Ventspilī nenormāli smird VENTBUNKERS....
Kurš vada VENTBUNKERu?
Mironi? Kristovskis? Landmanis?
Kāpēc ļauj veikt mazuta pārkraušanu atklāta veidā, kad nelabvēlīgie meteo apstākļi?
Vai tiek sodīti VENTBUNKERa vadība?
Vējš 3.09 m/s
Kurš vada VENTBUNKERu?
Mironi? Kristovskis? Landmanis?
Kāpēc ļauj veikt mazuta pārkraušanu atklāta veidā, kad nelabvēlīgie meteo apstākļi?
Vai tiek sodīti VENTBUNKERa vadība?
Komentāri (28)
Sanāk, ka šobrīd no visiem ventspilniekiem vistīrākais gaiss ir pieejams Lembergam...
Smaka tiešām pēdējā mēneša laikā paliek kaitinoši nepanesama - apnicis, ka vakaros nevar attaisīt logu un agri no rīta, izejot no mājas, nevar ieelpot svaigu gaisu!
Agrāk ir bijis, ka smird naktī, vai pāris stundas pa dienu, bet tad parasti pazvanot uz to vides dienestu pēc pārbaudes to kraušanu apturēja. A tagad, zvanu tik uz dienestu, šie atbild, ka pārbaude ir bijusi un , ka tiešām smird, bet jāpaciešas, jo tur nav uzstādīta tā iekārta..
Cilvēkiem jāpaciešas lai elpotu..
Nevis ostai jākontrolē vai tiek ievēroti viņu noteikumi.. Vai tiešām viņi nevar noteikt, ka tiek pārtraukta kraušana gadījumos, kad tiek pārkāpts noteikumos pieļaujamais smaku līmenis?
Varbūt tas arī nebija Ventbunkers
https://www.ventspilnieks.lv/viedokli/kurs-mus-inde-jeb-pasi-cela-pasi-breca/
https://www.ventspils.lv/lat/meli_par_ventspili/?doc=36026 nezinu es vairāk ticu šim kungam , kurš strādājis ostā
Neesmu par Lembergismu-
slikts cilvēks viņš ir,tas Lembergs.
Bet,diemžēl,nav labāka par viņu arī.
Manuprāt,Latvijas Saemā
90% ir sūdīgāki par mūsu Lembergu.
Šeit nedomāju gudrību.
Lembergam gudrība pietiek
uz trim Saimiem!
Tā,savulaik
krievi ielika "savus vadoņus" mūsu tautai!
Mums bija jāmīl un jāciena tie lopiņi.
Tagad no Rīgas..
vēsture atkārtojas..
cien.
Ventspils brīvostas pārvalde (jaunā,baltā un pūkainā)-
Jums,Rīgas atsūtītiem,ielikteņiem
neesot tiesības iejaukties.
Nabadziņi..
Rokas niezēt niez,bet-redziet,
nedrīkst iejaukties!
Lai termināļi indē Ventspils iedzīvotājus!
Rīgas 'ielikteņiem' ir jāpazūd no Ventspils!
Andris Purmalis (Nekad!
neiemantos Ventspilnieku simpātijas!)
NEKAD!
TO: VBP. Kaut kā negribu piekrist. Iznāk ,ja mans dēls cit;a majsainīcā, tad man nav nekāda morāliskā atbildība ? Pirms 3-un vairākiem gadiem VBP gan uztraucās , Kaut kā neiet kopā ?
Pirms 3 gadiem brīvostā bija Ventspilnieki, kurus uztrauca Ventspilī notiekošais un tas, vai mūs neindē! Šobrīd tur nevienu neinteresē, kas ar mums šeit notiek, tikai noslaukt naudiņu!
Pat Ventspils brīvostas noteikumos ir punkti, kas nosaka ka būtu jākontrolē smaku līmeņi, jābūt tām tvaika savākšanas iekārtām - bet vai kādu tas tur satrauc, ka noteikumi netiek ievēroti - nē, kamēr tas viņiem dod naudiņu, viņiem ir dziļi vienalga, kas ar pilsētas iedzīvotājiem notiek!
Idiotu bars, Jūs pat naudas smaku neatpazīstat :D
Tad kad dienest laike es stāvej ziema pie liel tanker kure iekrāv naft un vēl pa tums, tad bij tāds smaķels ka pēc sapujuš ol smirdej un ka ciest nevarej bet tas bij senam un tagadejs smaķels vairs nestāv tam klāt.
Kad epūš tas ziemels tad smaķels nedaudz ir bet pēc to smaķel var noteikt ka oste notiek ekonomisk process.