Ventspils valsts policija likum pārkapumi pret iedzīvotājiem

Gatis Gadzets | 13.03.2025, 00:03:12 | 1758

Jautājums Ventspils valsts policijai , kāpēc netiek veikta nozieguma izmeklēšana un tiek piesegtas valsts amatpersonas ? Manus personīgos video atradīsiet tik tok platformā , gadzets . Lūdzu sniegt iedzīvotājiem paskaidrojumus kas tā par policijas patvaļu ?vai jums nav pienākums kalpot likumam un sabiedrībai ? Nesaprotu kam policija nodeva zvērestu varai jeb sabiedrības intereses

Komentāri (28)

• -4
    Gatis Gadzets Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Gaidīsim atbildi no valsts policijas , ar ko tad izsti nodarbojas valsts policija ikdienā un kam tiek tērēta nodokļu maksātāju nauda

• -1
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Tad valsts kruķiem arī šo jautājumu vajag sūtīt.Nevis šeit nosaukt kaut kādu platformu,kuru daudzi nemaz nelieto principa pēc.

• 0
    Persona Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Varētu jau iesākt, par ko ir runa. Tad arī varētu dot padomu, sniegt komentāru

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Tad ko policaji nav izdarījuši , ko ....

• -2
    sranskis Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Paskatoties šī frukta seju lapu, tiktokus cik nu varēja, jebkurš gribētu viņu iesūdzēt tiesā! Kaut vai par vecu gāzmasku tirgošanu!

• -4
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Sransk.
    Vai viņ neir vien nolādet Antivakser?

• 0
    sranskis Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Nemāk teikt, bet smadzenes aiziet pa šreiju gan vakseriem, gan antivakseriem!

• -1
    Rizhais mekijs nazis Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Man šo gadžetu rodas vēlme iesūdzēt par Latviešu valodas gramatiku,acis sāp lasot

• -3

Var redzēt komentāru licēju attīstības līmeni , žēl ka kovid vakcīna atstāja sekas .

• 0

Runa iet par to ka ir noticis noziegums , pierādījumi ir CD diskā ekspertīzes manipulativa rīcība ar video , dokomentu viltošana no ekspertu puses , iesniegts iesniegums ventspils valsts policija . Iesniegums noraidīts , jo sūdzība vērsta pret valsts darbinieku , līdz ar ko policija un citas iestādes sedz šo personu . Tas nozīmē to ka policija pati veic noziegumu pret iedzīvotājiem ignorējot pierādījumus

• -4
    Arnis Junge Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Šis izskatās pēc personīgā tik tok konta reklamēšanas pasākuma!
    Nekā konkrēta - tikai teksti ažiotāžai, lai skatās -
    ne reāla apraksta, ne fakti, kaut kāda montāža,
    mistisks kaut kur esošs CD.
    Kaut kāda agonija!

• -2

Gaidām vēl aiz vien atbildi no Ventspils valsts policijas paskaidrojumu iedzīvotājiem

• 0
    Persona Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Kāds noziegums? Kurš, ko ir izdarījis?
    Apraksti situāciju. Lai ir izprotama tā situācija.

• -2

Valsts policija zin šo situāciju no sīkākiem komentāriem šobrid atturēšos , publiski runašu tikai mēdiju , ziņu dienesta klātbūtnē , jo liegums no šodienas stāstīt sabiedrībā pretējā gadījumā būs arests .

• 0
    ventspilnieks 36,7 Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

Tiktokus nemāku, bet misteram gadžetam jānolīgst jurists un tikai tad jāiesniedz pretenzijas VP. Nu kas tā par pašdarbību :D

• 0
    Persona Pirms 1 nedēļas, 1 dienas

Bet tu jau esi iesācis rakstīt plašsaziņas līdzekļos

• -1
    Gatis Gadzets Pirms 1 nedēļas, 1 dienas

Es esmu iesniedzis iesniegumu vairākas vietās bet saņēmis noraidījumus tāpēc ka tā valsts amatpersona , man par tik tok ierosina lietu , bet nopietnākus pārkāpumus neizskata ,saņēmu atbildi ka es nesaprotu dažas lietas , es sapratu ka tas bija domāts , lai kā es cīnītos neko nepanaksu jo tas ir valsts amapersonas un uz viņiem likumi neattiecas , jo tā ir vara cits līmenis

• 0
    yolo Pirms 1 nedēļas

Nu ja tev tiešām ir kaut kad, tad ņem juristu vai vismaz konsultējies pie viena. Pats tu neko neizdarīsi

• -1
    Gatis Gadzets Pirms 6 dienām, 6 stundām

Slikta pieredze ar advokātiem viņi nestrādā , neveic neveic konsultācijas paši individuāli strādā ko viņi dara kas to zin , apzvaniju visas iestādes , izrādās tas ir pieļaujami jo advokati strādā individuāli un nav pēc likuma jāveic konsultācijas , bet advokāts strādā individuāli . Tā teica iestāde kura pārvalda advokāta darbu . Interesanti likumi Latvija vis vērsts pret vienarso iedzīvotāju , ja ir daudz naudas tad vēl var ko panākt . Bet zem 500 e konsultācijas neceret tikai izlasīt lietu maksā tūkstotis . Man viena vieta pateica noliec tūkstoti uz galda un es izlasisu lietu . Bet ar to jav vis nebeidzas es samaksaju 2 tūkstošus un advokāts nestrādāja , prasīju cik maksā konsultācijas atbildes nebija

• -1
    Gatis Gadzets Pirms 6 dienām, 6 stundām

Kaut kas Latvijā nav kārtībā ar likumdošanu , man liekas likumi.attiecas tikai uz parasto iedzīvotāju daļu , lai varētu kontrolēt un savaldīt ,bet augstāk stavosi dara ko grib , tā man izskatās tas viss

• 0
    555 Pirms 6 dienām, 4 stundām

gadzet..kurš advokāts tev prasīja to tūkstoti tik par lietas izskatīšanu?uzvārdu uzraksti,citādi tukša diršana no tavas puses...

• 0
    yolo Pirms 6 dienām, 4 stundām

Tev nevajag advokātu, bet gan jurista konsultāciju. Acīm redzams, ka tev nav ne mazākā nojausmas ko tu dari un ko gribi panākt.

• -1
    Gatis Gadzets Pirms 6 dienām, 3 stundām

Es nevēlos nest neslavu jo šis advokats ir mana pazinu bērnības draugs , beigās jav pa velti izlasīja , un pateica ko es varu tev pateikt tevi vnk policija pamanīja , tas ir tas ko advokāts saskatīja u esot tik tālu vis ielaists ka cerības mazās itkā pēc viņa teiktā policija esot apspelejusi ja būtu bijis no sākuma advokāts šī manipulācija nebūtu notikusi , sobrid ir tā ka ir daudz kļūdainu ierakstu un ekspertizes video ir manipulativs ar 30 minūšu izgriezumu un manipulativiem laikiem dokomentos

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: