā no nabaga cilvēka vēl kaut ko nokāst.
Lielākai daļai vēlētāju ir ar dziļu nopūtu izdvesta frāze-ko var darīt,ja tie likumi ir tādi.(?)
Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" informē, ka ir izvērtēti atkritumu izvešanas maršruti un veiktas izmaiņas tajos, nodrošinot, ka, sākot ar š.g. 11. oktobri, atkritumu izvešana no daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmiem netiek uzsākta ātrāk kā plkst. 6:00 no rīta.
Pateicamies iedzīvotājiem par iesaistīšanos atkritumu apsaimniekošanas sistēmas uzlabošanā!
Sīkāku informāciju par PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts " sniegtajiem pakalpojumiem varat uzzināt, zvanot pa tālr. 63626920, ierodoties personīgi Pils ielā 12, 1. stāvā vai apmeklējot mūsu mājas lapu - www.vlk.lv .
Mums gan viss mierīgi. Nevienu rītu neesam pamodušies agrāk dēļ atkritumu vedējiem.
Nesaprotu, kādēļ gar maniem logiem, Pētera ielā, pie Bērnu pilsētiņas, vēl joprojām 5:00 brauc tā čīkstošā mašīna un mētā atkritumu tvertnes. Pēc diskusijas spriežot, vajadzēja būt izmaiņām, bet nekas nav mainījies. Ārprātīgs troksnis, nevaru izturēt, traucēts miegs un līdz ar to arī pati diena nekāda.
To Ventspils labiekārtošanas kombināts
Paldies, ka uzklausījāt. Jau otro dienu brauc normāls atkritumu izvedējs, vairs nečīkst. Un nododiet lielu paldies cilvēkiem, kas tur strādā un rūpējas par pilsētas tīrību.
mošk visus šos bļāvējus pielikt pie atkritumu izvešanas?man vairāk tracina pīpmaņi uz balkoniem
Oi, mani arī besī ārā tā trokšņainā atkritumu savākšana. Nu kāpēc man sešos no rīta ir jāmostas? Bieži vien aizmigt vairs neizdodas. Pie mūsu mājas arī vienu brīdi brauca tas graujoši čīkstošais atkritumu savācējs, bet nu paldies dievam tas ir aizmainīts uz citurieni. Nebija slikta Minnas ideja tos atkritumus vākt ap trijiem, četriem dienā. Es par to!
Viss ir labi. Neko mainīt nevajag! Ziemā un rudenī logus taču turēsiet ciet.
To Ventspils labiekārtošanas kombināts
Paldies par viedokli un pretimnākšanu. Nezinu, kas ar to mašīnu ir, bet čīkst graujoši. Un mosties ar to katru dienu laika posmā no rītā 4:00-5:30 ir nedaudz apgrūtinoši.
To Anna
Neba nu visu dienu bērnus ved uz skolu, tie ir noteikti laiki, kad ir pīķa stundas: no 07:50-08:20, no 11:50-13:00 un no 17:00-17:30. Viss, pārējā laikā nav nekā neizbraucama.
Interesanti, par ko man mīnusu kāds ielika? Par fakta konstatēšanu? :P
Vecajā Eiropā tā ir norma vākt atkritumus vēlā vakara stundā, tā lai līdz rīta cēlienam viss tīrs. Ja atkritumu mašīnas sāks braukt pa dienu, būs atkal bļāviens, ka tās bremzē satiksmi.
Ja godīgi - man arī tieši zem logiem piebrauc tā mašīna un ar visiem specefektiem darbojas, tomēr es uzskatu, ka tā labāk, nekā tā mašīna brauktu laikā, kad man jāsteidzas uz darbu un jāpaspēj bērnus uz skolām izvadāt.
Un arī atkritumu izvedējiem ir vieglāk, raitāk strādāt, kad pilsēta ir mierā un nedz cilvēki vazājas, nedz mašīnas visur.
Pietiek, ka ielas tīrītāji - lielie monstri lēnā gaidā brauc, sūc ielas maliņas 8 no rīta, kad satiksme ir visintensīvākā un visi kā viens steidzas uz darbu.