Pārventas poliklīnika

Trauklupata | 04.12.2024, 02:08:20 | 1297

Dabūjot nosūtījumu pie Neirologa pārventā.
Un kad pieejot pie reģistratūras lidziņa lai pierakstoties rindā.
Man paziņoja kad Neirologa sogan neebūšot.
Vai neirologs būšot nākošgad neviens nezinot.
Visu cieņu pārventas administrācijai.
Jo tā ir sevi parādījusi no vissaugstākās profesionālibas,pieņemot darbā bērnu dārza līmeņa strādniekus,kuri nekko nezina.
Ne poliklīnika,bet nezinīšu pilsēta

Komentāri (21)

• 0
    Elzas tante 04.12.2024, 09:16:17

Nesaprotu par ko cepiens autoram, bet ja nav vienā vietā, meklē citur. Nesaskatu, ka būtu problēma.
    Tā ir visur, ka gada beigās ir grūti tikt, jo kvotas beigušās (to man pat Rīgā, Liepājā atbildēja), un ja nav zināms, vai būs vai nebūs pieraksts, ko tad darbiniekiem vajadzēja atbildēt? Esmu meklējusi citās vietās speciālistus, ja man vajag. Neirologs ir ārsts, pie kura vispār grūti tikt. Vasaras beigās apzvanīju vairākas pilsētas, ieskaitot Ventspils iestādes, pierakstu dabūju janvāra beigās citā pilsētā. Tā kā nedomāju, ka te ir ko pērties. Tā ir valstiska problēma, ne vienas iestādes problēma. pagaidi janvāri un tad zvani uz visām poliklīnikām un slimnīcu un jautā vai var kaut kur pieteikties. Lai izdodas!

• -2
    Trauklupata 04.12.2024, 13:01:51

Ja tev būtu veca slima māte kura cies sāpes un nevar dabūt palīdzību,un kurai ir problēmas aizziet no istabas lidz atejai
    gribētu zināt cik tad tu gudri pļūtītu

• -1
    ^^—^^ 04.12.2024, 10:07:44

Varbūt speciālists vēl nav parakstījis līgumu uz nākamo gadu, varbūt šobrīd saslimis/trauma, kur nav zināms noslēguma periods...
    Dzīvē mēs būt dažādas situācijas jebkuram no mums - visi esam cilvēki paralēli amatam.
    Tāpēc nevajag uzreiz būt tik ļundabīgam, zeme ir apaļa, ko izpūš to saņem, tāpēc der padomāt - ko gribam saņemt!

• -1
    sranskis 04.12.2024, 10:16:58

Visas pretenzijas šajā jautājumā jāadresē SIA "Kronoss" vai SIA "Veselības centram 4". Bet tā ņemot- tādas Pārventas poliklīnikas nav!

• -2
    Trauklupata 04.12.2024, 13:03:05

Ja nav Pārventas poliklīnikas
    kas tad tā ir par iestādi
    zooloģiskais dārzs???

• -1
    Trauklupata 04.12.2024, 12:59:01

Nu protams dīvaina valstiska pieeja varat pagaidīt.
    Cilvēks iet pie ārsta tad kad tas ir saslimis.
    Varbut man tagad jau pierakstīties rinda pie ķirurga, varbūt pec pieciem vai desmit gaduem vajadzēs.
    Neliekas Dīvaini???
    Ventspils jau nav nekāda Tērande vai sasmaka
    Tā ir ostas pilsēta, Reģionālā pilseta.
    Un jā,ja ārsts ir slims vai atvaļinājumā tad jābūt aizvietotājam
    Iet runa par manu māti kurai ir 75,tai nav 18 kura var mēnešiem gaidīt un varbūt aizbraukt uz Briseli pie ārsta.
    Neliekas ja cilvēks visu mūžu ir stradajis,maksajus nodokļus,ka tad kad vecs cilvēks ir saslimis un cieš sāpes tad tam ir jāsaņem medicīnas pakīdzība,uzreiz nevis pēc gada.????

Un runa par kvotām
    kvotas izdala lauksaimniecība,un zvejniekiem

labi būs 1000 kvotas uz 1000cilvekiem
    ko darīt pārējiem
    mirt nost....

Tad jau sanāk tagad tā

strādājiet
    maksājuet nodokļus

bet kad būsiet veci
    slimi
    Tad ar kāju pa dir**
    Un tālāk pisa***s ka varat
    Nav bikiņ par daudz

• -1
    Trauklupata 04.12.2024, 13:28:56

Stranski tev būs laikam taisnība???
    Pārventas poliklīnika laikam nav
    Tā ir izklaides vieta,kuru varētu sauk par zoo darzu
    un reģistratūra strādā vai nu apkopēja vai nu izbijusi kasiere kura nekko nezina.
    kura nezina kad Pārventas poliklīnika ir aizvietotājs neirologam,kurš brauc pa ceturtdienam???
    kurš nezina kad Urtāne pieņem dziedinātavā kura ir soļu attālumā..

Varbut tādu reģistratūru vajaga likvidēt
    kāda jēga no tās ja neviens nekko nezina

• -1
    Trauklupata 04.12.2024, 13:32:31

tad jau sanāk
    lai uzzinātu kad pieņem ārsts un kur
    man jāzvana neviss uz poliklīniku bet gan uz 1188

• -3
    Elzas tante 04.12.2024, 23:07:59

Aizejot pie neirologa , laikam nebūs vairs nebūs problēmas … piezvani vai aizbrauc uz pilsētas poliklīniku , kas ir pašvaldības iestàde. Tur tevi laipnāk apkalpos un noteikti pateiks kad varēsi tikt pie vajadzīgā speciālista. Lasot Jūsu komentārus, pilnīgi jūtama agresija, dusmu izgāšana, neapmierinātību par dzīvi. Un nevajag teikt ,ja būtu slikti maniem tuviniekiem, tad nepļūtītu. Jūs cienītā persona , neko nezināt. Varbūt man situācija ir smagāka. Katram sava bēda lielāka. ja maniem vecākiem ir slikti, tad meklēju pa
    Visu Latviju kur aizbraukt uz konsultāciju, izmeklējumiem kaut pa maksu, tuvākā laikā, nevis peros kā vista uz dēšanu, ieciklējoties tikai uz vienu iestādi. Un kad vajag , lūdzu specializētā transporta palīdzību. Citiem nekad nav problēmas nekur , bet citi atrod problēmas vienmēr un visur.

• 0
    celis 05.12.2024, 00:25:12

Rīgā par maksu pie neirologa var tikt jebkurā laikā.

• -1
    Trauklupata 05.12.2024, 01:05:12

vienkārši musu dārga tauta.
    ja kaut kas nepatīk noliec galvu un lien uz citu pusi,
    bet es vēlos ieviest kārtību.
    visvairāk ko es šinī dzīvē neieredzu ir bardaku, visatļautību,un nekārtību
    ja es uzskatu ja var visās citas valstīs tad tieši tāpat ir jāvar pie mums..
    kada agresija???
    es nekad neviena priekšā neesmu locījies ka niedre vējā,un nekad to nedarīšu...
    es visu mūžu esmu gājis ka tanks

• -3
    Arnis Junge 05.12.2024, 09:20:40

Tanks jau pats par sevi ir agresijas izpausme !!
    Saprotu - ja visu mūžu ieņemta tāda loma, nav viegli pāriet uz citu, bet varbūt to der pārskatīt, jo ne visu dzīvē var sasniegt ar tankiem!
    Un te nav runa par locīšanos vai galvas liekšanu, bet izvēlētiem izteiksmes līdzekļiem - spēju sarunāties argumentēti, bet ne žultaini, neņemot talkā rupjības ar zvaigznītēm...
    Un, mīļa Trauklupata, parādi man to valsti, kurā nav "bardaks, visatļautība,un nekārtība". Nedzīvosim ilūzijās vai populistu saukļos!Parunāsim, ar faktiem!

• -2
    Heinrich 05.12.2024, 05:14:07

Pilsētas poliklīnikā pieņem dr.Kupele.Vai pat pie viņas nevar pierakstīties uz pieņemšanu?

• 0
    Trauklupata 07.12.2024, 12:46:07

Daktere kupele vairāk nestrāda
    vai būs vai nebūs kā parasti neviens nezina

• -4
    Indra Bērziņa 05.12.2024, 10:26:05

Cilvēks tā ir uzbūvēts dzīvot ilūzijās un melu propagandās. Respektīvi, ja viņam nav ienaidnieki, tad viņš pats sev tos izdomā. Lai dzīve vismaz pēc seriāla vai drāmas izskatās.

• 0
    - Volaine 05.12.2024, 17:07:15

Domāju, ka autors nevietā vaino cilvēkus reģistratūrā ; viņu darbs ir pierakstīt pie ārsta un sniegt viņiem zināmu informāciju, bet ārsti sniedz izrakstus kad viņi pieņem un cik cilvēku vietas, jo īpaši pie speciālistiem.
    Bet neirologs kā tāds ir "'defecīts"' visā Ventspilī, cik zinu cilvēki meklē Jelgava, Dobele.. vai vēl kur, un ar rindas gaida...
    Un ne jau tikai šāds speciālists ir trūkums, bet daudz...

• 0
    pareizais 06.12.2024, 17:30:34

ja kādam vajag izmeklējumu-
    Rīga piedāvā;

Veselības centrs "Iļģuciems" piedāvā iespēju veikt magnētiskās rezonanses (MR) izmeklējumus arī svētdienās!
    Veselības centrs "Iļģuciems"
    Buļļu iela 9, Rīga

• -1
    Trauklupata 07.12.2024, 13:00:57

Arnis Junge
    Es strādāju Īrija.
    mana brigade stradaja divas krievu vecenes.
    Un mēs jau zinām kad kadas ir krievenes un ka tas mīl runat.
    un viena pasūtīja otru ar mātes valodas paļīdzību.
    otra aizgāja pasūdzēties kad ir pasūtīta un ka tu domā ar ko tas beidzās???
    ta kurai bija liela mute ka tas ir pie mums,un mums ir dzīves norma
    Tika atlaista no darba par necieņas izrādīšanu,aizskaršanu pret otru cilvēku.
    Piedod kad man tevi ir jāapbēdina
    Tā kā ir Latvijā,ir tikai latvijā
    Tikko pārbrauc latvijas robežu
    Tad viss beidzās
    Diemžēl
    Un Diemžēl,lielai daļai mūsu tautas ir normāli,ja tos jās,čakarē,un viss tas kas notiek apkārt.
    Bet man tas nav normāli
    Biju domājis ka tad kad mēs iestāsimies ES
    tad tā kā mes esam dzīvojuši,domājuši paliks kaut kur tālu aizmugurē
    Un Domāsim un dzīvosim ka kaimiņi Poļi, Vācieši,Angļi,Īri,Franči.
    Skatīsimies un mācīsimies,jo tas dzīves modelis ir jauns un sveš
    Bet diemžēl velkamies pa vecam slidēm kuram termiņs beidzies..

• -1
    Trauklupata 07.12.2024, 13:09:51

Un turamies pie tam sliedēm kā ērces kā dēles piesūkušās pie padomiju sliedēm
    kāpēc visiem jalien pakaļā
    Kadreiz Maskavai
    Tagad Briselei
    Kāpēc latvietis nevar uzsist kulaku galda,un pateikt nē mes ta nedarīsim musu valstij nav rentabli,domājiet citu variantu...
    Junges kungs
    jums un jums līdzīgie laikam patīk ja jūs jāj,ja jūs čakarē,un patīk kad ir Darba devēja visatļautība...
    Mēs iestājamies ES lai tās regulas regulētu kārtību pret darba devēju vissatļautību.
    Bet pie mums katrā darba vietā ir valsts valstī.....
    Nekkoo nevar mainīt
    Nevar vai negrib
    Es esmu daudzreiz dzirdējis
    nu ko nu es,
    ko mēs varam
    nu ta jau nevar,viņam nepatiks
    Ir jāsaprot un jāpielāgojas
    kad jūs sāksiet dzīvot
    90 tajis bija atmoda
    a kas tagad ir
    aizgāja atkal gulēt
    ko nu dara snauž pagaldē

• 0
    pareizais 07.12.2024, 13:29:20

Trauklupata -kāda jēga šai sarunai??
    Te pavisam cita tēma, tā vien liekas, ka tikai skaļi gribat savu domāšanu paust-vai nav ar ko parunāt, bet kāpēc visu savu sūdu kaudzi te nest?
    Te runājam par ārstu pieeju , medicīnas jautājumā...

• 0
    Trauklupata 07.12.2024, 15:19:46

Jā mēs runājam par ārstiem
    mēs visi saprotam kad nav ārstu,to mēs saprotam
    kāpēc to nav
    kāpēc viņi iet prom
    tiešām esat tik stulbi kad nesaprot
    kad neviens normāli izglītošs cilvēks nestrādās IDEJAS VĀRDĀ

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: