Kijeva cenas dzīvoklim
Ukraina , galvaspilsētā Kijevā, trīsistabu dzīvoklis centrā , komunālie rēķini, īre. ūdens ,elektrība, vasarā ap 50 euro, ziemā plus apkure ap 80 euro, valstī ir karš , bet kas ir Latvijā ...
Vējš 3.09 m/s
Ukraina , galvaspilsētā Kijevā, trīsistabu dzīvoklis centrā , komunālie rēķini, īre. ūdens ,elektrība, vasarā ap 50 euro, ziemā plus apkure ap 80 euro, valstī ir karš , bet kas ir Latvijā ...
Komentāri (21)
Bardo , man nekas nav pret Tārpu , jo viņš nav vainīgs par savu bērnību un sadzīviskām problēmām...kas ir bijušas sociālisma būvēšana laikā LPSR un tagad kapitālisma būvēšanā brīvā Latvijā...
Konrada un Tārpa kungi, pietiks jums te mocīties. Norunājiet laiku un vietu ,kur dūrītes pavicināt.
Bardo kungs
Man nekas nav pretī pret karloviča kungu
Es vienkārši neciešu neieredzu fanātiski neieredzu
Idiotus,debīliķus ,bremzes,stulbeņus utt
Tārpam fantāzija palikusi Zilupes mežos, slims prāta un miesā
Tārps futbolists , spēris un trenējies ar mīzeļu spaini ..
Tu jau arī esi tas mīzeļu spainis karlovič
Vienu interviju redzēju, dāma īr vīlusies par to un brauc atpakaļ . stāv pie robežās
Tas labi , ka tā. Tie 30 000 redz kā īr dzīvot Eiropā
Tārps ar puķēm pavadīs un iedosi kaut ko Ukrainas karavīriem...
Puķes tu neesi pelnījis
Ja nu vienīgi kā dunduram smilgu pēcpusē un pēc tam ar lielu kājas spērienu palaist Kijevas virzienā
Ka būs karloviča kungs,kad brauksi
Tārps . tu esi degradējies jampampiņš, nekas tev nav svēts tumsonim , neko tu nesaproti un nezini , jo prāts ka vecam gailim , kas lec virsū ne tikai vistām , bet suņiem , kaķiem un slotai pie sienas
Kā tad ir vecais mērkaķis brauks uz Kijevu
Komunālie lēti
Var aizbraukt uz Buču,varbūt dabūsi jaunu dzīvokli par velti