beidzot nečīkstēšu

Pamuļķis | 10.02.2025, 21:03:18 | 893

Urrrā beidzot atslēdzāmies no lētās elektrības.
urrrā beidzot mēs maksāsim par to dārgāk
Es pat pa naktīm gulēt nevarēji...pat elektrība smirdēja pēc krieviem...nu beidzot tas ir beidzies
nu beidzot būs dārgā elektrība...nu beidzot sākšu labāk dzīvot...
un beidzot viss paliks vēl dārgāk,
un beidzot cilvēkiem pacelsies dzīves līmenis
urrrrrraaaaaaā
nu mums būs visss kā vajaga
kungiem elektrība
tautai petrolejas lampas
viss nostāsies savās vietās
urrrrrāaaaaā
urrrā degviela dārgāka
beidzot nevarēšu braukt ar savu auto
beidzot vecumdienās varēšu stupīt kājām

Komentāri (23)

• -3
    visvaldisbalamute 12.02.2025, 12:20:17

Vai visi jau paspejuši papriecāties par elektrības cenām? :D Nez par kādiem 5% no vasaras ir runa, ja tagad iemetot acis nevaru vien nopriecāties....
    https://nordpool.didnt.work/?vat

• -2
    vau 12.02.2025, 14:23:49

Tikai lai kā gribam pie Krievijas palikt nevarējām. To ka atslēgsies zinājām jau kur tas laiks . Nepateikšu vairs cik gadus atpakaļ. To jau nedara viena valsts vien. Man liekas ka no Krievijas jau līdz šim bija samazināts līdz minimumam.

• -4
    visvaldisbalamute 12.02.2025, 23:40:00

Panorāmas smirdoņu jūtu pa gabalu...

• -2
    vau 12.02.2025, 13:34:05

Decembi bija 75 eiro -Janvaris 68 eiriķi . Ir bijis un bija pat 100 ar kapeikām . Pateicu sveikas visam lustrām un tamlīdzīgām lietām . Nomainīju uz tām pankūkām pie griestiem. Var ieslēgt un izslēgt ar pulti.
    Tris dažadi režīmi ,lampas nav ir tās sauktās diodes. Super apmēram 30 eiris's nometu. Jā man diezgan jaudīgs pieslēgums ,bet laikam nemainīšu. 40kw trīs fāzes. . Varētu samazināt pat līdz 25 kw. ,bet neko 3 fāzīgu tad nevilks . Nu 2 leduskapji ,ūdens boileris liels.,eletriskā plīts pie mūsu apstākļiem liekas normāli. Tomēr silti iesaku paskatīties uz savām lustrām un vēl dažiem apgaismes līdzekļiem. Tās pankukveidigās lampas jārēķinās ar 60 eiro ,plus nīnus ,tas gan. Padārgi ,bet vērtīgi . Mēģināšu mainīt kur vien iespējams. Nebrēcam ,beet sākam domāt. Tāpēc sākam mēģināt palikt tik pat gaišās istabās ,bet nomainīt tās lampas ar Iļjiča spuldzītēm. Man gan privātmāja ,tikai kada tam nozīme.

• -2
    visvaldisbalamute 12.02.2025, 14:07:32

Tas viss ir protams jauki, tikai diemžēl teiksim saldētavas vai tur maizes ceptuve un tt., tā joprojām savas jaudas samazināt tik vienkārši nevar. Un tas mums dos ko, jaukas cenas....

• -3
    vau 12.02.2025, 14:30:50

Te jau bija tas bļāviens par to ka visiem būs dārgāk . Tomēr rēkinos man daudz samazinājās. Nedomaju ka tikai lampu maiņas dēl. Te jau ļoti uzmanīgi jālasa arī tas līgums par elektropiegādi. .Vispar par visu rādīs nākotne. Bieži bļaujam ,bet beigās tās pašas cenas. . tas ka kaut kur cenu pacēlums tiks balstīts uz enerodardzību ,par to nebrīnos . Tas bus.

• -3
    visvaldisbalamute 12.02.2025, 15:45:44

Aha, uz priekšu, saulaino tāli, varavīksnes karogiem plīvojot.... :D:D

• -2
    vau 12.02.2025, 15:59:54

Par to varavīksni labāk paklusē. Var nonemt visu to kas saistīts ar viņiem .To var izdarīt . Tikai tie paši kas gāja zem karogiem mums jau visapkārt paliks. Tev tas patīk vai nē . Vismaz tagad es redzu atklātāk to publiku. Pat tagad starp tiem kuri neafišējas Ventspilī es zinu 3 cilvēkus plus vins tagad strādā Norvēģija . Redzi noņemot karogu ,tu nevari noņemt cil;vēkus apkārt. Viņi bija ,ir bijuši ,eksistē tagad un būs nākotnē. Nu paņem to pašu Eltonu džonu. Cik sapratu Trampam viena no mazmeitām utt. Saproti es strādādams te vienā lielā anštaltē pieju pie datora (bija jāskanē) man turpat blakus meitene ar tādu jocīgu aproci . Tad pajautāju(atbilde bija apstiprinosa ,dzīvo tepat deviņstāvenēs). Tā arī uzzināju ka viņa nebūt nav Ventspilī vientuļa utt. Tu labāk paruna ar saviem mazbērniem , jo mazmeitiņai var būt sen jau ir Līgavaine.

• -3
    visvaldisbalamute 12.02.2025, 16:16:02

Jā, aizmirsi vēl citus pasaku tēlus pieminēt. Kavdrobadro un tt. Savu demogoģiju vari atmest....

• -3
    vau 12.02.2025, 16:44:48

Atvaino bet soreiz būs tev rupji----Beidz te lūdzu kviekt,citādi nevar saprst vai nu tu stipri kādu sauc vai tev uz tualeti vajag.

• -2
    visvaldisbalamute 12.02.2025, 16:58:12

Ar nepacietibu gaidu kad kāds kvadroberis kurš sevi pasniedz kā zirgu, uzvarēs zirgu skriešanas sacensībās. :D Nu ja jau veči var sportā startēt sieviešu disciplīnās un nosmelt zeltu, tad šitas būtu kakraz, ko. :D Iedomājies kaimiņu jurka izrāvis zeltu un noskrējis zirgus :D

• -1
    Otter 13.02.2025, 01:28:52

Ventas balss lūdzu atslēdziet šo Maskavas ruporu! Vai arī jūs esat no šīs pašas šlakas?

• -4
    visvaldisbalamute 13.02.2025, 02:28:04

Hihhh, un kur tev kārtējā maskava panorāmniek? Varbūt iemetīsi šekeli kopējā elektrības cenu fonā? Vai arī visi kremlini un neviens neko nesaprot?

• -1
    Otter 13.02.2025, 13:41:05

Ha! Nosaucot mani par panorāmnieku, atklāji savu zemo domāšanas līmeni. Tu neesi tālāk diskusiju vērts...

• -1
    vau 13.02.2025, 14:04:32

Nestrīdies ,pat no viņa ielikta Einšteina nāk lauka internacionāle.

• -4
    Pamuļķis 13.02.2025, 15:48:53

Nav svarīgi kad būs dārgi
    bet galvenais redziet kā mēs ieriebām pļūtinam???
    Redzējiet ka mēs iekodam
    mes tagad nespēlēsimies viņa sakārtotajā smilšu kastē.
    spēlēsimues savos dubļos

• -1
    Otter 13.02.2025, 16:07:12

Tevi šeit neviens netur. Vari braukt uz to tavu sakārtoto smilšu kasti. Būs par vienu smirdīgu trauklupatu mazāk.

• -2
    Pamuļķis 13.02.2025, 15:52:39

Ziniet tas ir ta ka anekdote...
    Stāv begimots un stampā dubļus ar kājām.Iet garām otrs begimots.
    klau varbūt aizejam un dīķi pabiedēt vardītes??
    Tu ko muļķis esi????
    tu gribi lai es nodarbojos ar muļķībām un visu metu pie malas,???
    Dzives jautājums
    ko tu dari mīcot dubļus
    tās nav muļķības

• -2
    Pamuļķis 13.02.2025, 18:07:15

Otter
    es jau nekur nevaru braukt
    kas tad te smirdēs
    trauklupatas pamatinstinkts ir kaut kur smirdēt.
    kur tad smirdēt ja ne dzimtenē

• -3
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš 13.02.2025, 19:54:51

Trauklupat tu elektrības rēķinu saņēmi , es jā ,nekas dārgāks nav , neraksti muļķibas

• -2
    kaktuss 14.02.2025, 11:49:13

Ar savu zemo IQ nav jāplātās visai pasaulei.

• -2
    yolo 14.02.2025, 12:32:14

Elektrība palika nedaudz dārhāka, jo orki pārrāva kabeli un nevaram pietiekošā apkomā nos somijas iepirkt lēto elektrību uz brīdi

• -2
    visvaldisbalamute 15.02.2025, 23:57:46

Ej nu, redz kāda sakritība. Sanāca ka cenu lēciens tieši ar atslēgšanās datumu. Bet nu protams sagadīšanas. Un piezīme par nedaudz, neiztur nekādu kritiku, ja kas.... Pīķī 25 un 55 ir nedaudz? Hihhh

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: