vot uz šito lai atbild šefs no cietuma. šam liela pieredze.
+4
-3
Pamuļķis21.06.2021, 19:54:28
Tad kāpēc visi dzīvo kā kaut kādi mūlāpi,veci ēzeļi,un visam vienmēr piekrīt?
+7
-2
tiešām suns25.06.2021, 16:25:14
brīvība ir tikai ne visiem.to es par šefu.
+3
-3
Kriska25.06.2021, 21:26:38
Autor, ko uzskati par brīvību?
+8
-2
tiešām suns26.06.2021, 01:52:34
pirmkārt- varbūt dzīvot godīgi lai vecumdienās nav jāpiedzīvo tāds kauns un jāsēž cietumā?
+3
0
Pamuļķis27.06.2021, 10:28:20
Brīvību es domāju,ka neizdomā visu laiku kaut kādas stulbības,lai visu laiku varētu tautai pievilt skrūves Ierobežot,iegrožot,ko drīkst runāt ko nedrīkst,ko drīkst darīt ko nedrīkst Daudz ņerkstēsi,skaties dzīves Ventspilī nebūs Tas jau sāk ost pēc 90 to gadu stila,tad arī bija brīvība,tevi aizveda uz mežu un tu tur pazudi
+4
-2
tiešām suns27.06.2021, 12:04:34
tad ir viena laba izeja -mainām ventspils sapujušo pašvaldību. tie nu savu darba mūžu ir nodzīvojuši.un dara tā, ka vēl noķer par nelikumībām.
+4
-1
Katram savs27.06.2021, 16:46:59
Vispirmām kārtām-lai pensionāri izbauda statusu un sēž- cits mājās,cits ķurķī,lai nejaucas pilsētas pārvaldīšanā.
+3
0
Ēriks Leimanis27.06.2021, 19:10:01
Vari būt brīvs, kā nēģeris Āfrikā, nevienu jau netur.
+2
-1
Sandra Harmonija28.06.2021, 01:27:51
a man liekas,ka Brīvība ir! viss atkarīgs,kur paši dzīvojam -Dzīvoklī, mājā , pilī, cietumā . Vai paši protam izjust brīvību . cik paši esam brīvi kaut vai izjūtās.
+1
-3
tiešām suns28.06.2021, 11:56:15
-nu ja- cietums ir īstā vieta lai izjustu brīvību.
+2
0
Cibiņš28.06.2021, 14:53:20
Ar Brīvību tā paknapāk, Līdz tā pie visiem tiek. Priekš dažiem liekas diezgan. Bet visiem nepietiek. (Čikāgas piecīši)
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (13)
Vai tad to ik uz soļa nevar redzēt, ka NAV?
vot uz šito lai atbild šefs no cietuma. šam liela pieredze.
Tad kāpēc visi dzīvo kā kaut kādi mūlāpi,veci ēzeļi,un visam vienmēr piekrīt?
brīvība ir tikai ne visiem.to es par šefu.
Autor, ko uzskati par brīvību?
pirmkārt- varbūt dzīvot godīgi lai vecumdienās nav jāpiedzīvo tāds kauns un jāsēž cietumā?
Brīvību es domāju,ka neizdomā visu laiku kaut kādas stulbības,lai visu laiku varētu tautai pievilt skrūves
Ierobežot,iegrožot,ko drīkst runāt ko nedrīkst,ko drīkst darīt ko nedrīkst
Daudz ņerkstēsi,skaties dzīves Ventspilī nebūs
Tas jau sāk ost pēc 90 to gadu stila,tad arī bija brīvība,tevi aizveda uz mežu un tu tur pazudi
tad ir viena laba izeja -mainām ventspils sapujušo pašvaldību. tie nu savu darba mūžu ir nodzīvojuši.un dara tā, ka vēl noķer par nelikumībām.
Vispirmām kārtām-lai pensionāri izbauda statusu un sēž- cits mājās,cits ķurķī,lai nejaucas pilsētas pārvaldīšanā.
Vari būt brīvs, kā nēģeris Āfrikā, nevienu jau netur.
a man liekas,ka Brīvība ir! viss atkarīgs,kur paši dzīvojam -Dzīvoklī, mājā , pilī, cietumā . Vai paši protam izjust brīvību . cik paši esam brīvi kaut vai izjūtās.
-nu ja- cietums ir īstā vieta lai izjustu brīvību.
Ar Brīvību tā paknapāk, Līdz tā pie visiem tiek. Priekš dažiem liekas diezgan. Bet visiem nepietiek. (Čikāgas piecīši)