Jautājums,sabiedrībai,policijai???
Visu laiku tiek ķerti jaunieši kuri ar saviem BMW.
Driftē pilsētas ielās.
Ja apdraudot pilsētas iedzīvotāju drošību....
Kur to drīkst darīt???
Kur tie drīkst ar to nodarboties???
Kāpēc bagātajā Ventspilī nav uztaisīta tāda vieta,kur tādi driftētāji varētu izzārdīties pēc sirds patikas.
Tie kuriem tas neinteresē tur nebrauks..
Kā tad ir labāk
Laukumi
Vai drifts pa pilsētu

Komentāri (31)
Pareizi Sranski , Kriska komjaunatne fleitē ....
Gaļas veikalā Leņina ielā vai Pārventas universālveikalā- es tur biežāk gāju. Pēc izskata bija līdzīga Krakovas desai
Tikai nevajag liet! Pārventas (Ostas) universālveikals bija bija pavisam cita apgāde, nekāda sakara ar pilsētu! Ja zirgu gala kādās desās arī bija, tad nenozīmīgā daudzumā. Lai gan ir teiciens, ka tautai nav jāredz kā taisa politiku un desas!
Krista , kurā veikalā bija zirgu desa Ventspilī , diametrs , apkārtmērs , varbūt kāds Kazahstānas diplomāts CCCP laikos tevi ar desu pacienāja ...
STOP komunistus redzu , tevi ,un Ventspils Domē , valdībā , un visur ir bijušie čekisti āmen...
1980 gados pie mums veikalos arī bija zirgu desa
Tārps , esmu armijā zirgu desu ēdis , ko uzcienāja Kazahstānas džeks , bet neesi bijis CA , tāpēc esi jādriftējis savu putras katlu ...
Karlovica kungs varēs ar zirgu driftēt
Bet problēma zirgi aizlaisti desas
Tāpēc jādriftē ar mēli pa forumu
Man patīk skatīties - bieži skatos Biķernieku sacīkstes TV.
ayk Tārps un Kriska neko nesaprot , tikai rakstīt ,kā komunisti no tribīnes vāvuļoja ...
Toties mērkaķis domā pareizi
Tu vispār kaut saproti,vai kaut ko vispār jēdz
Tu laikam nesaproti kad jādzīvo pēc 21 gs attīstības neviss pēc 17 gs.
Ko brauc ar riteni,piļī ar kājām
Kondrāt, tev ir kaut kāda apsēstība ar komunistiem, laikam kāds no viņiem tevi jaunībā uzvilka uz desas, tāpēc arī redzi viņus visur.
Kāpēc tad Ventspils nevar tādu poligonu ierīkot? Kaut pie Dienvidu mola? Par to iet runa. Šo jūsu skaidrojumu ne pirmo reizi redzam .
Kāpēc Jūs abi ar Tārpu neizstrādājat konkrētu projektu un nedodaties uz domi, ja reiz Jums tāds pasākums ir tik ļoti nepieciešams?
Manuprāt neviens no Jums negribēs uzņemties atbildību, kur nu vēl brīvprātīgi dežurēt pie tāda poligona vēlās vakara un nakts stundās.