Paldies Ventspils, brīnumi nenotiek.

vau | 08.06.2025, 08:43:05 | 451

Paldies visiem ar kuriem izdevas saprasties, ari ar oponentiem ,vai pat nīdējiem. Kā jau apsolīju lidz vēlēšanām . Lai ka negribu bet laiks ir pienācis. Par cik Ventspili vis pa vecam ,jeb būs atkal jauni veloceliņi ,uzbrauktuves ,nobrauktuves , piebrauktuves, rampas ,Hanšu ,Preža un Žaņa Matriksi ,Vizum un Spīdum centri nav jēgas te kaut ko teikt. Cilvēku aprobezotībai nav robežu. Es nekade nepieļāvu ka Lun V tiks izbalsots ,bet ja atkal viniem ir vairākums tad nebrēciet. Jā ,cilveki aizbrauks ,bet protams tukša jau vieta nepaliks. Tagad ir 65 ,bet 69 vairs balsot neiešu ,tā ka diemžēl pēdeja reize ,man vienalga uz kuru pusi Venta tek ja reiz tāda attieksme pret visu. Žēl .pat grūti pateikt , mazliet jau noteikti. Mums te Ventspils .Pope ,Zūras man visu mūžu skairdroja ka esot ļoti sarkanas. Ja es ko nesaprotot tad esot jalasa G. Merķeļa -Latvieši. Tāda man bija mūža skola,to skolotaju vairs nav ,tikai viņiem šodien skatoties uz visu bija 100% taisnība. Paldies visiem Jauku dienu

Komentāri (7)

• -1
    Persona Pirms 3 stundām, 38 minūtēm

Ja pilsētā ir vislielākais pensionāru skaits uz visām valstspilsētām un tie ar VB avīzi ir nozombēti, ka LunV ir vislabākā partija, ko tad citu varēja gaidīt?
    Protams, jaunie varēja vairāk iesaistīties un atbalstīt citas partijas. Bet kā jau rakstīji, nečīkstiet, ka iedzīvotāji vēl vairāk izbrauks un ielas būs vēl tukšākas.

• -1
    sranskis Pirms 3 stundām, 26 minūtēm

Zem citām partijām jāsaprot arī r.osļikoviesi un tā padullās bābas partija? Tad jau gan tālu tiksim! Bet kad būs saskaitītas balsis, tad jau redzēsim, cik pie mums to, kuri gaida krievu tankus.

• 0
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 3 stundām, 28 minūtēm

Liela vaina jāuzņemas tiem,kuri nevīžoja aiziet un nobalsot par kādu no ne-lembergistu sarakstiem...

• -1
    kaktuss Pirms 3 stundām, 14 minūtēm

Ļoti interesanti. Tomēr jāatzīst, ka nezinu nevienu, kas balsoja par šo partiju.

• 0
    Heinrich's Pirms 2 stundām, 21 minūtes

Vecais "komuņaga" ar savu izvadorgānu aprūpētājiem...to laikam no domes ēkas ar kājām pa priekšu iznesīs.

• 0
    Skip Pirms 2 stundām, 21 minūtes

Pievienojos vilšanām, taču jāatgriežas realitātē—LuV tomēr saņēma mazāko balss skaita procentdaļu vēsturē: mazāk par 50%—turklāt vajadzētu beigt steigties izmisumā un kaut kādā mistiskā, apokaliptiskā domāšanā, jo vaina jāliek uz pašiem mums, 60%, kuri negāja balsot un kuri necentās veikt kampaņu kaut kā savādāk—šeit der Stabilitātes piemērs.

• 0
    Spīdola Pirms 1 stundas, 8 minūtēm

Domi ievēlējuši 9150 apmēram no vairāk kā 22000.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: