Paceļ pensijas vecumu

Pamuļķā rīkdrāniņa | 05.01.2025, 17:12:45 | 748

Varat man nosaukt kaut vienu profesiju
Kura vietā pieņems darbā cilvēku uz gadiem 63
ja darba negrib pieņemt ap 40 mit
no ka tiem cilvēkiem dzīvot
Iet zagt,laupīt???

Komentāri (12)

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš 05.01.2025, 18:36:52

Iešu laupīt tavu tukšo ledusskapi

• 0
    Indra Bērziņa 07.01.2025, 15:28:19

Ir daudz tādu profesiju. Piemēram, ārsti, skolotāji, aprūpētāji utt. Pat "blatu" nevajag!

• -2
    Pamuļķā rīkdrāniņa 07.01.2025, 17:05:18

Jā jā indra Bērziņa ur daudz un dažādu profesiju
    Bet ko darīt tiem cilvēkiem kuru nenāk no inteliģences

kuri nāk no strādnieku, zemnieku savienības
    Kurš nems cilvēku darbā???
    Ko jūs tiešām esat tik debīli kad nevarat saprast
    Ja cilvēks ir stradājis teiksim celniecība un kaut kādu iemeslu dēļ ir pazaudējis darbu,un cilvēks ir uz gadiem 50 mit
    Ko iet mācīties par ārstu,skolotāju
    um kurš to 55 gados ņems darbā???
    Jūs acīmredzot dzīvojatt uz citas planētas

• 0
    Indra Bērziņa 07.01.2025, 17:34:56

Esmu novērojusi, ka ļaudīm bez universitātes izglītības, patiešām ir problemātiski atrast darbu pilsētā vēlākos gados. Ir tā.

• -3
    Kriska 07.01.2025, 17:24:25

50 gadu - tas vēl jauns- līdz pensijai 15 gadu. Var apgūt citu profesiju - īr kursi pieaugušiem. Piemēram - metinātājs . autoservisā par krāsotāju.
    Palūdz no iepriekšējas darba vietas rekomendāciju. Nekautrējies un uz priekšu

• 0
    Kriska 07.01.2025, 17:30:39

Paskaties SS sludinājumos vajadzīgs reģipša līmētājs Talsu 5. Tālāk es neskatījos

• 0
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš 07.01.2025, 17:35:46

Kriska , par velti varēja apgūt profesiju , kad pie varas bija komunisti , tagad pie varas bijušie komunisti, komjaunieši čekisti stukači ārzemnieki ārsti un citi oficiāli zagļi valdībā dara ko grib ar tautu , un tā klusē ...

• 0
    Indra Bērziņa 07.01.2025, 17:41:38

Ja es būtu ministrs, man būtu tāāāds kauns par to, kas te notiek! Jo īpaši par Eņģeļi pār Latviju...Tauta sametās. Un, ko tad citā reizē , tauta sametīsies ceļus un bruģi lāpīs?

• 0
    Indra Bērziņa 07.01.2025, 17:55:10

A runājot par vecuma tēmu, aprūpētāji ir ļoti pieprasīti.

• -1
    vau 08.01.2025, 12:25:07

Šī ir tēma par ko es vienmer sunīšu Entspils vadoņus. Šis ir kā dadzis acīs pilsetas ēviem. Jā mums ir uzņemumi kur nepieņem ,ja līdz pensijai ir mazak par 20 gadiem.Negribu nosaukt lai neraditu negatīvismu. Ja mums ir Malmars ,bet tur ir viens ,bet. Jārēķinās ka būsi nēģeris tikai balta krāsa. Par vadītaju neizteikšos , jo pozitīva man nav ko teikt. Par tām mazām firmam grūti spriest ,nezinu. Vēl atkarīgs no profesijas. Man personīgi ir profesija kurā Ventspilī strada tikai viens cilvēs Buherā. Pats nostradāju gandrīz līdz pensijai un arī tikai tapēc ka neko nesaprotu no pultīm ,kompjiem un modernam tehnologijam,bet savienošu 18 gadsimta un krievu laiku tehnoloģiju ar mūsdienu moderno. Tas gan saistīts ar metalapstradi. Ja par šo tēmu tad var parādīt sevi tai Metināšanas rūpnīcā . Tur parasti vajag tos metināšanas šuvju pieslīpētajus. Put3ekļu būs ,plaūšām būs ko turēt. Vasara var izpausties 60mitgadīgie urbinot zālīti no bruģa. Visu dienu saulē vai lietū ,bet veselīgi.

• -1
    vau 08.01.2025, 12:38:00

Nedaudz turpināšu var nosēsties pie pilsetas Omes ,nolikt sev priekšā cepuri . Varbūt kads Omes eputats kaut ko iemetīs. To pašu var darīt pie Īvostas antors ,tur arī bagati onkuļi. To lai Ventspilī varētu kaut ko sazāģēt no tim baļķīšiem kurus sūta Vikingu pēctečiem te neviens nedomā un nedomās. Tapēc varu izteikt visdziļāko līdzjutību tiem kuri ir ap 55-60 gadiem. Noskaitīšu Tēvreizi un aizlūgšu par jums. Situaciju noteikti mainītu arī vecuma pensijas gadu palielināšana. Kadiem !0 % atkal būtu darbs no 60 gadīgiem.

• -2
    vau 08.01.2025, 12:38:00

Nedaudz turpināšu var nosēsties pie pilsetas Omes ,nolikt sev priekšā cepuri . Varbūt kads Omes eputats kaut ko iemetīs. To pašu var darīt pie Īvostas antors ,tur arī bagati onkuļi. To lai Ventspilī varētu kaut ko sazāģēt no tim baļķīšiem kurus sūta Vikingu pēctečiem te neviens nedomā un nedomās. Tapēc varu izteikt visdziļāko līdzjutību tiem kuri ir ap 55-60 gadiem. Noskaitīšu Tēvreizi un aizlūgšu par jums. Situaciju noteikti mainītu arī vecuma pensijas gadu palielināšana. Kadiem !0 % atkal būtu darbs no 60 gadīgiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: