Baronkungs
Inai Fominai

Cik jums ir gadu,un kāda ir jūsu dzīves pieredze?
Vai tad jūs tiešām tik akli ticat it visam ko raksta avīzēs,ko rāda TV,ko raksta internetā?Jūs tiešām liekot roku uz sirds varat 100 procentāli teikt ka viss ko tur saka,raksta,ka tieši tā tas arī ir.??Vai tad Jūs tiešām nespējat saprast ka mēdiji,tā ir nauda liela nauda.Un kur figurē nauda,tur figurē ka tas ir kādam izdevīgi.
Jūs potējāties?Nu ok.Nododot savu dzīvību veselību mediķu rokās? Nu ok.Mediķi arī ir cilvēki,kuri var kļūdīties.Un es varbūt nevēlos ar savu dzīvību spēlēt loteriju(vai krievu ruleti).

Ne jau visi cilvēki vēlas būt marionetes citu augstāk stāvošu cilvēku rokās.

Runājos par vakcīnām,es nenoliedzu,jā bez tām nevar.

Kad izdomāja covid vakcīnām? 2gadu,5gadu atpakaļ?
Jūs inas kundze tiešām nesaprotat,ka vakcīnas ir apmēram 5gadi jātestē,un ne jau uz cilvēkiem,bet uz dzīvn.
Neviss kā iet patreiz,ai tur 10, miruši,tur20miruši.

Atcerieties,no pārbd.vakc.nav jāmirst nevienam.

Comments
25
Views
1041
31.05.2021, 00:00
Komentāri (25)
Rādīt vispirms:
C.L.
28.05.2021, 15:03:22
C.L.
28.05.2021, 15:03:22

https://healthimpactnews.com/2021/whistleblower-8-of-31-residents-dead-in-german-nursing-home-after-they-were-forcibly-injected-with-pfizer-experimental-mrna-covid-shots-against-their-will/

Šitā Vācijā slepkavo vecīšus ar demenci - gluži kā Ādolfa Hitlera laikos.:(

5
Ziņot redaktoram
C.L.
28.05.2021, 14:07:55
C.L.
28.05.2021, 14:07:55

Un arī mūs, bez potes neapskaužu. Par vakcīnēto vainām mēģinās 'blamēt' mūs visos nāves grēkos:)
Bet tomēr kliķes spiediens ir kaut kas no ārpuses, kaut kā tiksim galā,
bet potētiem iespējamā problēma ir iekšā, no tās vairs nekur neizmuks...

5
Ziņot redaktoram
C.L.
28.05.2021, 14:02:10
C.L.
28.05.2021, 14:02:10

Un tad, rudenī, neapskaužu vakcinētos
Viena lieta ir reklāmas stāstiņi,
lai piedabūtu pie potes, vārdi panes visu,
bet tad būs skaudrā realitāte...

4
Ziņot redaktoram
A.n.i.t.a
28.05.2021, 12:03:21
A.n.i.t.a
28.05.2021, 12:03:21

Ko tagad darīs, saslimstības līmenis krītas , bet tas nav vakcinācijas nopelns, jo vēl pat puse nav to izdarījusi, ir gan taisnība tiem ,ka nāks vasara un vīruss pazudīs, gluži tāpat kā katru gadu gripas vīrusi . Nāks rudens un sāksies viss no gala un varēs vaimanāt un potēties pa otram lāgam , precīzi tāpat kā pret mums pierasto gripu . lai veicas!!!!!

3
Ziņot redaktoram
C.L.
28.05.2021, 11:10:28
C.L.
28.05.2021, 11:10:28

Tāpat es zinu cilvēku kurš braucot mājās no ārzemēm,telefoniski piesakās uz covid testu.Cilvēks vel nav atbraucis mājās,vēl nav nodevis testu,bet viņam atnāk sms,Jūsu tests ir pozitīvs.
-----
Arī zinu līdzīgus gadījumus. Paziņu ģimenes loceklim.
Tāpat zinu par piedāvājumiem tuviniekiem ierakstīt par kovidnāvēm savus aizgājējus.
Es būtu ierakstījis mobilā un gājis uz policiju, jo pēc tam visi ir gudri,
bet cilvēki ir tik dīvainam piedāvājumam pilnīgi nesagatavoti lai kaut kā reaģētu. Tie taču ir meli un pilnīga nekaunība. Znač viņiem par to maksā.
No "svētajiem" mediķiem - šī kasta jau ir tā saslavēta, ka citādi šos nevar nosaukt. Labi, lielākā daļa no viņiem ir godīgi cilvēki, bet ko viņu uzraugi nepieskata mazāko daļu negodīgo?
Un ko viņi ieraksta vientuļiem aizgājējiem, var tikai minēt?

2
Ziņot redaktoram
C.L.
28.05.2021, 11:03:11
C.L.
28.05.2021, 11:03:11

Tie divi tūkstoši 'ar' ( ar visiem pierakstījumiem) IR
pilnīgi nenozīmīgs skaitlis uz 2.miljoniem Latvijas iedzīvotāju.

Tāpēc domājoši cilvēki vaicā -
kādu 'bleķi' mums grib iesmērēt par baiso pandēmiju, pret kuru varot glābt tikai tā eksperimentāla pote?

2
Ziņot redaktoram
C.L.
28.05.2021, 11:02:12
C.L.
28.05.2021, 11:02:12

Vai Jus esiet skatijies TV tiesraides no hospitaliem, kuros arsteja covid-19 slimniekus ?Vai Jus esiet skatijies intervijas ar izarstetajiem, intervijas ar miruso tuviniekiem ?Vai Jus ziniet kadu covid-19 slimnieku, miruso

----
Tur jau tā lieta - izslēdz TV uzvedumus un pandēmija pazūd.
Paliek k gripas uzliesmojums, jā, ar saviem letāliem iznākumiem,
bet nekas briesmīgs salīdzinājumā ar citām kaitēm.
Kad pēdējo reizi ir intervēti, piemēram, vēža slimnieki, viņu tuvinieki, reportāžas no hospisiem?

Un vēl viena būtiska lieta -
KĀPĒC kovidstatistika nav noslēgta ar pagājušo gadu un šogad iesākta jauna statistika?
Visām citām kaitēm statistika iet par gadu.
Tā kopā skaitot ( kopā ar pierakstījumiem) no jebkā var izspiest bezgalīgas skaitļu virknes,
ar ko baidīt uzticīgos TV uzvedumu skatītājus.
Un kur dati par nomirušiem 'ar' un 'no', kā pagājušajā gadā?

5
Ziņot redaktoram
Baronkungs
28.05.2021, 10:57:31
Baronkungs
28.05.2021, 10:57:31

Es arī visu laiku,sākumā ticēju covidam līdz brīdim,kamēr redzēju internetā roļiku kur karavīri nes zārkus un krauj mašīnās,lai vestu apglabāt.Bet viens karavīrs netīšām paklupa,zārks izkrita,un tas bija tukš.Tātad teātris.Roļiks uzreiz pazuda,un tika rakstīts ka tā visa esot dezininformācija.Bet man ar to pietika,lai sāktu aizdomāties,un domāt visam cītīgi domāt līdzi.Domāt ko izlasa,ko redz TV
Zinu gadījumus,ka cilvēks nomirst no auto avārijas,bet ieraksta ka no covid.
Tāpat es zinu cilvēku kurš braucot mājās no ārzemēm,telefoniski piesakās uz covid testu.Cilvēks vel nav atbraucis mājās,vēl nav nodevis testu,bet viņam atnāk sms,Jūsu tests ir pozitīvs.Kā?Mistika,nu jā ārsti taču gudrāki,tie vairāk zina,kā vajaga darīt,vai ne?

6
Ziņot redaktoram
sranskis
28.05.2021, 11:20:22
S
sranskis
28.05.2021, 11:20:22

Pavisam nesen bija atrodami inscinēti līķu maisi no Indijas un Brazījijas. Indiešu "līķis" patvarīgi grozījās un rāva vaļā maisu, bet otrs izmeta neizsmēķēto cigareti!

4
Ziņot redaktoram
C.L.
28.05.2021, 10:33:59
C.L.
28.05.2021, 10:33:59

Tie paši Perevežčikovs ar Dumpi izrunājas kā pilnīgi luņi,
programmējot un manipulējot ar sabiedrību politiķu interesēs,
viņi sen pazaudējuši jebkādas tiesības saukties par ārstiem.
Visas tās Stradiņu u.c. universitātes, kas uzspiež studentiem poti,
par kuras iespaidu uz bērnu radīšanu ir pamatotas aizdomas.
Medicīnas fašisma balsts RSU no paša koronobeša iesākuma, jau pat ar tupajiem reklāmas roļikiem - paliec mājās.

5
Ziņot redaktoram
Baronkungs
28.05.2021, 10:32:51
Baronkungs
28.05.2021, 10:32:51

Un man galīgi nav pohuj kas ar mani būs pēc gada,pēc desmit gadiem,vecumdienās.
Ja vairākumam ir pohuj ko ēd,tad man tas nav pohuj.

5
Ziņot redaktoram
Dalīties