Sniega tīrīšana
Kāpēc ziemas laikā
Pilsētas teritorijā nav pienācīgi notīrītas braucamās daļas???
Tam visām ir jābūt nograustām notīrītām,jābūt plikām,tīrām.
Neviss divas iebrauktas pēdas katrā virzienā...kas tie par murgiem???
Ko visas mašīnas kuras kopj pilsētu ir sagriestas lūžņos???

Komentāri (22)
Tārps Ļeņin , kur sniegs , kāpēc nav sniegs ...jampampiņš no Zilupes ieracies bunkurā .
Man te bija visādas jestras idejas par apvidniekiem ar Bucher sniega lapstām Vizium autostāvvietā :
https://www.ventasbalss.lv/forums/pilseta/6209
https://www.youtube.com/shorts/LEhToGNOZ3c
Un vēl kas jefiņ miglā
Es nebraucu ar vecu pussagrabējušu žiguli kuram ir pofiga par kadu ceļu braukt un kura stūrī pūt.
Es parvietojus ar samēra lepnu auto un nevēlis auto laust
Esmu no tiem nedaudzajiem kurš uzkata kad auto ir jāskone un jāmīl neviss trulibjāplēš kopā un pēc tam meklēs vainīgis...biju domājis kad mūsu tauta laikam ejot būs kļuvusi gudrāka attīstītāka
Bet kā bija aitu bars tā tads arī ir palicis.
Laikam attīstības pakāpe ir tāda kad vairāk tālāk nav spējīga attīstīties
Un vēl kas jefiņ miglā
Izlien no savas miglas un pablenz uz ielām
Bet pirms sāc blenst iztīri acis no miglas,lai pareizi sak rādīt
Jo savadak neredzēsi īstenību
Klausies jefin miglā
Atnac uz pārventu un pastaiga un pablenz uz privāto maju rajonu kur atrodas mini rimi.
Nu protams sniegs jau nav līdz pautiem,izbrist jau var,un kaut kā izbraukt jau arī var
Bet mums jau ir bļin arārā normāli kad netīra ielas privāto maju rajonos,ara taču ziema un visādi sprago*** ir jāsaprot kuri nepilda savus pienākumus
Nevis tarpa,bet miglas kungd,pārrakstījos
Norādi, kur tev tik lielas problēmas ar pārvietošanos Ventspilī, kur ir netīrīts. Ja teiksi visur, tad tu esi blēdis un nelga... Konkrēti mini, kura vieta ir palaista garām, nenotīrīta ar bildi kā pierādījumu, ka tu te nemal tukšus salmus.
A tu tārpa kungd vari brist kaut vai pa sūdu grāvi un priecīgi dziedāt
Sūdos neviens nav nosities un neviens sūdos nav noslīcis
Un vari brist ar smaidu uz lūpām.
Sūds kad jābrien pa sūdu grāvi,bet toties dzimtenē.
Es vēlos dzīvot dzimtenē bet iet pa noasfaltetu sakoptu ceļu,neviss brist pa sūdu grāvjiem
Bet ja nopietni, tad Ventspilī vēl nekur nav manījis vietu, kur būtu nepieciešama tīrīšana. Viss ir izbraucams!
Es nedzīvoju pec padomju laika principiem
Bet dzīvoju pēc Eiropas principiem
Ja visa Eiropā ielas tiek koptas
Tad ta būs arī šeit.
Nebūs???
Sacelšu visu kajas un būs
nesaprotu par ko jūs te sūdzaties. Es kad lidoju ar savu žiguli, tad nekādi šķēršļi man netraucē lidot. Sniegs man tieši palīdz izstūrēt! Tie žiguļi jau baigie sūdi... Tā kā problēmas ir jūsu galvās! Iesaku sūdzēties par lietām kur tiešām ir problēmas...
Jautājumus Kristiānai: kur tagad domes cilvēkiem māca šādi atbildēt iedzīvotājiem "Bet var jau tupi pieņemt"? Kaut kā nesmuki. Atņems Tev tiesības komentēt un iedos nākamajai. Esi uzmanīga!