Bamšļitori!

Eeeeeeeeee | 20.04.2025, 11:35:06 | 1004

Gāj pa centrāl pie Mēgo un turpatama jau žvinguļār svingo bamšļitorus un olas ēd uz sol!

Baig vizīten, ka iebraukā pilsētā, ka sēž tād žviguļ uzreizama centrālē! FUJ!

Komentāri (9)

• -5
    CMM Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

Lielā prospekta sētā starp 44 un 46 māju pie sarkanās ēkas stūra uz soliņa jau kuro dienu, ejot garām, redzu kā viena kompānija vietājā visu laiku tempj bamšļus, met izsmēķus uz ceļa un visu laiku šņauc degunu pie kāpņu telpas kur citiem jāiet. Teikšu, reti pretīgs skats. Cik man zināms, tad alkohola lietošana publiskā vietā nav atļauta.

• -1
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

Kas ir "bamšļi"?Cik noprotams,kādi dzērieni,bet kurš var izskaidrot šī vārda jēgu un izcelsmi.
    Atceros bumbas jeb tītarmātes-0,08 l tilpuma pudeles,kurās pildīja kreptīgos vīnus,bet tās tak no apgrozības izgāja.

• -2
    Pamuļķis Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Varbūt kad viņi atklāj puņķu mētāšanas sacensības,kurš tālāk un kuram zaļāki un lipīgāki

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

Eeeeeee cik ir ieņēmis iekšā uz Lieldienām, ka lasot tavu tekstu , man arī laikam jāiedzer....

• -5
    CMM Pirms 1 nedēļas, 3 dienām

Arī pašlaik viņi tur sēž. Un mīnusotājs manam iepriekšējam komentam var droši pievienoties tai kompānijai, ja jau tas šķiet pieņemai un tuvu sirdij. Tā teikt, tāds tādu saprot.

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

CMM tas vis ir policijas muņiku sekošanas darbs , un dzert drīgst publiskās vietās , alhakolu tūtē vai somā un uzvesties normāli

• -4
    Pamuļķis Pirms 1 nedēļas, 1 dienas

Cits laikam neinteresē??
    vai ne

• -1
    Nils Andersons Pirms 1 nedēļas

Labdien! Le zinat, es te čatojas pirmo reiz, un, ka dzimušam ventiņam, kurš jau 53 gāds a vecam tupelem slīpe Venspils asvalt, i tiesibs kau ko pateikt. Es zin, ka tas kas notiek tagac, nau pareiz! Bet es ar nezin, kas i pareiz. Man i aukstaka izglītib un maģistr grāc, le zinat. Bet tas , kas tagac i, neir pareiz!

• -2
    [email protected] Pirms 1 nedēļas

Pateicamies par sniegto informāciju un iedzīvotāju ieinteresētību sabiedriskās kārtības nodrošināšanā pilsētā. Ja redzat pārkāpumus, aicinām nekavējoties par to informēt policiju. Ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot-110, Pašvaldības policijai zvanot -63680808; 28680808.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: