Kāda stāsts
Padalos ar reālu stāstu par sievieti no Ventspils, kura nomira pēc potes 2. devas saņemšanas (varu droši apgalvot, ka šis stāsts ir patiess un tas ir pierādāms).
Tā kā sievietei uzrādījās pozitīvs Covid-tests, tad viņas nāve tiks pieskaitīta Covid statistikai un Latvijā joprojām netiks reģistrēts neviens nāves gadījums saistībā ar vakcīnām!
Es personīgi pazīstu vairākus cilvēkus, kuriem ir bijušas komplikācijas pēc potes un visiem uzrādīja pozitīvu testu, lai gan pirms potes saņemšanas tests bija negatīvs. Ir lieli meli, ir mazi meli un ir statistika. Ar to tiek manipulēts visos iespējamos veidos, vai tiešām tam nav laiks pielikt punktu?
Es nevienam nevēlos ne ieteikt, ne neieteikt vakcinēties, tā ir katra paša izvēle, un katram ir savi iemesli. Taču ārstiem vajadzētu būt tiem, kuri spēj objektīvi izvērtēt cilvēka veselības stāvokli. Ir cilvēki, kuriem vakcinēties ir bīstami,

Komentāri (16)
Lūdzu, slimnīcas un mediķu komentāru?!
Nu , lūk , cilvēki mīļie, vēl jau rezultāti tikai būs. Nevar vakcinēt katru , pat ja pats viņš vai viņa to vēlas , jo katram ir savas organisma īpatnības, būtu nepieciešamas kārtīgas pārbaudes , analīzes un tikai tad var potēt. Ja mēs noķeram vīrusu dabīgā ceļā , tad tas ir pavisam kas cits , un ,ja mūsu organisms tiek galā ar vīrusu, tad dabīgi arī tiekam pie imunitātes . Vai tiešām tik grūti saprast ?Veselību visiem !!!
Jūs droši vakcinējaties un lieciet savu veselību kā uz totalizatora! :) Būs okey vai nebūs! :)
Zinu šo gadījumu. Tika brutāli nošpricēta sieviete. Kovidu slakteri vienkārši pierakstīja statistikai, lai atbrīvotu sevi no atbildības. Šādas vakcīnas vispār nedrīkst būt apritē. Sazin cik tūkstošiem ir vēl šādi nomaskētu gadījumu ?
Vienkārši uzdod sev jautājumu. Vai zini uz ko paraksties?
Izturību Kristīnes tuvākajiem, bērniem, vīram, sevišķi jau abām manām mazajām māsīcām, kuras šobrīd diez vai saprot un spēj pieņemt realitāti, viņām un lielajai māsai diemžēl mamma vairs nebūs. Vieglas smiltis Kristīnei! "
Inese Elizabete Johansena
Nevēlos ar šo savākt milzu “šāres” vai n-tos īkšķīšus vai raudulīgos emoji. Tā pat nevajag censties kādam pierādīt komentāros, cik mums slikta valdība, kas par to klusē, man nevajag arī vakcīnu aizstāvju viedokli. Un nevajag kopēt iekšā ārzemju pētījumus par vai pret vakcīnām. Es par šo aprunājos ar tuviniekiem, viņi man ļāva ar šo dalīties. Un visi kas šajā ir iesaistīti no man tuvajiem, var apstiprināt šī stāsta īstenību. Tāpēc pieņemiet šo kā informāciju, ar ko saskaramies un ar ko var nākties saskarties katram no mums. Šo varbūt jums neteiks TV vai kur citur. Par šo tēmu mums visiem vajag vairāk informācijas, tas nu gan ir skaidrs. Un nenosodām vakcinētos vai nevakcinētos, esam saprotoši, mācāmies uz situācijām paskatīties no visām šķautnēm. Taisnību visiem gribas zināt, bet ne katram ir taisnība. Vēlu visiem labu veselību un izturību šajā laikā!
Taču kādam tas beidzas letāli.. Manu prāt slimnīcām un SPKC, būtu jāuzskaita arī šādi gadījumi. Kaut vai tādi ir reizi mēnesī, redzot to, ka šad un tad šādas ziņas paspīd un pašam ar to saskaroties redzu, ka šādi gadījumi ir. Saprotu, ka arī covid nav līdz galam izpētīts un varbūt mūsu gadījums ir 1:10000, ka tā var būt. Bet arī katrs no mums var būt šis viens gadījums!?! Paldies, ja izlasīji līdz galam, saudzējam sevi un izvērtējam vakcīnas nepieciešamību.
neatgriezīsies. Zinu, ka pēc šī raksta nemainīsies fakts, ka Kristīnes vairs nav. Tāds ir mūsu ģimenes traģiskais Covid stāsts. Tie kas zina un pazīst mani zina, ka man nav laika ne šārēt viltus ziņas, ne sekot covidistiem vai anti-covidistiem. Ticu, ka kopā mums izdosies tikt vaļā no šī vīrusa. Katram pašam ir jāizvēlas vakcinēties vai nē un ārstiem būtu jāizvērtē katra vakcinēties gribētāja veselības stāvoklis pirms vakcīnas. Jo arī es pazīstu cilvēkus, kas ir vakcinējušies un dzīvo mierīgi, pat nav komplikāciju, kādam ir bijušas spēcīgas galvas sāpes, kāds vispār nekādas izmaiņas nejūt
Un, ka šobrīd neesot informācijas vai ir bijuši gadījumi, kad cilvēki vakcinējas, bet vienalga nomirst ar diagnozi – covid pozitīvs." Arī es pāris dienas atpakaļ vēl domāju un vēl domātu, ka tā arī varētu būt viltus ziņa. Bet, kad nākas pašiem ar to saskarties, tad domas mainās. Jo papildus sāp tas, ka SPKC dod sabiedrībai info, ka tādi gadījumi nav, kuros būtu miris vakcinēts cilvēks. Taču lūk reāls gadījums. Ģimenei un tuviniekiem šis ir sāpīgs zaudējums, taču sabiedrībā Kristīne būs tikai viens papildus cilvēciņš, ko ielikt statistikā “covid nāves gadījumu skaits diennaktī”. Un neviens nezinās, ka viņa mira ar covid pozitīvu analīzi, būdama vakcinējusies pret šo vīrusu. Tā kā visiem, kas vēlas “atgriezties normālajā dzīvē” ir ko aizdomāties, tā pat kā tiem, kas netic covid esamībai. Galu galā, kas aizgājis vairs atpakaļ