Štumfu suņi
Nu,
cik var, rej un rej un rej, tai kucei laikam nav ar nerviem kkas nav kārtībā. Vai arī suņu īpašniekam. Drošvien pielej acis ar 0.5 šnabi un neko nedzird
Vējš 2.06 m/s
Nu,
cik var, rej un rej un rej, tai kucei laikam nav ar nerviem kkas nav kārtībā. Vai arī suņu īpašniekam. Drošvien pielej acis ar 0.5 šnabi un neko nedzird
Komentāri (26)
Paldies jāsaka šī raksta autoram; laikam lasa arī suņu īpašnieki, jo stipri lielāks klusums vēlās vakara stundās ap 23, Siguldas ielas 16 galos, kur ir vairākas privātmājas, kur arī ir naktsmiera traucētāji-rējēji.
Nu re, Atliek tikai iemest komentu, tā suņu mūdži jau apklusuši.Incanti, tie arī lasa VB?
Tupeni; tāds ir likums; no 23.00 -7.00 lūdzu netraucējošu klusumu!!!
Ja tie suņi turpinās tikpat enerģiski riet uz parastajiem ventspilniekiem, tad viņus pēc gada uzņems kārtējā anti-Aivara vēlēšanu sarakstā!
marsis Ja tu manam suņam aizliegsi riet uz tiem dzērāiem, kas garām velkas, bet nenāk iekšā sētā, es tev cepumu iedošu, uzreiz!..
... bet ir jau kādi arī ar likumu ka, par visām lietām arī suņiem; nodrošināt pilsētas apdzīvotā vietā klusumu no 23.00-7.00 rītā....
Vajag vienpadsmitos vakarā visiem suņiem notīt purnus ar stipro skoču,lai nerej.Tik nāsis atstāt vaļā priekš elpošanas.
Kaijām knābjus uz nakti arī jāaiztin. ;)
Es...sargāju sētu un kaimiņu sētu arī..jau daudzi saņemti aiz biksēm un nodoti kur nākas....mans draugs mjauka..visas peles izķēris,nu nepatīk man tie kustoņi pelēkie.....reju naktīs..jā...tad nevazajiecies gar manu žogu...ar cieņu Tibetas mastīfs...gribat sapazīties..nākat ciemos...zobi sagaidīs
Daudz par daudz mūslaikos saradies suņainu un kaķainu cilvēku.
Nav vairs sapratnes,ka suns vai kaķis turami dēļ tam,lai tie pildītu katrs savu darbu.Kāpēc turēt tik daudz liekēžu?
Es..Tibetas mastīvs...lūdzu nekaitiniet mani ar saviem kliedzieniem pusnaktī un savas ,,žurkrkas kuri saucac suņi nelaist uz mana žoga mìst...vēl varat tos kuri kaimiņus grib apzagt savaldīt,jo es sargāju četas sētas.....jà reju pa nakti,bet es strādāju...un manā sētā sveši nenāks.......ar cieņu Tibetas mastīvs vauuu
Ko Jūs par suņiem ārdaties??
Labāk būtu par kaimiņiem ārdijušies kuri pie loga pīpē un viss nāk iekšā dzīvokli..
Nejaucies citā tēmā, par pīpēšanu uz balkoniem jau nesen tika spriests.
Uz balkoniem japīpē!-nepīpēšu tak istabā.A tā smuki,svaigā gaisā...Daru to vienmēr un darīšu vienmēr lai ko te neapmierinātie mautu!