Ventspils valsts policija likum pārkapumi pret iedzīvotājiem
Jautājums Ventspils valsts policijai , kāpēc netiek veikta nozieguma izmeklēšana un tiek piesegtas valsts amatpersonas ? Manus personīgos video atradīsiet tik tok platformā , gadzets . Lūdzu sniegt iedzīvotājiem paskaidrojumus kas tā par policijas patvaļu ?vai jums nav pienākums kalpot likumam un sabiedrībai ? Nesaprotu kam policija nodeva zvērestu varai jeb sabiedrības intereses
Komentāri (28)
Gaidīsim atbildi no valsts policijas , ar ko tad izsti nodarbojas valsts policija ikdienā un kam tiek tērēta nodokļu maksātāju nauda
Tad valsts kruķiem arī šo jautājumu vajag sūtīt.Nevis šeit nosaukt kaut kādu platformu,kuru daudzi nemaz nelieto principa pēc.
Varētu jau iesākt, par ko ir runa. Tad arī varētu dot padomu, sniegt komentāru
Tad ko policaji nav izdarījuši , ko ....
Paskatoties šī frukta seju lapu, tiktokus cik nu varēja, jebkurš gribētu viņu iesūdzēt tiesā! Kaut vai par vecu gāzmasku tirgošanu!
Sransk.
Vai viņ neir vien nolādet Antivakser?
Nemāk teikt, bet smadzenes aiziet pa šreiju gan vakseriem, gan antivakseriem!
Man šo gadžetu rodas vēlme iesūdzēt par Latviešu valodas gramatiku,acis sāp lasot
Var redzēt komentāru licēju attīstības līmeni , žēl ka kovid vakcīna atstāja sekas .
Runa iet par to ka ir noticis noziegums , pierādījumi ir CD diskā ekspertīzes manipulativa rīcība ar video , dokomentu viltošana no ekspertu puses , iesniegts iesniegums ventspils valsts policija . Iesniegums noraidīts , jo sūdzība vērsta pret valsts darbinieku , līdz ar ko policija un citas iestādes sedz šo personu . Tas nozīmē to ka policija pati veic noziegumu pret iedzīvotājiem ignorējot pierādījumus
Šis izskatās pēc personīgā tik tok konta reklamēšanas pasākuma!
Nekā konkrēta - tikai teksti ažiotāžai, lai skatās -
ne reāla apraksta, ne fakti, kaut kāda montāža,
mistisks kaut kur esošs CD.
Kaut kāda agonija!
Gaidām vēl aiz vien atbildi no Ventspils valsts policijas paskaidrojumu iedzīvotājiem
Kāds noziegums? Kurš, ko ir izdarījis?
Apraksti situāciju. Lai ir izprotama tā situācija.
Valsts policija zin šo situāciju no sīkākiem komentāriem šobrid atturēšos , publiski runašu tikai mēdiju , ziņu dienesta klātbūtnē , jo liegums no šodienas stāstīt sabiedrībā pretējā gadījumā būs arests .
Tiktokus nemāku, bet misteram gadžetam jānolīgst jurists un tikai tad jāiesniedz pretenzijas VP. Nu kas tā par pašdarbību :D
Bet tu jau esi iesācis rakstīt plašsaziņas līdzekļos
Es esmu iesniedzis iesniegumu vairākas vietās bet saņēmis noraidījumus tāpēc ka tā valsts amatpersona , man par tik tok ierosina lietu , bet nopietnākus pārkāpumus neizskata ,saņēmu atbildi ka es nesaprotu dažas lietas , es sapratu ka tas bija domāts , lai kā es cīnītos neko nepanaksu jo tas ir valsts amapersonas un uz viņiem likumi neattiecas , jo tā ir vara cits līmenis
Nu ja tev tiešām ir kaut kad, tad ņem juristu vai vismaz konsultējies pie viena. Pats tu neko neizdarīsi
Slikta pieredze ar advokātiem viņi nestrādā , neveic neveic konsultācijas paši individuāli strādā ko viņi dara kas to zin , apzvaniju visas iestādes , izrādās tas ir pieļaujami jo advokati strādā individuāli un nav pēc likuma jāveic konsultācijas , bet advokāts strādā individuāli . Tā teica iestāde kura pārvalda advokāta darbu . Interesanti likumi Latvija vis vērsts pret vienarso iedzīvotāju , ja ir daudz naudas tad vēl var ko panākt . Bet zem 500 e konsultācijas neceret tikai izlasīt lietu maksā tūkstotis . Man viena vieta pateica noliec tūkstoti uz galda un es izlasisu lietu . Bet ar to jav vis nebeidzas es samaksaju 2 tūkstošus un advokāts nestrādāja , prasīju cik maksā konsultācijas atbildes nebija
Kaut kas Latvijā nav kārtībā ar likumdošanu , man liekas likumi.attiecas tikai uz parasto iedzīvotāju daļu , lai varētu kontrolēt un savaldīt ,bet augstāk stavosi dara ko grib , tā man izskatās tas viss
gadzet..kurš advokāts tev prasīja to tūkstoti tik par lietas izskatīšanu?uzvārdu uzraksti,citādi tukša diršana no tavas puses...
Tev nevajag advokātu, bet gan jurista konsultāciju. Acīm redzams, ka tev nav ne mazākā nojausmas ko tu dari un ko gribi panākt.
Es nevēlos nest neslavu jo šis advokats ir mana pazinu bērnības draugs , beigās jav pa velti izlasīja , un pateica ko es varu tev pateikt tevi vnk policija pamanīja , tas ir tas ko advokāts saskatīja u esot tik tālu vis ielaists ka cerības mazās itkā pēc viņa teiktā policija esot apspelejusi ja būtu bijis no sākuma advokāts šī manipulācija nebūtu notikusi , sobrid ir tā ka ir daudz kļūdainu ierakstu un ekspertizes video ir manipulativs ar 30 minūšu izgriezumu un manipulativiem laikiem dokomentos