8.martam ir jābūt oficiāli svētku dienai.
8. MARTU IESAKU ,KĀ OFICIĀLU SVĒTKU DIENU.
TAD NU DARBA DEVĒJI NEAIZMIRSTIET VISĀM DAIĻAJĀM BŪTNĒM PA PRĒMIJAI UN SĀRTAI ROZEI SVĒTKOS,JO BEZ MUMS SIEVIETĒM, ZEME NEGRIEŽAS AP SAVU ASI PAREIZĀ VIRZIENĀ.

Komentāri (34)
8.martu svinu katru gadu,- man dzimšanas diena. Un kolēģi- vīrieši apsveic dubultsvētkos! Skaisti!
Par psrs svetkiem sieviētem vispāreizak teic tas psrs mantnieks te: https://www.facebook.com/100014653140825/videos/347626565735779/?id=100000045939416
MUMS LATVIJĀ IR VISSKAISTĀKĀS SIEVIETES, TĀPĒC ROZES BŪS UN DZERSIM ŠAMPĀNIETI!
Ko jūs latviešiem jau nevajaga kaut kādu sieviešu dienu jo mums jau nav sieviešu.Ja jau daudzi uzkata ka visu kas bija PSRS laikā nafig nevajaga.Tad kā jūs varat lietot infrastruktūru kas tanī laikā veidots?Mājas skolas bērnudārzi tilti.Jāārda un jāuzspridzina?
Es līdz šim domāju ka tu muļķi tēlo,bet biju kļūdījies.
Krusmaeflorence!Ko Jus visu laiku piemina naudu,ja Jums tās par daudz,ziedoja kadam slimam bērnam. Sviniet svētkus kad gribiet,ko jauciet te galvu!
Ar lielu, resnu puķu kātu
Es sajaukšu Tev prātu!
Tik lieliska Tu esi,
Ka parāva man besi!
Nu tur jau tā lietā,ka par mani tikai pasmējās,tāpat kā pasmējās par likumiem.Jo likumi nav visiem vienādi.Izpildvara un izpildorgāni ir ārpus likuma,mafija kura var pakļaut jebkuru,bet paši apiet likumus.
Kā tur viens tavā tēmā par krāpnieku minēja,zeme ir apala.
Tā tas ir.Piekrītu tev.
Komentēju ,atbilstoši savām spējām domāt,bet ne vienmēr tieku pareizi saprasts.Ja cenšos skaidrot savu domu,tad saņemu negatīvisma lavīnu.Esmu pie tā pieradis.teikšu atklāti-savā veidā tā pilnveidojos.
Kļudas labojums.
Varētu nošaut
----------------------
Klau,Dzērvene,tu tik tiešām neesi sapratusi,kāpēc tie tavi vervelējumi tēmā par to cilvēku,kuram tā ķibele gadījās,ir lieki un stulbi?
Vai es pat nebrīnos par tavu komentāru.Plintniece ?
Drīzāk jau tu esi represīvu iestāžu aizstāvis un plintnieks.
Interesanti uzzināt izkidātais PP policijas ''godigais'' policists negribētu mani pie sienas pielikt ?
Laikam jau gribētu,būtu tik tāda iespēja.Kaut gan es tā domāju,ka mēs dzīvojam tik atklāta un demokrātiskā valstī,ka mans IP jau sen ir izčekots.
Neķer kreņķi.nekas nav izčekots un neviens tevi pie sienas negrib pielikt.Par tevi (varu apgalvot) vienkārši ironiski pasmaida.Ja par stulbumu liktu pie sienas,tad pusi Latvijas vatētu nošaut.
Es atkal svētku dienu gribu Eiropas dienu -9.maijs.(nevilkt uz provokācijām )
Jo mums ir brīvs ceļš uz eiropu,varam braukt kur acis rada,iet pāri robežai paceltu galvu.
Un šis nav ne sarkasms ,ne ironija.
Tā kā padomājiet valdības vīri par to.
Un tad nebūs provokāciju tajā dienā,bet katrs svinēs vai pieminēs ,ka nu kurai pusei labpatikas,ko grib
Un tad katrs varēs liet ,ko nu kurš var atļauties.Gulēt kur grib ,un pirkt kādus puišus tik vēlas.
Atgādinu vēlreiz,neuztveriet personiski un nemēģiniet manā komentā meklēt provokāciju.
Bet tūlīt jau katrs no šīs frāzes lobīs arā savu domu.
Paldies par uzmanību,un jauku jums šo saulaino sestdienu : - )
Tu esi intrigatore un provokatore.
Priekšpēdējais teikums tavā komentārā liecina par tavu vēlmi tik tiešām,lai kāds te kaut ko izlobītu.Varbūt ka lobīs arī,bet jebkurš normāls cilvēks zin,ka tā ir Eiropas diena Latvijā.
Tava vēlēšanās kasīties mani nepārsteidz.Tāda rakstura sievietes bija cieņā padomju Krievijā jau no 1917 gada,un dēvēja viņas par plintniecēm.