Segvārdi
Lūgums VB redakcijai - apstipriniet,lūdzu,to ka man nav citu segvārdu kātikai šis. Tas būtu jau dažiem labiem kā Anita,atpalikušajam no laukiem un spītniecei apstiprinājums,ka nav viena persona.Nesaprotamu iemeslu dēļ viņi to nesaprot no citu lietotāju puses.

Komentāri (33)
Kādas tad problēmas? Ēdiet kopā "sašlikus" un dzivojiet veseli!
Ja tā padomā,mēs visi esam savu reizi tikušies,tikai-anonīmi.Pilsēta maza.Varbūt ar kādu snaiperi,mike vai kedu esam rindā pie kases blakus stāvējuši.Iespējams,kadu vārdu pārmijuši vai pakalpojuši viens otram.Cik nezēlīgs tomēr ir tāds forums! Pārsvarā tas sēj naidu.
Jā! Ja tā padomā, tad taisnība. Novadnieks savulaik pie manis par šuvēju strādāja! 8)
Halloo visiem! Nē nu,man patik! Briva vakance.Viktors pieteicās.Viktors ir normāls džeks,ja kas.
Esmu pie Ventas,netālu no Zlēkām.Pie tā saucamām VILKU BEDRĒM.Ceru kādu karpu noķert.Ja gribi redzēt ,,Anitu,, ,tad brauc šurp.
Tu,Āmen,šitos izbeidz.Jautrs esmu visu laiku,bet šitā smējies sen nebiju.Vēders mazliet sāp,bet uzlādējos ar pozitīvo konkrēti.Man blakus arī viens vecais copē un lūr uz mani uzmanīgāk,nekā uz savu pludiņu.
Tu molā, jeb Ventā copē? Jāaizbrauc, jāapskatās kāda tad tā Anita patiesībā izskatās!
Ehhhhhhhhhh,ilgi turējos,nespēju noturēties.
Tīri sievišķīga interese.....
Default,piedod par tik personīgu interesi,spokos palika garlaicīgi ?
Kāpēc šeit daudzi ir tik jūtīgi? Apvainojat viens otru.
Vairāk labvēlības un mazliet veselīga humora.
Paldies tev,Mike,par tēmu un stafetes nodošanu citam,kurš arī ir labs jautrības uzturētājs un liels speciālists daudzās jomās.
Snaiperis pret Mike beidzās. Uzvarētājs: Snaiperis999
Tagad Anita pret default.
Sagatavojam popkornus un izbaudam šovu!
Āmen, nekāds seriāls nesanāks , jo man nav daudz brīvā laika ,jo ir darbs un kāda nekāda saimniecība ,kas prasa laiku. Tā var ķēmoties un duelēties divi , no kuriem viens ir pensionārs un otrs ar ļoti daudz brīvām dienām, lai gan spečusk pa visādām nozarēm .
Ne vienā strīdā,vai karā nav uzvarētāju.Miers baro-nemiers posta!
Aņutai delīrijs ;DDDDDDDDDDDD
Atpazīstu manu "mīļo draugu" Victor def , tas arī mani par Aņutu saukāja un delīrijus diagnosticēja, nu sveiks , sen nebiji uzpeldējis, laikam kaut kur biji iekritis.
Jā, bet tu tekoši visus te ar tabletēm baroji! NU sveika! Kur biju pazudis? a ko man te ar jums slimiem pļāpāt? :)
Kur tavs mīļotais novadnieks pazudis? Viņu apglabāja, jeb arestēja? ;D
Nu tad nepļāpā :).