Vecmates!
Sveiki,driz jaiet un bus jaizvelas Vecmati...
Taka,nav pieredze un nezinu kadas vinjas ir ludzu iesakiet..
Kada,ir laipna,atsauciga saprotosa pret jaunajam meitenem!
Vējš 1.54 m/s
Vējš 1.54 m/s
Sveiki,driz jaiet un bus jaizvelas Vecmati...
Taka,nav pieredze un nezinu kadas vinjas ir ludzu iesakiet..
Kada,ir laipna,atsauciga saprotosa pret jaunajam meitenem!
Komentāri (20)
Man ir 2 meitinas.Viena dzimusi ar Aijas Ziemeles palidzibu,otro pienema Baiba Mincenberga.Abas ir loti labas vecmates.Izmantoju iespeju un devos ari aplukot dzemdibu nama telpas pirms liela notikuma.Viss personals,ieskaitot ari sanitares,man likas loti laipns.
vai nav laiks pāriet uz krustmātēm?
Jūnijā sagaidīju savu meitiņu Ventspils slimnīcā, man bija pirmās dzemdības, pieņēma Baiba Micenberga, nebija noslēgts līgums. Esmu ļoti apmierināta, attieksme bija ļoti laba, ļoti palīdzēja viņas padomi. Smaidīga, saprotoša, kompetenta. Paldies viņai.
Vēl piebildīšu , ka katras nākamās dzemdības nebija vieglākas, bet savādākas, kā arī attiecīgi katra ārsta un vecmātes attieksme un rīcība arī bija savādāka.
Esmu dzemdējusi trīs bērnus. Tā nu dzīvē sanācis, ka katru atsevišķās slimnīcās - Ventspils (saucamajos padomju laika apstākļos), Jūrmalas Bulduriņos un Rīgas Stradiņos. Par visiem ārstiem un vecmātēm (pirmajā reize to nevarēju izvēlēties) varu teikt tikai to labāko. Pēc savas pieredzes varu teikt, ka katrs ārsts un vecmāte veiks savu darbu pēc pilnas atbildības. Neparedzēti apstākļi var gadītie arī iepriekš sarunātām vecmātēm un tur jau aiziet jautājums cik kurš profesionāli reaģē un rīkojas dotajā situācijā
Aija Ziemele,tiešām forša varu ieteikt.Man paveicās,ka bija viņas maiņa,bet zinu ka ir māmiņas,kas ir maksājušas,lai viņa tieši pieņemtu bērniņu.
Esmu no Saldus. Man mazā dāmiņa dzima Ventspilī, šoreiz bija līgums ar vecmāti Baibu Mincenbergu, jo bija ļoti negatīva pieredze ar Kuldīgas dzemdību nodaļas darbinieku attieksmi. Esmu ļoti priecīga un gandarīta, jo attieksme un sadarbība bija super jauka. Mazā dāmīte dzima ūdenī un nu ir mazā ūdensrožu princese.
saku no pieredzes. Neslēdzu līgumu ne ar vienu un noteiktajā dienā bija vecmāte Ziemele biju pilnībā apmierināta un iepazīstoties ar personalu nākas secinat ka peronals ir draudzīgs un atsaucīgs. Gan kas pieņema gan pārējas.
atļaušos nepiekrist par summu,ko vecmāte saņem. Tie nebūt nav 200 EUR, atskaitot nodokļus un visu citu,ja nemaldos vecmāte saņem 30% no šis summas. Un es izvēlos slēgt līgumu, dažādu apsvērumu dēļ un nevienu brīdi neesmu to nožēlojusi, ne pirms 13 gadiem, ne 10, ne arī pavisam nesen. Visus trīs bērniņus pieņēma Aija Ziemele.
Mūsu abi bērniņi piedzima ar Baibas Mincenbergas palīdzību...esmu ļoti pateicīga viņai...super vecmāte..