Veronika M....sranskis...un līdzīgi domājošiem
Mēs ieguvām brīvību
mēs izstajamies no psrs
Lai būtu ka bija kādreiz Ulmaņa laikā 1934-1940
Lai būtu Latviešu veikali
latviešu rūpnīcas
lai valdībā sēdētu...tikai Latvijā dzīvojošo un auguši gudro galvu
kad mes nepārdosim musu zemes svešzemnieku investoriem
nepārdosim zemes mājas rūpnīcas
Kai visur stradatu un visu domātu latviešu jo seit taču ir Latvijas valsts vai ne??
Bet BARONKUNGS
JAU IR DAUNIS
VAI NE????
kāpēc netika atjaunota Kuzņecova rūpnīca
kāpēc netika atjaunota Jessena rūpnīca???
kapēc bija jāiznīcina Līvānu stikls???
kāpēc nedrīkstu ražot un tirgoties eksportēt ar Eiropu ar pasauli???
Nu kāpēc???
Jūs esat kādreiz gudrīši lasījuši cik mēs bijām attīstīti Ulmaņa laikos
Un ja kas arī tanī laikā mēs robežojās ar psrs...
Kāpēc mums nav mūsu lats
kāpēc mums nav sava sudraba lata
kāpēc kapēc kāpēc
kāpēc jus esat tādi muļķ*

Komentāri (20)
Baron.. ko tu te forumā zem anonīma vārda mēģini kaut ko izcīnīt? Uzņemies šo iniciatīvu ja jau esi tik gudrs,ej publiski runā radio,tv,veido podkāstus,intervijas, uzstājies kaut vai uz skatuves... iespējams es pat vienreiz atnākšu.
Es vienkārši nesaprotu ka var būt tik aprobežoti cilvēki ar tik aprobežoti seklu domāšanu 21 gs
Falsch Baron kung.
Jums es ieteikt aizbraukt uz Jelgav (Mitau) Valst-pilset.Ja brauc ar sabiedrisk Transport,tad pe Autoost vaidziks kāpt iekš 4.Autobuss un braukt lidz galpunkt.Filozof iela 69-tō ir tō adress.Tur ekš Ģintermuiž bus pulk gudr cilvēk,ar kō Jums aprunaties,le zinat.
Īstais barōn kung
vācu taut ir vien zōlīd taut
un parast nezin par tādu filozofijas ielu
Bet jūs acīmredzot esat tur biežš viesis ja esat tik zinošs.
Es esmu vāc tauts pārstāvs bet jūs vienkārš zemniek taut...bastards ir un paliek bastards,viennalg kād tō titul nopērk...le zināt...
Neviens normāls cilvēks dienu dienā nepiedi*š forumu ar entajiem rakstiem un komentāriem, nemaz nerunājot par teikuma uzbūvi. Tā kā nenovel vainu uz citiem :D
Protams
TK
iet uz darbu
nākt no darba
vakaros zombēties pue TV ekrāniem
jā domāt,ka jādomā,visam piekrist
pretī nerunāt
lai priekšnieks pazemo...jo tas ir tas pats kas dievs
ras nekas kad neesi novērtēts darbā...seņči arī pacieta
vai ne???
iebilst nedrīkst
runāt pretī nedrīkst
nedod dievs pašam savs viedoklis
jādomā kā baram
visi mauj,tev arī jāmauj,jo visi tā dara
kur tad paliek
kad katrs mes esam INDIVĪDI
Verona ka M..un TK
Te no tvaika ielas vai ne
Viss jau ir ideāli
cilvekiem nav darba
cilvēku brauc prom..lai brauc...tikai kurš te stradās
visam ceļas cennas,bet ta jau ir visur un jus tam ticat
tauta nodzeras...bet ras jau nekas
bērni nedzimst.. arī tas nav nekas
mēs lēnām izmirstam...ha ras nav nekas
Vai ne TK
vai ne Veronika M
tas taču viss ir zooo
Tvaika ielā atkal bezlimita interneta parādījies :D
Man prieks par tevi kad beidzot esi savās mājās Tvaika ielā???
Ārstējies kārtīgi
Neuztraucieties,jūs tur izzārstēs????
lai veicas
REJ, REJ, SUNĪT, TIKAI NEKOD!
Man ir tada lieta kad es nemēdzu pakļauties vairuma uzskatiem
Man ir savs viedoklis
Un es protu domāt ar savu galvu,neviss vaukšķēt tā kā liek
"Ir CILVĒKI, kam nekad nav šaubu par saviem uzskatiem, - tas viņus padara ne vien garlaicīgus, bet arī bīstamus." ( E.M.REMARKS) Cilvēkiem, kuri neuzklausa padomus, nav iespējams palīdzēt! - atziņa.
Kads sakars ar to kadi sēž valdība
Tāpēc kad tādi tur ir
tāpēc jau tautai nav jāpaliek par zābakiem un jānodzeras
Baronkungam,pats tu brīnišķīgi saprati,ka es domāju,ka viss sakās no 40tā gada.Neviss no 90 gada pēkšņi sākas.Arājam pilnīga taisniba,pie šprices tie paši komunisti palika,un vēl līdz ši viens otrs ir palicis.Pat no tiem saucamajiem bijušajiem uzņēmejiem un saimniekiem(tavā krievu versijā kulaks) kas atgriezās,neko jau nevarēja iesākt.Nesaprotu,kapēc man tik detalizēti jāpaskaidro.Jā,par to pilsonību,vajag visus vēlreiz pārbaudīt(ja nesaproti,nelatviešus) kam ir sadota pilsoniba,kā ar valodu un lojalitati!Un vēl par to pašu toleranci,visam ir jābūt pakārtotam latviešu interesēm,un tikai!Jo citur pasaule tas nebūs,tas tikai un vienigi ir iespējams Latvijā,tāpat,ka citās valstīs latviešu valoda nebūs valsts valoda!
Ka tu domā priekš kam izdalīja tos saucamos privatizācijas sertifikātus... Atceries par tadiem??
priekš kam???
noēst???
pārdot...lai noēstu nodzertu
Vai tomēr lai no parastās tautas kļūtu par uzņēmēju tautu par rūpniekiem,uzņēmējiem...
vai tomēr lai visu pārdotu,jo tā ...iedod vēl
es ar daudziem tanī laikā runāju...nu nekas iedos vēl...
Vary savu galvu likt kad daudzi nemaz joprojām nesaprot kāda iekārtā mēs dzīvojam...un kā ir jādzīvo...
Sociālisma laikos tava vietā izdomā partija
kapitālisma apstākļos jādomā katram pašam...
sory no mums varbūt domāt prot %5
pārejie visi kraukļu bars
kra krā tālāk nekā nav
Vai nevarētu būt tā,ka visa tā iemesls ir tas,ka pie varas pēc tā sauktās "neatkarības atjaunošanas" palika tie paši vecie komūnisti,tikai pārkrāsojušies no sarkaniem uz sarkanbaltsarkaniem?Lai atceramies "Toļiku" Gorbunovu,LKP CK ideokoģisko sekretāru,kurš savulaik aicināja iedzīvotājus nepakļauties Rietumu radiobalsīm un 1987.gada 23.augustā nedoties pie Brīvības pieminekļa piedalīties helsinkiešu pasākumā?
Vai pilsonības piešķiršanu bijušo civilokupantu/kolonistu pēctečiem nevarētu būt noziegums pret letviešu nāciju?
Vai iestāšanās par ES uzspiestām idejām negrauj latviskuma pamatus?
Vai nevarētu būt tā,ka tolerance pret sveštautiešiem ne pie kā laba nav novedusi?
Un vēl-vietējā mērogā...vai mazums Ventspilī it kāda maza deputāteļa izvadorgānu aprūpētāju?