Veikali Ventspilī
Kāpēc Ventspilī nav veikalu, kur nopirkt drēbes sev un ģimenei?
Kāpēc gandrīz uz katra stūra ir "Humpali" , kam ir tendence vairoties + kuri atveras gandrīz visos slēgtajos veikalos un Ventspilī neienāk ne H&M ne C&A utml. ? Pat Liepājā ir daudz vairāk iespēju..
Sanāk tā, ka ja vēlies nopirkt normālas drēbes ir jābrauc uz citu pilsētu vai Valsti..
Labprāt dzirdētu A.Lemberga kunga viedokli.

Komentāri (17)
Paldies ilvinj ka pateici.tu mani nomierinaji.
Piebildīšu, ja kāds nezin-Veikals Beta ir Pārventā -no Maksimas veikala mazā ielā ....
Ventspilī ir ļoti labs veikals apģērbu-lieli izmēri un mazi, gultas veļa un daudz kas.. tas ir Betas veikalā ieejā pa labi. Ļoti plaša izvēle, laba kvalitāte..
Tāpēc, ka nabagi. Otra galējība galīgos ķīniešu mēslus tirgo par nenormāli dārgām cenām. Labprāt atstātu naudu Ventspilī, tā darbojas mafijas likums, atstāj naudu ģimenē, bet es nevaru atļauties, nopirkt vienu ādas naudas, maku, ja no ķīnieša netā, par to pašu naudu, 3 ādas maki, soma un vēl visādi štrunti sanāk.
Mūsu pilsētā vairāki cilvēki nemeklē , es uzskatu ka vairāk nesaprot, kur ir kvalitāte. Jā pilsētas centrā būtu kāds labs veikals, tad tur apģērbs bus vēl par dārgāku cenu, nekā citur. Tāpēc es arī meklēju info kas Ventspilī organizē kopīgus braucienus uz Balastoku Polijā pec apģērbiem un apaviem.
nau nau te neviena,veikalu ari nau
Paskatieties apkārt, šī pilsēta ir izmirusi. Citas atīstas un aug,bet te nekā. Ventspils sen jau nau pilsēta ar rīdienu. Par veikaliem,cenām, vispār nau ko runāt.
Nu kāds pieprasījums ,tāds piedāvājums, bet humpalās tiešām daudzreiz kvalitāte augstāka nekā jauniem apģērbiem , jo humpalas izgājušas pārbaudi pie iepriekšējā valkātāja ,kurš to apģērbu pircis firmas veikalā , bet Latvijā firmas bodē var būt arī Ķīnā vai Turcijā ražots apģērba gabals,kas pēc pirmās mazgāšanas izjūk vai maina krāsu vai formu.
Ventspili vispar nav veikalu
Tā gan, piekrītu Ziedonim, vai tik pilsēta ar rītdienu nav jāpārdēvē par pilsētu ar cerību..