SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts
Interesants jautājums,Jums??
Atvainojos par izteikšanos
Jūs,tur strādājošie tiešām esat ar tik apbrobežotu domāšanu un nespējat saprast elementāras dzīves sastāvdaļas.
Rudeņos kad ir lapu biršanas laiks,kad kapos lielie konteineri jāizved ir vairākas reizes nedēļā...Tie ir ar kaudzi...zemē blakus...
Tiešām jums ir svarīgāki pieņemtie debīlie akti,neviss tīra sakārtota vide???
Vai tiešām jūs ātrāk nesākat strādāt pirms nav uzrakstīta sūdzība???
Un vēl Jūs tiešām esat tik aprobežoti kad neesat spējīgi saprast...
Lai būtu tīri meži,tīra vide,tīra daba.
Tad jābūt pilsētā lielie konteineri,kuros drīkst mest ieksā visu kas ir cilvēkiem...un ne jau viens,divi...bet pēc cilvēka vajadzībām....
Nesaprotat!!!!!
kad ir divi varianti
1.konteinerā
2.mežā.
Ka arī acīmredzot
nespējat saprast ka jāceļ apkalpošanas izmaksas,skatoties pēc cilvēka maksāšanas proporcijas
Neviss mums ir izdevumi...pļurkš augšā.
Var redzēt kā jūs cīnaties un domājat par pilsētas un dabas tīrību!!!!!!

Komentāri (9)
Savukārt, kas attiecas uz atkritumu šķirošanu atgādinām, ka bioatkritumu šķirošanas kārtību nosaka Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīva, līdz ar to šāds pienākums nostiprināts arī Atkritumu apsaimniekošanas likumā un MK noteikumos, kas ir saistoši visā Latvijā.
Mērķis ir līdz 2035. gadam poligonos Latvijā apglabāt ne vairāk kā 10% no kopējā sadzīves atkritumu apjoma un pārstrādāt vismaz 65%. Pašlaik poligonos tiek apglabāti līdz pat 50% nešķirotu sadzīves atkritumu. Lai veicinātu mērķa sasniegšanu, valsts noteikusi ikgadēju dabas resursa nodokļa likmes pieaugumu, kas jāmaksā par atkritumu apglabāšanu.
Lai mājsaimniecības varētu izvairīties no savu izmaksu pieauguma par atkritumu apsaimniekošanu, iedzīvotāji tiek aicināti sākt šķirot atkritumus.
Labdien!
Paldies par vērību! Kapu svētku nogalē patiešām bija izveidojusies situācija, kad kapu atkritumu apjoms pārsniedz konteineru ietilpību. Kapu konteineru izvešana tiek plānota un veikta pēc Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes "Ventspils Komunālā pārvalde" sniegta pieteikuma, arī šajā kapu svētku nedēļas nogalē konteineru izvešana notika pēc pieteikuma saņemšanas.
Piekrītam, ka šāda situācija nav pieļaujama, tādēļ kopā ar pasūtītāju šobrīd strādājam pie risinājuma, lai turpmāk uzlabotu savlaicīgu informācijas apmaiņu par konteineru piepildījumu, un organizētu atkritumu izvešanu laicīgi. Mūsu mērķis ir nodrošināt nemainīgi kvalitatīvus atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus, tostarp kapu atkritumu izvešanas pakalpojumus, tādējādi uzturot kapu teritoriju sakoptu gan ikdienā, gan intensīvāka apmeklējuma laikā.
Kā arī ka to var saprast
Kad man konteineru jāved OBLIGĀTI
1×MĒNESĪ
ko man vest ja tas ir pustukš???
Es izvedu kad tas ir pilns
Es jau neesmu cūka,kura nekko citu nedara kā ražo sadzīves atkritumu
Ja kāds nezina
rad Dzīvojot Eiropas savienībā
Cilvekam neko nedrīkst pret cilvēku gribu
Butu jābūt labprātīgi
Gribat šķirot
šķirojiet
negribu nedaru
Bet jums acīmredzot patīk un jūs tas apmierina dzīvot lai pipka dejo pa skaustu
Nu par to konteineru izvešanu vairākas reizes nedēļā kapiņos var var piekrist!
Bet par to pārējo - kauns metas kā degradējusies tauta! Ja nebija laika vai vēlmes jaunībā mācīties, tad pieaugot jau kaut ko vajadzēja palasīt, paklausīties un saprast!
Tas bija tikai pēcpadomju laikos, kad konteineros "drīkst mest ieksā visu kas ir cilvēkiem" - kopš iestājāmies ES tas ir jāaizmirst!
Un tā vispār ir ģeniāla doma - ...jāceļ apkalpošanas izmaksas,skatoties pēc cilvēka maksāšanas proporcijas
Neviss mums ir izdevumi !!!
Varbūt var kādu piemēru uzrakstīt - kur tā notiek?
Pilnīgs kosmoss!
Var jau būt, ka tā tagad kapitālismā pakalpojumu izcenojumus veido, bet mēs pēkšņi tā vareni atpaliekam!
Visu cieņu
ja nedrīkst mest visu vienā konteinerā
Tad cik mums ir to pentuļu izgāstuvju??
Tie ir mani musari un uz maniem musuriem nav jāpelna
gribat pelnīt???
šķirojiet paši
bet mūsu pilsētā ir raksturīgi visu darīt ar cita rokām
ka piemērs
sakopt privāt maju teritorijas,kaut gan tās ir pašvaldības teritorijas un jākopj ir cilvekiem kuru algo pašvaldības
ragad šķirot musarus
Es savā māju teritorijā netaisos nolikt 5 konteineru un brīvo laiku pavadīt šķirojot atkritumu
Kādreiz dzīvojot Eiropas sirdī
Beļģija
tādi murgi tur NAV
Visu cieņu, Baronkungs, varbūt Beļģijā nekas nav jāšķiro, bet padzīvojot Spānijā - tur gan bija atkritumi jāšķiro. Tā tomēr tāda diezgan liela ES valsts!
Tas ir viens kapeik*isēj kantoris.
Jus tiešām jūs neesat spējīgi saprast kāpēc visur mētājas musari.
Kuru nespējības racionāli domāt??
Kāpēc pavasaros,talku rezultātā notiek musaru kalni??
Viņi mežā aug??
Dīvaina tā Latvijas zemes auglība...aug musari
Citās zemēs aug graudi
mums musuri??
Nesaprotat, kāpēc tas tā notiek
kur cilvēkam nolikt būvgružus??
Vest uz pentuļuem un vēl pa pēdējo naudu izmest
Jūs nesaprotat
ne jau tikai uzņemumam jāekonominē,tas jādara arī tauta
Tauta nav slaucamā govs