Cik ilgi?
Valdība izsludinās ārkārtējo situāciju valstī uz trim mēnešiem! :(
Cik ilgi Jūs ļausiet sev "ķēzīt" uz galvas? :(
Vējš 7.2 m/s
Valdība izsludinās ārkārtējo situāciju valstī uz trim mēnešiem! :(
Cik ilgi Jūs ļausiet sev "ķēzīt" uz galvas? :(
Komentāri (26)
"Visas pasaules nozares medicīnas speciālisti". Skaļi teikts. Patiesībā šī ir tikai daļa - RIETUMU MEDICĪNAS nozare!
Jā, es par sevi un savu ķermeni zinu vairāk kā visas pasaules medicīnas nozares speciālisti un narkodīleri! Un tikai man pašam sāpēs, tikai es pats dzīvošu vai miršū agrāk vai vēlāk. Un visas pasaules midicīnas speciālistiem nospļauties uz katru cilvēku arī TEVI.
tik ilgi būs šis bardaks-kamēr nenomainīs pilnībā visu valsts valdību-
vai tad vēl nav saprotams-nākamgad vēlēšanas-pensionāriem jau apgrauztu kaulu pameta-20.euro vērtībā-tai pašā laikā-valstī iztikas minims vienam cilvēkam mēnesī sassniedzis 800.euro līmeni-uz kādu skandināvijas līmeni cerēt-ne uzkādu -un vēl ilgi -pazemīgi vairums Latviešu tautas -tiks dzīti izmisumā-kā savu laik-uz sibīrijas moku mežiem.
tie kas pie varas-domā -kā sev labu vecuma pensiju nopelnīt-un pa pašreizejiem pensionāriem un invalīdiem-kā arī daudzbērnu ģimenēm-lai izdzīvotu -jādzīvo uz bada sliekšņa-lūk tāds ir pašreizejais Latvijas ceļš!
Domājiet loģiski! :) Potes, ja būtu TIK LABAS, tad nebūtu tās jāinjicē tik daudz! :D Un vakcinētie tāpat slimo, tāpat ir ierobežojumi un tāpat pārnēsā vīrusu! :D Baigā jēga! :(
Genocids pret tautu, nu kur shitadu stulbumu var izdomat. Nja, pratin nac majas
Piekrītu par visiem 100%.
Nav ko šūmēties. Pēc 11.10. saslimstības līkne vertikāli kritīs lejā. Un vispār, domāju, ka visi vakcinētie ir viltojuši sertifikātus, lai varētu tikt kafejnīcā vai kur citur. Ja jau tā nemirstības pote tik laba, tad kāpēc vēl jābliež iekšā trešā, un esmu pārliecināts, ka būs vēl 4,5,6,7,8,9,utt.
@Alberts Koks Viegli. Kur tiekamies? :) Gribu redzēt kā to izdarīsi. :)
Tādus fašistus kā alberts koks vienkārši pielikt pie sienas!
Tieši tā, pienāks laiks, un visus, kas vainīgi pie kovidafēras, sodīs tautas tribunāls kā sevišķi bīstamus noziedzniekus!
NESPĻAUJ AKĀ! PAŠAM VIEN BŪS JĀDZER!