Pārventas poliklīnika
Kādēļ neviens nekontrolē pārventas poliklīnikā pielietoto krievu valodu? Informācija norādīta kirilicā gan uz durvīm gan savstarpēji saziņā ar darbiniekiem!!! Kautkāds padumjās savienības mantojums.
Vējš 4.15 m/s
Kādēļ neviens nekontrolē pārventas poliklīnikā pielietoto krievu valodu? Informācija norādīta kirilicā gan uz durvīm gan savstarpēji saziņā ar darbiniekiem!!! Kautkāds padumjās savienības mantojums.
Komentāri (12)
Okupanti jau ir arī Angliski un spāniski,portugāliski runājušie
Vēsturiski
cik teritorijas piederējušas ir krievijai
Anglijai
portugālei
palasiet,būs interesanti
Свинья всегда грязь найдёт.
Marš,prom uz krieveļu portālu ar savu kirilicu!Te ir Latvija,latviešu Latvija.
В одной стране живём, стараемся сделать её лучше, но вы, с нацистскими наклонностями, как термиты, разрушаете всё изнутри. Ненависть и месть до добра не доводят.
Nu zini, cilvēki savā starpā var sarunāties kāda valodā grib! Ja tu reģistratūrā latviski prasi, tev taču atbild latviski. Viss, par divu kolēģu savstarpējo sarunāšanos tev vispār nav jānoklausās un jāinteresējas, ko runā, kāda valodā runā, utt.
Protams,aizliegt nevar,bet diez ko patīkami nav dzirdēt sarunas okupantu valodā...okupanti viņi ir ne tikai Ukrainā.
30.janvāris - Ну заткни уши и не слушай.
Нормальные люди спокойно друг с другом уживаются не смотря на язык, проблемы только у отсталых.
И откуда вы только берётесь? За всю жизнь не встречал ни одного латыша с нацистскими наклонностями, хотя у меня полно знакомых латышей и ни с кем нет проблем. А тут навылезали, ущербные.
Tam djaģuškam- re kā tev nav paveicies! Mums gan regulāri veicas satikties ar izteiktiem lielkrievu šovinisma pārstāvjiem, tādiem kā tu!
Vēl patreiz Austrālijā ja un Jaunzēlande,atrodas zem Anglijas tupeles.
Neviens Angļus par okupantiem nesauc.
Nu ja Lielbritānija ir tālu un latviskais deguns tik tālu neredz
Ja es tur varu runāt latviski un mani saprot un cits cilvēks var runāt savā valodā un arī viņu saprot, tad tas ir normāli. Man šķiet ka ārsts ar pacientu arī runā tajā valodā, ko viņš saprot. Poliklīnika man šķiet jau nebūtu tā vieta kur par valodu būtu jālauž šķēpi.
Ejta brijlit uz cetu veitu kur saulite jauki spizh un jaunavu auseklisi un privites nokarinas
Не нравится, не читай.