Dzīves jēga
Komentētāji Forumā

Vai šajā forumā vispār kādreiz ir bijis kāds ziņojums, kas nesis kādu vērtību, kaut ko atrisinājis, nevis kalpojis kā anonīmu troļļu žults izliešana? Tie komentāri brīžiem ir apbrīnojami - cik daudz neapmierinātu, dusmīgu cilvēku. Ka tik kādam uzbļaut, uzriet, uzspļaut, apsmiet, aizrādīt u.tml.

Nē, nu, ir jau interesanti palasīt brīžiem. Skumīgi, apzinoties, ka tie komentētāji ir cilvēki mums visapkārt, bet smieklīgi, lasot tās ģeniālās replikas un liriskās atkāpes.

Vai Tu esi trollis vai dzejnieks šajā forumā?

Comments
8
Views
306
02.08.2026, 20:38
Anonīms
Dzīves jēga
Komentāri (8)
Rādīt vispirms:
KONGSjumsPATEIKS
Pirms 1 nedēļas, 4 dienām
KONGSjumsPATEIKS

Padomāsim loģiski un ar faktiem! :)

Kurš ir vainīgs, ka lielākā daļa uz ko šeit norāda, tas atbilst realitātei. :)

Es labprāt baudītu šajā pilsētā savu dienu, ja man nebūtu vienmēr pārsteigumi un debīlismi, kas šeit notiek! :D

Cik daudzi savās ikdienas gaitās redz idiotismu, netaisnību, bardaku un absurdu, tad vienkārši vēlāk nākas to atspoguļot. :)

Nu, bet piedod, ja lielākā daļa tā, kas te darās ir bardaks totāls! :D Esam reāli un nemelojam sev! ;)

0
Ziņot redaktoram
KONGSjumsPATEIKS
KONGSjumsPATEIKS

Es nevaru ar mazo iziet normāli devenēs pie Meža uz spēļu laukuma, jo tur sēž nodzērušies veči un vecenes, kas turpat dzer, dirš, mīž un lamājas katru dienu! Aizrādu, saku, bet viņiem viens pīpis. :)

Un te visur ir bardaks!

2
Ziņot redaktoram
Plebejs
Pirms 1 nedēļas, 5 dienām
P
Plebejs
Pirms 1 nedēļas, 5 dienām

Vai komunisma smaka izzudīs no Ventspils ? Diez vai, kamēr pilsētā pastāvēs osta un kampēji.

0
Ziņot redaktoram
.Heinrichs.
.Heinrichs.

Kad velli paraus uz elli deputāteli-kompartijas funkcionāru-tad varbūt kas varētu mainīties...

0
Ziņot redaktoram
Ādolfs Hiaccinte
03.08.2026, 09:54:37
Ādolfs Hiaccinte
03.08.2026, 09:54:37

Man nepatīk žīdi!

7
Ziņot redaktoram
.Heinrichs.
.Heinrichs.

Bet ko tad ar tiem darīt?Nav vairs 1941.gads...Tagad ,kā reiz rakstīja vienā žurnālā,žīdi valda pasauli...

3
Ziņot redaktoram
Ādolfs Hiaccinte
Pirms 1 nedēļas, 3 dienām
Ādolfs Hiaccinte
Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

.Heinrichs. es jau nesaku, ka kaut kas ar tiem jādara. Man viņi vienkārši nepatīk.

0
Ziņot redaktoram
Lielais Kretīns
03.08.2026, 09:13:20
Lielais Kretīns
03.08.2026, 09:13:20

Es esmu lielais kretīns!

1
Ziņot redaktoram
Dalīties