Kurzemnieks, Karls, M16
Cienījamā un NE Ventas Balss! Vai tiešām Jums nav iespēju nepieļaut psihiski nelīdzsvarotu indivīdu izpausmi Jūsu portālā?!
Vējš 9.26 m/s
Cienījamā un NE Ventas Balss! Vai tiešām Jums nav iespēju nepieļaut psihiski nelīdzsvarotu indivīdu izpausmi Jūsu portālā?!
Komentāri (29)
neuztver nopietni?
---------
Jūs to nopietni?
Par ko tad viss šis cepiens?
Mani uzjautrina "psihoanalītiķi",
kas kā vienmēr netrāpa mērķī.
Tāds variants arī nav izslēgts.
Vai tad te lielāko daļu no komentāriem neraksta Štumfu suņi? Pēc satura tā vien varētu padomāt.
Manuprāt, kurzemniekam ir jāļauj izpaust savs viedoklis. Kur gan vēl šis nabaga nesaprātīgais vīrietis varētu žēloties savas pusmūža krīzes laikā. Tā viņš vismaz var uzrakstīt nejauku komentāru un tas viņam palīdz justies labāk. Lai jau viņam tiek tas prieks. Neviens taču viņu nopietni neuztver.
Manuprāt, kurzemniekam ir jāļauj izpaust savs viedoklis. Kur gan vēl šis nabaga nesaprātīgais vīrietis varētu žēloties savas pusmūža krīzes laikā. Tā viņš vismaz var uzrakstīt nejauku komentāru un tas viņam palīdz justies labāk. Lai jau viņam tiek tas prieks. Neviens taču viņu nopietni neuztver.
Kaut kādam anonīmam merglim vesels topiks forumā? Par daudz goda
Kurš no jums atiecībās skaitās virspusē?
Tev nav apnicis ar to vienu, pastulbo segvārdu, yoliņ?
Pamaini uz kādu pincerfaust vai coviass. Lai mums te būtu jautrāk:)
Kurzemniek, nemaini tik bieži segvārdus. Guntis nespēj tik strauji izsekot, kuram laizīt kurpes un kuram riet virsū
joliņ ,es tupeles atšķirībā no tevis pediņ nevienam nelaizu,ka arī virsū nereju .Man galva nav tukša kā tev debīlais aun kur esi savā aplokā kopā ar tādiem pašiem troļiem kāds esi tēlojot zinošu visās jomās,idiot.,īstenībā tikai aplami pirst regulāri
Jūs arī garlaicīgi ar saviem agresīvajiem pekstiņiem.
Cik sen kā trako kreklu esat novilkuši, bet prasaties jau atpakaļ!
Pagaužaties labāk par "atstādināto", lai sirsniņu izlādētu.)
Cik un ko viņš jums tur viskautko ir atņēmis un nedevis, aunapieres?
Un kā viņš nemaz neesot tas, kas viņš ir.
Stāstiet, gribu papētīt jūsu klīnisko ainu...