A
A
Anonīms
Poliatrīvā nodaļa

Saskāros ar poliatrivo nodaļu.viss ir ļoti skaisti.Bet apmeklējot radinieci sastapos ar dakteri .Nu viņa atieksme iedzina mani šokā tā vismazvai pasniedz ko jūs te nākat.Kada pieredze jums kuri šo iestādi ir apmeklējuši?

Comments
10
Views
1799
27.04.2026, 10:43
Komentāri (10)
Rādīt vispirms:
V
Pirms 3 dienām, 13 stundām
V
V
Pirms 3 dienām, 13 stundām

Kāpēc vispār slimnīcā tiek turēts rupjš personāls? Tomēr darbs ir ar cilvēkiem. Ieteiktu noorganizēt regulārus kursus, kurā tiek izskaidrota saskarme ar pacientu, stresa menedžments utt. Un, ja sūdzību joprojām ir daudz un tiek veikts mobings, veikt nomaiņu. Cita ceļa nav.

0
Ziņot redaktoram
auto
Pirms 3 dienām, 15 stundām
A
auto
Pirms 3 dienām, 15 stundām

Kad iemācīsieties rakstīt pareizi? tā ir PALIATĪVĀ NODAĻA!

1
Ziņot redaktoram
Anna
Pirms 6 dienām, 10 stundām
A
Anna
Pirms 6 dienām, 10 stundām

Labdien,

Par šo nodaļu un tajā esošo ārstu sūdzības ir rakstītas jau gadiem un nekas netiek mainīts. Manuprāt jau visa Ventspils zina slikto slavu šai nodaļai. Nevienam neiesaku!

0
Ziņot redaktoram
es
Pirms 1 nedēļas, 1 dienas
E
es
Pirms 1 nedēļas, 1 dienas

https://www.facebook.com/share/v/1DoDLh4eF3/

0
Ziņot redaktoram
Torro
Pirms 3 nedēļām, 1 dienas
T
Torro
Pirms 3 nedēļām, 1 dienas

Pirms kādiem 6 gadiem ievietoju šeit savu māti pēc psihiatra ieteikuma.Pa telefonu noklausījos pārmetumus augstos toņos ,kāpēc kovida laikā esmu šeit ievietojusi vecu cilvēku utt.Biju darbā un pilnīgā šokā,ne jau uz savu galvu es atvedu.Pēc pāris dienām zvanīja atkal un ieteica meklēt mātei pieskatītāju vai ievietot pansionātā,acīm redzot ,saprata,ka māte nav adekvāta,bet attieksme bija šausmīga.Nekad vairs nevēlētos sastapties ar šādu ārstu.

2
Ziņot redaktoram
Cik Zinu
Pirms 1 mēnesi, 1 dienas
C
Cik Zinu
Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

Ir rakstīts iesniegums ziņojums un vel visskautkas vispar bezjedzigi vienkārši tukša ņemšanas tas jau ir gadiem nekas nemainas :) neko neviens nevar izdarit.to iesniegumu iemetis sturi pie parrejiem :) vadība bezspēcīga :)

1
Ziņot redaktoram
....
Pirms 1 mēnesi, 1 dienas
.
....
Pirms 1 mēnesi, 1 dienas

Musu radiniekam uz nakti māsiņa neiedeva miega zāles, laikam pati apēda...

2
Ziņot redaktoram
Oskars
30.03.2026, 10:55:54
O
Oskars
30.03.2026, 10:55:54

Jā, paleatīvajā nodaļā ir šāds rupjš subjekts. Izturas pret visiem kā pret suņiem. Pārkāpj ētikas normas . Fiziski aizskar citus un pat draud. Bet slimnīcas galvenais ārsts so subjektu piesedz!!! Tāda nu cūcība tur pastāv. Pat viss slimnicas personāls zin kad šis subjekts izturas kā silē audzis dzīvnieks bet neko nevar teikt jo baidās par savam darba vietām….. pretīgi!!!

3
Ziņot redaktoram
SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca"
17.03.2026, 09:45:37
SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca"
17.03.2026, 09:45:37

Labdien!
Lai izskatītu konkrēto situāciju, aicinām rakstīt oficiālu iesniegumu, norādot datumu, laiku, vārdu, uzvārdu un situācijas aprakstu. Iesniegumu iespējams iesniegt gan elektroniski, sūtot uz [email protected], gan klātienē slimnīcā.

17
Ziņot redaktoram
.Vilis Skuja
16.03.2026, 16:13:17
.
.Vilis Skuja
16.03.2026, 16:13:17

Kas ir pOliatRīvā nodaļa un kur tā atrodas?

3
Ziņot redaktoram
Dalīties