Z
Z
Zagle
Puto kvalitāte?

Kādam ir bijusi nepatīkama pieredze ar Puto mazgātuvēm, kuras atrodas V-pilī?

Comments
33
Views
4464
23.08.2019, 12:51
Komentāri (33)
Rādīt vispirms:
D
Dajūsko
23.08.2019, 12:51:05

Ko var cepties. Kārtīgs lietus gāziens nomazgā visu, pat kaiju sūdus.

0
Ziņot redaktoram
N
nomaļnieks
23.08.2019, 08:54:42

Ar to bezkontakta mazgāšanu ir tāpat kā ar virtuālo seksu - bauda tikai vienam.

0
Ziņot redaktoram
I
ilona kaķis
20.08.2019, 09:17:05

Nezin gan. Es regulāri braucu mazgāt mašīnu PUTO, un varu piekrist iepriekš rakstītajam, ka papildus varbūt mušu līķīšus tikai vajag noberzt.

Reiz gadījās, ka mašīna nostāvēja visu dienu zem koka. Tad uz tās bija kaut kādi lipīgi un grūti nomazgājami sīki miglveidīgi pilieniņi, ko acīmredzot, tas koks bija izdalījis. Toreiz gan vajadzēja lielāku piepūli.

0
Ziņot redaktoram
Z
Zagle
19.08.2019, 13:00:20

Nope, esmu par BEZKONTAKTA mazgāšanu, nevis W&D tehnoloģiju! Tā kā šoreiz garām...
Beigu beigās visam pāri, sāpe ir par to, ka pat viegli netīru mašīnu, kura pārvietojusies tikai par pilsētu, apmēram nedēļu, nav iespējams nomazgāt pēc tehnoloģijas, kura minēta arī viņu mājaslapā!

1
Ziņot redaktoram
I
ilona kaķis
19.08.2019, 12:15:12

Nezinu, kā tas Kārlim tā gadījies,- vai tik viņš nav saistīts ar wash&drive?
Man nekad nekādas problēmas ar PUTO nav bijušas.
No wash&drive man gribētos piesargāties tieši viņu birstes dēļ. Tajā paliek smilšu graudiņi no iepriekšējās mašīnas, kam tā lietota, tādēļ iespējami mikroskrāpējumi.

0
Ziņot redaktoram
Z
Zagle
19.08.2019, 08:50:32

Kā jau te iepriekš rakstīja, ne aktīvās putas, ne pulveris, īsti vairs nepilda savu funkciju, kā tas bija iepriekš.
Protams, var ņemt rokā birsti un to visu noberzt vēl, bet tad zūd mazgātuves sauklis, BEZKONTAKTU mazgātave! Plus mazgājot ar mehāniskiem līdzekļiem, tiek bojāta lakas virsma.

1
Ziņot redaktoram
Y
yolo
19.08.2019, 11:23:13

Ja grib labi nomazgāt, tad būs jaizmanto gan sūkļi, gan lupatiņas un nāksies mašīnai pieksarties.

0
Ziņot redaktoram
-
-_-
16.08.2019, 17:07:53

1. Putas
2. Skalošana ( 5. režīms )
Izmaksas : 1.5 EUR

Ja nevar auto salīdzinoši labi nomazgāt pa 1.5 EUR,tad vai nu problēma ir mazgātājā vai nu ārkārtīgi netīrajā mašīnā.
+ Paši taču redzat,ka mums šeit ir daudz putekļu un pilns ar kaijām,tāpēc vairāk par 3 EUR atvēlēt mazgāšanai jau nu nevajadzētu,ja nu vienīgi tiek taisīta fotosesija auto uz pārdošanu.

0
Ziņot redaktoram
K
kajetana
15.08.2019, 21:42:05

ar PUTO pēdējo laikā ir bēdīgi aktīvas putas ir sūdīgas nenomazgā auto arī paturot kādu laiku. :( cik saprotu no sākuma pievilināja cilvēkus pectam piegriež putošanas līdzekli bēdīgi:( kad pazaudēs klientus atpakaļ būs grūti dabūt. skatos sāk jau vairāk braukt uz washdrive cilvēki laikam sapratuši kas par štelli:(

0
Ziņot redaktoram
qwerty
15.08.2019, 21:24:40

Ja esi baigi prasīgs pret servisu un nebaidies rokas pamērcēt, tajā pat laikā gribi ietaupīt ,tad rīkojies kā es:
1.Pa 0,50€ aktīvās putas,noklāj visu auto un ar birsti (no bagāžnieka) apstrādā problēmvietas(vasarā mušu līķi uz priekšas,ziemā netīrie sāni)
2. Tad 1€ skalošanai un pat var paspēt pārslēgt uz vasku.
Ja rīkojas ātri, kā ieteica Nomaļnieks, tad budžets ir 1,5€

0
Ziņot redaktoram
C.L.
15.08.2019, 18:27:32

Vēl radās iespaids, ka aparatūra piem.pie Circle K ir lietota.
Kaut kādi antīki risinājumi.) Var jau būt ka maldos.

2
Ziņot redaktoram
Dalīties