Mīļo Dieviņ atver lūciņ ,atdod Ulmani un cūciņ!

vau | 05.02.2025, 10:22:46 | 541

Jāāāā bija reiz tāds teiciens. Par cik Ventas Balss sāk priekšvēlēšanu kampaņu tad man kā Renģu ēdājam un tikai ar Ventspils 20 PTV viduskolas diplomu te pavisam ir neomulīgi,jo pēc pirmajiem 3 kandidāteim dūšiš pagalam apskrējes. Neviens no viņiem attiecībā uz Ventspils attīstību faktiski nepasaka neko. Jā es lasīju mūsu kaimiņu Dienvidkuršu to plānu līdz pat 2030 gadam . Jā bija par to degvielas ražotni , to brētliņu cehu arī Fokkers lidmašīnām . Tomēr gribas dzirdēt no mūsu Ventspilij un Latvijai (neticu ka netiksiet pie tā paša trauciņa. Jūs taču ievēlēs) nākošajiem kandidātiem vai vecajiem Bukiem ja piepildīsies kaut viens no mana lūguma Dievam. Ulmani viņš nenometīs ,bet ja Cūciņu tomēr nomet ,tad ir kāds kurš spēj pateikt kādu bekona izstrādājumu no tās cūkas mēs grbam ražot. Kas tiek meklēts. Vēl viens Hansamatrix vai 4-5 Malmari vai Bucheri. Vai meklēs anštalti kur strādās tikai līdz 40 gadiem vai arī kāds kur darbs būs 45-50-55 un 64 gadīgiem aborigēniem.

Komentāri (13)

• -2
    Barons (Freiherr von ...) Pirms 6 dienām, 20 stundām

Vau kung.
    Es ir vien Baron un man vien alg,kas ekš Ventspil (Windau) Valst-Pilset notiek,jo manam tuvak ir sav Muiž ,le zinat.
    Tig labak būt,ja lembergist vair ne būt pe teikšan.

• -2
    vau Pirms 6 dienām, 19 stundām

Var ven jautjem tokš tam ikšem karaļ vaslem . Es tokš zin ka tev ta vār save ipšume ir varen . Es tik cer ka īpšems nav tokš Austroungār zemes. i te toks Pop ,Puz ,Anc ,Zlēk muiž ,bet uz pilst tokš braucnem pa retem kleper ejudz. Šo pauker at toks atrikšes jeb nē.
    Venalg tokš ir vidjem uz kur puss to deķ velk.
    Zini daudzreiz ir tā ka viens termiņš pie varas jau ir par daudz . Te sanāk 35 gadi jo faktiski Aivars (neatceros kad viņs īsti te nāca pie varas). te darbojas ilgāk. Sāka kaā Komjaunatnes vadītājs tad bija kaut kāds instruktors pa partijas līniju ,bet ja nekļūdos viņu iecēla par Ventspils pirmo kompartijas sekretāru 1988gadā (laikam Pecholca vietā jo Peciņš nodzērās,bet te varu kļūdīties). Tā tālak nemainīgi lidz šai dienai. Būs jau drīz 40 gadi kad saistīti ar ietekmi pilsēta . Es nenolikšu varbūt viņa tieksmi uz skaistumu ,tomēr viņa redzējums uz to kā pilsētai dzīvot bez naftas ,eksportostas tas pir pilnīgs nonsens vai fijasko. Viņs nav ekonomists bet ideologs.

• -2
    Covid 19-25.ventspils.lv Pirms 6 dienām, 17 stundām

>>vau
    Drusku palabošu.Pecholcs bija izpildkomitejas priekšsēdētājs.Pēc tam tai amatā bija tāds Marnauza (tas pats,kam dēls izmācījās par dakteri un viņa dežūras laikā sanāca šaize ar to meitēnu,kam salaida vēnā pulka stiprāku šķīdumu).Dēls jau arī tagad beigts.
    Kad sākās juku laiki,Marnauza vecākais no amata atkāpās.
    Un tad toreizējā Ventas balss redaktore Melngalve it kā uzaicinājusi lembergu uz Ventspili...tā sākās mazā komūnisteļa valdīšana...

• -1
    vau Pirms 6 dienām, 17 stundām

Paldies ,bet vecs gālis sāk palikt. To Marnauzu pavisam aizmirs. Būs jāiet pensje.

• -1
    Trauklupata Pirms 5 dienām, 5 stundām

Tur jau ir tā problēma baron kungs
    kad katram savs kažogs mīļāks un tuvāks
    Ko tu baronkungs gribi no tautas kalpiem,ja pašai tautai ir galīgi pie kājas kas notiek pašu zemītē,kuru mēdz dēvēt par savu zemi.
    visiem galvenais savs galds,sava hata,un par visu pārējo ir nospļauties

• -1
    yolo Pirms 6 dienām, 19 stundām

Ir jābūt smagi naivam, lai domātu, ka kaut kādas maģiskas domes vai saeimas darbinieku savstāva maiņas rezultātā notiks pārmaiņas, kas var ietekmēt dzīves kvalitāti būtiskāk nekā lietas, ko pats var darīt savā labā

• -1
    +Arājs 1488/2 Pirms 6 dienām, 19 stundām

Te jāmaina visa sistēma!
    Lai nu katrs saprot,kā grib.
    Ja izskaidrošu sīkāk,var pašam sanākt izskaidrošanās ar represīvas iestādes darboņiem...

• -2
    vau Pirms 6 dienām, 18 stundām

Es neesmu nekāds gaišreģis vai pārgudrais. Jā esmu tev daudz kur nepiekritis tomēr dzīvojam vienā pilsēta . Te varētu daudz ko izteikties .
    Neatceros kad pēdējo raganu Ventspils tirgus laukuma sadedzināja. Es nebrīnīšos ja mani 6 jūlijā svinīgi visai pilsētai klātesot pasludinās par ķeceri un lai atbrīvotu mūsu skaisto Ventspili no tautas musinātajiem svinīgi pakārs ( vasarā gružus pilsēta dedzināt ailiegts). Blakus noteikti stāvēs un tiks iemūžināti arī pilsētas runas vīri kuriem spēks rokās. Ventas balss pirmajā lappusē titulatēls garantēts. Pēc tam komentāros neesiet ļauni jo par aizgājējiem pieņemts neko sliktu neteikt (tikai labu arī ne).

• -2
    vau Pirms 6 dienām, 16 stundām

Vēl vienu reizi uzrakstīšu ,dati 2022 gads IKP uz vienu purnu.
    1. Rīga 31 štuks
    2. Valmiera 24 štuki
    3. Liepāja 17 štuki( 2023 jau 19 štuki)
    3. Rēzekne 15štuki (nedaudz uz augšu,bet vairāk par Ventspili))
    5. Ventspils !4 (fatiski tas pats kas 2023 gadā)
    6 Jēkabpils 12
    7. Daugavpils 12.
    Nepielūdzami ,bet fakts. Valmierā un Jelgavā ,ostās tankeri nepiestāj kopš ledus laikmeta beigām . R ezeknē laikam tas pats ,neko nedzirdu par ostu ,par naftas tranzita beigām. Secinājumus izdarīsim paši . Tas laikam notiks 7 jūlijā dienu pēc manas likvidācijas Ventspils tirgus laukumā . . Tākā turaties un balsojiet atbildīgi.

• -1

Nē vau tev nav taisnība tas nav teiciens bet gan vecs dzejolis

"Mīļo , Dieviņ,atver lūciņ,atdod Ulmani un cūciņ!"
    Gutenn tag ir aizgājis,jobtvai*** ir atnācis.
    Visu gaļu apēdis,Daugaviņu piedirs**.
    Tur kur bija siers un Dievs.
    Tagad staigā,velna krievs.
    Urrrāāā....

• -1
    vau Pirms 4 dienām, 22 stundām

Neapstrīdu tavu teikto ,bet reāli pielietoja tikai to pašu sākumu. Ne jau šis vienīgais tāds kurš izrauts no kādas peršas. tāpēc te es tev nerakstīšu taču visu to Dievs kungs ir mūsu stiprā pils. Dievs svētī Latviju utt. Sievietes vairs nebūs modē ,pārdos katrā alus bodē ....... beigas bija un par roģinu to sauks.

• -4

Ūja,ūja
    vau kāda dedzināšana
    iemetīs tevi pie bīstamiem atkritumiem
    un kādā vecā poligonā noraks
    un pa virsu uzlies betona karkasu,lai neizlīstu āra
    tākā jā
    nekādas dedzināšanas

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 3 dienām, 23 stundām

Trauklupat, tu iepriekšējā dzīvē bijis mācītājs, tukša muldēšāna ir tavs nekas neparko un nekas

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: