Mīldēlis
Peldēšanas treniņi bērniem

Gribu bērnu (1 gads) pierakstīt uz peldēšanas treniņiem, bet laikam to var izdarīt tikai caur pazīšanos?
Jau vairāk kā pus gads pagājis, kopš mēģinu sazināties ar treneri par peldēšanas treniņiem, bet atbilde tā arī nav saņemta.
Ne man, ne draugiem, paziņām neatbild ne uz zvaniem, ne uz ziņām, pat klātiene darbinieki tikai pasmīn, ka tā trenerei esot norma. Vai tiešām uz šiem treniņiem tiek tikai izredzētie? Vai arī ir kāds cits veids kā beidzot tikt peldēšanas treniņos?
Noteikti ne es, ne mani paziņas neesam vienīgie. Ja jau OC mājaslapā norādīts konkrēts numurs saziņai, nu kā var neatbildēt!

Un interesē arī Olimpiskā Centra komentārs par šo situāciju!

Comments
10
Views
1483
25.09.2025, 17:19
Komentāri (10)
Rādīt vispirms:
Mīldēlis
23.09.2025, 20:40:42

Ventas balss , lūdzu palūdziet Ventspils ūdens piedzīvojuma parkam sniegt kādu komentāru. Jo cik mēģināts pēdējā mēneša laikā , tik nesekmīgas reizes. Domāju , ka tā "trenere" nav pelnījusi reklamēties viņu mājas lapā , lai liek sludinājumus ss.lv

0
Ziņot redaktoram
Olimpiskais centrs "Ventspils"
25.09.2025, 17:19:41

Nodarbības māmiņām ar bērniem mazajā peldbaseinā notiek sezonā, kad mazais baseins darbojas. Arī šosezon nodarbības notiks. Nodarbību grupas komplektēšanu veic nodarbību vadītāja, kas ir individuāla pakalpojuma sniedzēja. Sazinoties ar nodarbību vadītāju, noskaidrojām, ka arī šai sezonai grupa jau ir nokomplektēta, tādēļ šobrīd informāciju par nodarbībām no savas mājas lapas izņemsim.

1
Ziņot redaktoram
D
Daudzbērnu māmiņa
10.09.2025, 14:01:05

Identiska situācija. Divu gadu garumā mēģināju sazvanīt, rakstīt sms un atbildi nesaņēmu, ne it kā laikā, kad sākas nodarbības, nedz ari citā laikā. Arī OC baseina reģistratūrā teicu, ka nav iespējams sazvanīt. Atbilde bija- mēģiniet vēlreiz.

0
Ziņot redaktoram
Mīldēlis
23.09.2025, 20:37:30

Šo es galīgi nesaprotu , pieejams pakalpojums mājās lapā , bet dzīvē tas nav pieejams , un parunāju ar vairākām māmiņām, situācija identiska. Lai tad izņem šo pakalpojumu no udensparks.lv un strādā privāti , nevis tērē pilsētas līdzekļus un reklamējas.

0
Ziņot redaktoram
Eižens Finks
04.09.2025, 12:38:10

Arī saskāros ar šo situāciju, man mazulim gads un divi mēneši , jau no 6 mēnešiem mēģināju tikt pie tās "treneres" , tādai cūcībai nav jāliek reklāma, jo pakalpojumu nav iespējams iegādāties! Kauns, pilsētā ar rītdienu šāds pakalpojums ir tikai uz papīra!

0
Ziņot redaktoram
B
Baronkungs
03.09.2025, 22:58:08

Atbilde ir ļoti vienkārša
neviens ,par nekko neatbild
un visiem viss ir ok

0
Ziņot redaktoram
Mīldēlis
04.09.2025, 07:33:04

precīzāk nevar pateikt :)

0
Ziņot redaktoram
Heinrich's
03.09.2025, 14:10:54

Tik mazam peldēt var mācīt mājas kārtībā.Kaut vai vannā,ja kādam vēl saglabājusies normāla izmēra (170 cm)...

2
Ziņot redaktoram
Olimpiskais centrs "Ventspils"
03.09.2025, 14:03:32

Labdien. Pieņemot, ka Jūsu komentārā ir runa par peldapmācībām mazuļiem ar vecākiem mazajā baseinā, informējam, ka pēc mūsu rīcībā esošās informācijas trenere nodarbības plāno atsākt oktobrī. Ar treneri Ievu Kārši varat sazināties pa tālruni 28287338. Olimpiskais centrs “Ventspils” nesniedz peldapmācību pakalpojumus, to dara treneri, kas nav Olimpiskā centra “Ventspils” darbinieki, bet ir privāti pakalpojumu sniedzēji.

3
Ziņot redaktoram
Eižens Finks
04.09.2025, 12:36:30

Tad izņemiet to informāciju no https://www.udensparks.lv/sporta-komplekss/mazais-peldbaseins , jo pakalpojums nav pieejams ! Tā "trenere" nevienu nepieņem, ja vien tikai personīgi pazīst kādu.

1
Ziņot redaktoram
Dalīties