Jautājums "Ventas Balss" redakcijai.
Kam domāti noteikumi,ja tie netiek ievēroti? Cik ilgi auklēsieties ar tādiem ,kuri personīgi regulāri auzskar citus foruma lietotājus,kā arī regulāri tiek saņemti draudi.Jums adminu nav kurš seko lai būtu ievērots ?Cik es saprotu lielakā daļa pat nenojauš kur ir robeža visatļautībai.
Ja jau noteikumi nav vajadzīgi tad noņemiet tos nost.

Komentāri (131)
Kurinu ,kurinu,kurinu.....ejiet jūs visi tur,kur ķeizars kājām iet.
Tā tas nav,keda,bet ja arī būtu,vai tad tas ko mainītu foruma saturā?Vai tad šeit kādam būtu jaķer kreņķis?Ja tā Anita to naidu arī kurinātu,tad vismaz tiek darīts kaut kas,ar kaut kādu mērķi,bet tā kā šeit viens preteklis vemj zem vairākiem segvārdiem,kā arī uzdodas par citu foruma dalībnieku (un ne tajā labākā formā to dara),tad interesanti būtu tādam prasīt,kāpēc viņš to dara.Izskaidrojums ir viens-cilvēkam ir psihiskas novirzes un izdarot kārtējo cūcību,viņš jūtas kā labu darbu padarījis.Šādas pretīgas tāda mudaka aktivitātes var pārtraukt ar kārtigu tesienu pa muguru ar mietu.
man ir aizdomas, ka gunčas-novadnieka-snaipera otrais es vai otrā pusīte :)
Kaut vienu piemēru ,kur un kad esmu naidu kurinājusi. Vienīgais, ko man var pārmest - taisnību esmu pateikusi un dažam labam "uz varžacs" uzkāpusi. Vispirms ieraugi baļķi savā acī , tad meklē skabargu otra acī . Reti nekaunīgs esi tu dažādos veidos un zem dažādiem segvārdiem šeit komentējošais un ceru ,ka tev pašam ir vismaz neliels daudzums vīrieša hormonu, kā zinām , cilvēkā ir abi šie hormoni , tā ka tevī ir arī sievišķie , cerams ,ka nav pārsvarā. Ja tā labi paskatītos ,tad no taviem komentāriem forums ir pārpilns, pat ja tikai ņemtu vienu - dārznieku, paskaties pats un salīdzini. Manu komentāru būtu krietni mazāk ,ja tu neķengātos ap maniem komentāriem ,kuri vairumā nebija ne tuvu domāti tev.
Tu esi viena no nekaunīgākajām naida kurinātājām VB forumā.Reti nekaunīga ar vīriešu hormoniem
Konkrētāk , vai tas nav Mike = krustmateflorence =dārznieks un klāt tam visam default , visi viena persona, jo no visiem komentāri vienā stilā, vienādi cenšas aizvainot, pazemot ,izaicināt uz skandālu + visam maskējas zem citu segvārdiem . Datorzinību guru, pacenties mainīt rakstīšanas stilu...
Pagaidām izskatās,ka VB forums vien pieder nožēlojamam "tandēmam",kurā viena no personām ir visurlīdēja un naida kurinātāja.
Nu un kādu atbildi tu gribi sagaidilt?Normālu atbildi vai tādu kas tevi apmierina?
Jautājums VB: kam īsti šis forums ir domāts?
Jācer ,ka forums nav domāts ,lai kaut kādi dīkdieņi šeit meklētu iespēju aizvainot pārējos, paspīdēt ar savām datorprasmēm , komentārus rakstot ar citu cilvēku segvārdiem.Tad jau varēja palikt vecais forums,kur bez autorizēšanās varēja liet samazgas uz jebkuru cilvēku.
To kad šajā forumā administrātoru nav, nav nekas jauns