Velotreks -manēža Kur notiek eiropas čempionats vieglatlētikā 2025?
Man te portāla sakara ar V.Baltiņa rakstu par olimpisko centru un tā būvēm pārmeta vienu lietu. Velotreka iekšpusē nevar izveidot vieglatlētikas manēžu.Ir atrodams tas raksts arhīvā ,man pat atbildēja nez kāpēc Aivars Lembergs (laikam satraucies bija par kaut ko) . Tādu uzmanību nebiju gaidījis. Kā teikt divi vienā. Tad lūk tiem kuri tam netic iesaku paskatīties šī 2025 gada Eiropas čempionātu Vieglatlētika. Paņemt acis rokās ja nevar savādak un pievērst uzmanību kur tas notiek ? Atkārtoju vēlreiz kur tas notiek? Ļoti labi redzams velotreka iekšpusē. Translē čempionātu Latvijas televīzijā LTV7 . Varat ieslēgt un pārbaudīt . Pie tam cik skatos ta ir 6 celiņu nevis 4 celiņu kādu vajadzēja mums 200 metru skrejceliņu manēža. Protams neko jau nemainīsim bet paliek rūgtums patr to ka melo un melos kur tik var. Smiedamies un acīs skatoties. Tagad mūsu bērni var braukt palēkdamies. Vēl paris slēgtos skeitparkus vajag.
Komentāri (8)
Saprotu ja mūsu kungi to būtu zinājuši ,tad noteikti pacenstos lai translācijas nebūtu. Es par to nebrīnītos. Jo mazāk redz ,tas nozīmē mazak zin un vieglak batonus ausīs iedzīt.
Apsveicam Ventspils milžus ar uzvaru Tartū 99 : 82
Es tā pirmo reizi pasatījos kā tad tur lec ar tiem mietie. Vispār interesanti bija redzēt. Pirmo reizi tos pavieglos atlētus redzeju kade aizkliboju līdz manēžai . Tur gan bija tēds maiteņu siseņbars kas lēca skrēja. Tagad jau ir info par mietlecejiem. Tos pīķa dūrējus un Andreja riksotājus jau daudz maz zinaju. Nav nemaz tik neinteresanti skatīties to pavieglo atlētiku . Divkārš prieks par to ka tas notiek velotreka vidusdaļā. Mūsējais jau tiešām liels malacis . Labi pārlēca. rezultāt5s arī labs. Nu neko nespēju sev padarīt jo šitadi mūsejo sasniegumi priecē vairāk nekā tās oranžas mumbas dzenatāju pulciņš . Met un met ,tad vai nav labāk iedot tad katram pa bumbai. Izmetīsies ,sametīsies un aiztīsies. Būs vien jaskates tie pavieglie atlēt jo tur vismaz tie sportist biez maines. Tās lecējs jo ar tāds prišs dāms. Bij ko paskatīties . Nekad nedomāju ka tas var būt tik interesanti. Nāksies Volejbolam un ritenbraukšanasi kā mīļāko sporta veidu pievienot arī paviegla atlētiku.
Kas attiecas uz vieglatlētiku,tad atmiņā nāk viens komentārs vēl vecajā VB foruma versijā.Tēmā "Reiz bija" (izcili laba tēma,žēl,ka nevar vairs ielūkoties),kāds komentētājs bija ierakstījis,ka reiz Venstpilī esot bijis viens vienīgs "zilais",un nosaukts viena trenera uzvārds.Vai tā tiesa ,nezinu,neesmu ar tādām būšanām saskāries.
Vienīgais jau nu noteikti nē ,bet pie viņa jau nez kāpēc bija ļoti daudzu prominenču , ietekmīgu cilvēku . vai vadošas amatpersonas ka arī izdevīga cilvēka atvase trenējas. Mums taču domē sēž viņa audzēkņi . Tas cik ilgi tur viņi bija ,tas gan cits jautājums. Treneris jau nebija slikts (svecīti nekad nevienam nesmu turējis klat tāpēc iztiksim neko nekonkretizējot). Pats jau arī bija rikšotājs ,laikam 200 metri bija viņa kroņa distance. Cik saprotu beigās viņam bija aizliegums trenet bērnus. Pēdējos gadus. Kā teikt nav dūmu bez uguns. Diemžēl viņa vairs nav starp mums. Nav zilīe puisīšī. Reāli ir zilās meitenes un roza puisīšī . Bija pat labs raksts Nezināma vēsture uz vaka bija ĪST VĪRIESI ĢERBJAS ROZĀ. Krāsu maiņa notika ap1955 gadu. Tur bija kapēc notika vis šis ļembasts . Marijas Magdalēnas krāsa ir zila ,bet tagad panem praktiski jebkuru veco gleznu ar augstmaņiem. Visi būs sārtos nevis zilos tērpos. Nepierasti ,bet fakts.
Man gribētos pajautāt tiem mīnusiņu licējiem vienu lietu. Sakiet lūdzu kuru teikumu es uzrakstīju nepareizi ? Te nav runa ka slikts komentārs ,bet gan ka dažam labam kož acīs manis teiktais(bet es jau rakstu lai kostu ,mans niks to piespiež darīt). Šaja momentā Ventspilī man ir zināmi 4 zilie vai rozā. Viena roza meitene ir apkalpojusi simtiem Ventspilnieku. Zinu viņu no 90 mitiem gadiem. Cienījama dāma . Otra ir jauna blondīne kura nekaunās nesāt to varavīksnes aprocīti. Viens pensionars utt.Es pieņemu realitāti šai joma lai kāda tā arī nebūtu.
Man kādi 7-10 zināmi Ventspilī. Ir, kas strādā gan ēdināšanā, gan tirdzniecībā, gan izglītībā. To īsto zilo rozā mugurkaulu jau neviens nepamana.
Diemzēl viņu reāli ir . Tad jau labak lai to zinātu nevis izlikties ka viņu nav. Ir un lūdzu parādiet sevi ,tikai lieciet mierā cītus neuzbāzties ,nevilkt kāpņutelpas bērnus utt. Pieņemsim tapat kā Jehovas draudzi ,bet kad viņi te nestaiga pa mājām un nevervē aitas .