Krievijas okupanti Ukrainā
No Ukrainas pilsētas Hersona , okupanti uz Krieviju izveda Grigorija Patjomkina pieminekli , un arī izraka viņa mirstīgās atliekas ...
Vējš 0 m/s
No Ukrainas pilsētas Hersona , okupanti uz Krieviju izveda Grigorija Patjomkina pieminekli , un arī izraka viņa mirstīgās atliekas ...
Komentāri (36)
Pareizi Harmonija! Krievenes emirātos sen jau ir ! Lai viņas krāso lūpas ar bieti, un gaida ķīniešus ciemos ! Kam piederēja Vladivostoka , Amūra .......kādreiz , nesenā pagātnē?
Ukraina vienalga būs vinnētāja,jo Visi palīdz Ukrainai - krievijai neviens . Nogalinās krievu vīriešus - sievietes varēs meklēt sev citus vīrus- emiratos
Ukraina vienalga būs vinnētāja,jo Visi palīdz Ukrainai - krievijai neviens . Nogalinās krievu vīriešus - sievietes varēs meklēt sev citus vīrus- emiratos
Bez ilūzijām : pie Bahmutas viņiem jau ir sīva smaka, sūtiet akvalangus sanitārajam dienestam un hloru ko kaisīt ap tranšejām.
QUO VADIS, INFEKCIA
(куда прёшь, зараза)
https://kavkazcenter.com/russ/content/2022/11/14/121138/general-ben-khodzhes-prognoziruet-chto-proval-v-ukraine-mozhet-privesti-k-raspadu-rossii.shtml
Drīz krievu okupanti būs Ukrainā nogalinājuši vairāk cilvēkus nekā Covid visā Eiropā paspēja...
Пьёте Да!!!И пьёте И Пьёте_)Думаете Россия кончилась
https://www.youtube.com/watch?v=n0xQPJsQxpM
Kriska ! Nu tad vālē prom uz Krieviju , it sevišķi uz Krasnojarsku , kur vispār visi kurina malku un ogles , bet 60% iedzīvotāji Krievijā ir tualetē ārā sētā, dirka, oficiāla Krievijas statistika ! Neskaiti lielās pilsētas , bet 30km aiz pilsētas robežas ! Tur vēl trakāk , nekā mums 40gadus atpakaļ , kad es pīpēju Marlboro, un man uz armiju čoms atsūtīja Sony kaseti ar mūziku ! Neviens karavīrs , vai oficieris tādu brīnumu 1986. gadā nebija redzējis!
Kondrād, cik gadu atpakaļ tas bija - 30 -40? Ventspilī tajā laikā arī ārprāts bija- pa Pils ielu izbraukt nevarēja, Inženieru ielā - smilts un putekli - nebija izbraucamā. 2000. gadā biju Stavropola apgabalā Kurskas rajonā - visos ciematos katrā mājā gāze, ūnensvads, visur asfaltēti ceļi, autobusi uz centru brauc ik pa 1,5 -2 stundām
Kriska ! Biju CCCP , armijā , 1985 Voroņežā, pēc učebkas , Maskavas apgabalā Šeremetjeva, biju kranovšiks , krāna kabīne 13 stāvu augstumā , redzēju no krāna kabīnes , Ostankinas TV torni , tas bija Himki ! Piedalījos oficiālā zagšanā , krāns tika pagriezts uz bērdārza pusi , un ielādēju mašīnā parletu, tualetes podus , vannas , redzēju ēdnīcas , ārprāts ! Ventspilī Rīts bija labāks ! Esmu redzējis , to pusi , ko nerādīja tūristiem , es nesapratu , kad tur karš beidzies ? Tu , man neraksti pasakas , jo es tur dzīvoju ....
Kondrād, vai esi bijis Krievijā? Ne Maskavā vai Piterī , kur ved tūristus. Bet vienkārši nelielās pilsētās, kur parasti cilvēki dzīvo? Es redzēju Hanti-Mansijkas pilsētas fotoalbumu. Nav nevienas tipveida dzīvojamās mājās. Visas 5 - 9 stāvu mājās individuālas. Smuka jauna pilsēta.